LAJMI I FUNDIT:

Enver Hasani

179 Artikuj

Hasani: Serbia po e zhvendos presionin në kurriz të Kosovës – Perëndimi s’do ta mbajë përgjegjëse për Banjskën

Hasani: Serbia po e zhvendos presionin në kurriz të Kosovës – Perëndimi s’do ta mbajë përgjegjëse për Banjskën

Kosovë
Hasani: Draft-statuti i Asociacionit minon shtetësinë e Kosovës

Hasani: Draft-statuti i Asociacionit minon shtetësinë e Kosovës

Kosovë
Hasani për draftin e Asociaiconit: Në Gjykatë Kushtetuese mund të dërgohet vetëm nga Qeveria

Hasani për draftin e Asociaiconit: Në Gjykatë Kushtetuese mund të dërgohet vetëm nga Qeveria

Drejtësi
Mushkolaj i vë në siklet nënkryetarët e LDK-së: Isa Mustafa e kishte porositur një draft të Asociacionit

Mushkolaj i vë në siklet nënkryetarët e LDK-së: Isa Mustafa e kishte porositur një draft të Asociacionit

Politikë
Hasani: Asociacioni jashtë rendit kushtetues të Kosovës

Hasani: Asociacioni jashtë rendit kushtetues të Kosovës

Kosovë
Hasani për draft-statutin e Asociacionit: Gjykata s’do ta shpallë antikushtetues sepse s’e ka bazën aty

Hasani për draft-statutin e Asociacionit: Gjykata s’do ta shpallë antikushtetues sepse s’e ka bazën aty

Kosovë
Hasani e Janjiq: Nuk ka Asociacion pa dekret të Qeverisë së Kosovës

Hasani e Janjiq: Nuk ka Asociacion pa dekret të Qeverisë së Kosovës

Kosovë
Ish-kryetarët e Kushtetueses dhe Supremes morën mbi 570 mijë euro pas përfundimit të mandatit

Ish-kryetarët e Kushtetueses dhe Supremes morën mbi 570 mijë euro pas përfundimit të mandatit

Drejtësi
Hasani: Serbia me deklaratën për të pagjeturit shfajësohet 100 për qind

Hasani: Serbia me deklaratën për të pagjeturit shfajësohet 100 për qind

Kosovë
Hasani: Nëse shefi i AKI-së e ka vizituar Gjykatën Kushtetuese, ka bërë vepër penale

Hasani: Nëse shefi i AKI-së e ka vizituar Gjykatën Kushtetuese, ka bërë vepër penale

Drejtësi
Hasani: Osmani ta dorëzojë mandatin nëse Kushtetuesja i rrëzon dy deputetët

Hasani: Osmani ta dorëzojë mandatin nëse Kushtetuesja i rrëzon dy deputetët

Kosovë
Hasani: Kurti ka luajtur rolin tërësisht gabim, vetëmenaxhimi do të sjellë pasoja afatgjate

Hasani: Kurti ka luajtur rolin tërësisht gabim, vetëmenaxhimi do të sjellë pasoja afatgjate

Kosovë
Hasani: Ujdia e Ohrit ka dy cilësi që e bëjnë të ndryshme nga marrëveshjet e kaluara

Hasani: Ujdia e Ohrit ka dy cilësi që e bëjnë të ndryshme nga marrëveshjet e kaluara

Kosovë
Enver Hasani për marrëveshjen Kurti-Vuçiq në Ohër: I lëvizi shtyllat e shtetësisë së Kosovës

Enver Hasani për marrëveshjen Kurti-Vuçiq në Ohër: I lëvizi shtyllat e shtetësisë së Kosovës

Kosovë
Neni 7 i marrëveshjes, Hasani flet për statusin e Kishës Ortodokse Serbe në Kosovë

Neni 7 i marrëveshjes, Hasani flet për statusin e Kishës Ortodokse Serbe në Kosovë

Kosovë
Hasani: Idenë e ndarjes së Kosovës nuk e ka sjellë Hashim Thaçi, por Edi Rama

Hasani: Idenë e ndarjes së Kosovës nuk e ka sjellë Hashim Thaçi, por Edi Rama

Kosovë
Hasani pohon se Asociacioni me kompetenca ekzekutive do ta “bosnjizonte” Kosovën

Hasani pohon se Asociacioni me kompetenca ekzekutive do ta “bosnjizonte” Kosovën

Kosovë
Enver Hasani: Plani franko-gjerman nuk e përmban njohjen

Enver Hasani: Plani franko-gjerman nuk e përmban njohjen

Dukagjini
Enver Hasani e akuzoi për plagjiaturë, reagon Dekani i Juridikut dhe paralajmëron ndjekjen e rrugëve ligjore

Enver Hasani e akuzoi për plagjiaturë, reagon Dekani i Juridikut dhe paralajmëron ndjekjen e rrugëve ligjore

Kosovë
Reagimi i ORCA-s, Hasanit, Plakollit dhe RrGK-së – gjithçka nga zhvillimet e fundit në Rektoratin e UP-së

Reagimi i ORCA-s, Hasanit, Plakollit dhe RrGK-së – gjithçka nga zhvillimet e fundit në Rektoratin e UP-së

Arsim
Hasani: Modeli i ‘dy Gjermanive’ është katastrofal për Kosovën

Hasani: Modeli i ‘dy Gjermanive’ është katastrofal për Kosovën

Kosovë
Ish-kryetari i Kushtetueses: Qeveria nuk është punëdhënës i mësimdhënësve, s’ka të drejtë t’ua ndalojë pagat

Ish-kryetari i Kushtetueses: Qeveria nuk është punëdhënës i mësimdhënësve, s’ka të drejtë t’ua ndalojë pagat

Kosovë
Hasani: Me formimin e Asociacionit prishet shteti unitar, regjionalizohet Kosova

Hasani: Me formimin e Asociacionit prishet shteti unitar, regjionalizohet Kosova

Kosovë
“Sa më shumë të shtyhet rezistenca ndaj Asociacionit, aq më afër është ideja serbe për të”

“Sa më shumë të shtyhet rezistenca ndaj Asociacionit, aq më afër është ideja serbe për të”

Kosovë