LAJMI I FUNDIT:

Erërat e forta

81 Artikuj

Rrëzohen lisa në disa lokacione në kryeqytet, Rama: Qytetarët të mos frekuentojnë parqet

Rrëzohen lisa në disa lokacione në kryeqytet, Rama: Qytetarët të mos frekuentojnë parqet

Prishtina
Erërat e forta shkaktojnë dëme materiale në Ferizaj

Erërat e forta shkaktojnë dëme materiale në Ferizaj

Komunat
Erërat e forta, aeroplani “shkundej nga njëra anë në tjetrën” teksa po ulej në aeroportin e Birminghamit

Erërat e forta, aeroplani “shkundej nga njëra anë në tjetrën” teksa po ulej në aeroportin e Birminghamit

Evropa
Ndërprerja e energjisë për shkak të erërave të forta, KEDS tregon gjendjen nëpër komuna

Ndërprerja e energjisë për shkak të erërave të forta, KEDS tregon gjendjen nëpër komuna

Energjetika
KEDS tregon se erërat e forta shkaktuan dëme në rrjetin elektro-energjetik në Pejë, Mitrovicë, Prishtinë dhe Ferizaj

KEDS tregon se erërat e forta shkaktuan dëme në rrjetin elektro-energjetik në Pejë, Mitrovicë, Prishtinë dhe Ferizaj

Energjetika
Rrëzohen shtyllat elektrike në Istog, eksperti thotë se erërat e pasdites në Kosovë hyjnë në kategorinë e fatkeqësive natyrore

Rrëzohen shtyllat elektrike në Istog, eksperti thotë se erërat e pasdites në Kosovë hyjnë në kategorinë e fatkeqësive natyrore

Kosovë
Paralajmërohen sërish erëra të fuqishme në vend, kjo do të jetë java më e ftohët deri më tani

Paralajmërohen sërish erëra të fuqishme në vend, kjo do të jetë java më e ftohët deri më tani

Kosovë
KEDS: Mbesin pa rrymë një numër i caktuar i qytetarëve, erërat e forta dëmtuan përçues dhe shtylla elektrike në disa vende

KEDS: Mbesin pa rrymë një numër i caktuar i qytetarëve, erërat e forta dëmtuan përçues dhe shtylla elektrike në disa vende

Energjetika
Erërat e forta dëmtojnë shtyllat elektrike në disa rajone të Kosovës

Erërat e forta dëmtojnë shtyllat elektrike në disa rajone të Kosovës

Kosovë
Erëra të forta, pamje nga disa qytete

Erëra të forta, pamje nga disa qytete

Elfije Boletini
Erërat e forta shkaktojnë dëme në rrjetin elektrik, zonat më të prekura Gjakova dhe Prizreni

Erërat e forta shkaktojnë dëme në rrjetin elektrik, zonat më të prekura Gjakova dhe Prizreni

Energjetika
Erërat e fuqishme dhe reshjet e shiut shkaktojnë dëme në Malishevë

Erërat e fuqishme dhe reshjet e shiut shkaktojnë dëme në Malishevë

Komunat
Erërat e fuqishme në Istog, kryetari takohet me ekspertin japonez – flasin për gjetjen e një zgjidhjeje

Erërat e fuqishme në Istog, kryetari takohet me ekspertin japonez – flasin për gjetjen e një zgjidhjeje

Komunat
Nga erërat e forta bie një lis në Ferizaj, dëmton një veturë

Nga erërat e forta bie një lis në Ferizaj, dëmton një veturë

Kosovë
Erërat e forta marrin çdo gjë përpara në Kukës

Erërat e forta marrin çdo gjë përpara në Kukës

Shqipëri
Erërat e fuqishme dhe baticat – momenti kur një shtëpi plazhi në Karolinën e Veriut ‘shembet’ në oqean, pak para se një tjetër të përfundonte në ujë

Erërat e fuqishme dhe baticat – momenti kur një shtëpi plazhi në Karolinën e Veriut ‘shembet’ në oqean, pak para se një tjetër të përfundonte në ujë

Amerika
Erërat e forta në vend, KEDS: Po sanojmë dëmet e shkaktuara në rrjet

Erërat e forta në vend, KEDS: Po sanojmë dëmet e shkaktuara në rrjet

Energjetika
Erërat e forta dhe shirat e dendur godasin Antalinë e Turqisë – pamje që tregojnë situatën e rëndë të krijuar atje

Erërat e forta dhe shirat e dendur godasin Antalinë e Turqisë – pamje që tregojnë situatën e rëndë të krijuar atje

Turqia
Pema e madhe rrëzohet dhe bie mbi një Range Rover kur një ‘mini tornado’ goditi qytetin e Lincolnshire në Angli

Pema e madhe rrëzohet dhe bie mbi një Range Rover kur një ‘mini tornado’ goditi qytetin e Lincolnshire në Angli

Evropa
Erëra në Podujevë, lëndohen dy fëmijë 

Erëra në Podujevë, lëndohen dy fëmijë 

Komunat
Erërat rëndojnë situatën me zjarret në Bjeshkët e Nemuna, evakuohen tri familje në Shtupeq

Erërat rëndojnë situatën me zjarret në Bjeshkët e Nemuna, evakuohen tri familje në Shtupeq

Kosovë
KEDS angazhon 400 punëtorë në terren  

KEDS angazhon 400 punëtorë në terren  

Energjetika
Erërat e fuqishme, KEDS: Qytetarët të jenë të kujdesshëm nëse shohin avari në rrjet

Erërat e fuqishme, KEDS: Qytetarët të jenë të kujdesshëm nëse shohin avari në rrjet

Kosovë
Erëra të fuqishme në Pejë, rrëzohen lisat

Erëra të fuqishme në Pejë, rrëzohen lisat

Kosovë