LAJMI I FUNDIT:

Enët

21 Artikuj

I përdorni çdo ditë, por mund të mos e dini se janë shpëtimtarë për punët e vështira të shtëpisë

I përdorni çdo ditë, por mund të mos e dini se janë shpëtimtarë për punët e vështira të shtëpisë

Bëje vet
Mund ta keni përdorur gabimisht kulluesen gjatë gjithë kohës

Mund ta keni përdorur gabimisht kulluesen gjatë gjithë kohës

Këshilla dhe ide
Gjërat në kuzhinën tuaj që duhet t’i pastroni ose zëvendësoni më shpesh

Gjërat në kuzhinën tuaj që duhet t’i pastroni ose zëvendësoni më shpesh

Këshilla dhe ide
E dini se nuk duhet t’i mbani enët në furrë kur nuk janë në përdorim?

E dini se nuk duhet t’i mbani enët në furrë kur nuk janë në përdorim?

Këshilla dhe ide
Nusja që zemëroi Venedikun, pasi përdori një pirun

Nusja që zemëroi Venedikun, pasi përdori një pirun

Fakte
A e përdorni edhe ju sirtarin e shporetit për vendosjen e enëve? E keni gabim!

A e përdorni edhe ju sirtarin e shporetit për vendosjen e enëve? E keni gabim!

Këshilla dhe ide
Këtë nuk e keni ditur: Keçapi si mjet i fuqishëm për pastrim të shporetit dhe enëve

Këtë nuk e keni ditur: Keçapi si mjet i fuqishëm për pastrim të shporetit dhe enëve

Bëje vet
Edhe pse i lani në makinë, enët ende kanë njolla? Kontrolloni mos po e bëni këtë gabim

Edhe pse i lani në makinë, enët ende kanë njolla? Kontrolloni mos po e bëni këtë gabim

Këshilla dhe ide
Truku i mrekullueshëm për t’i pastruar me lehtësi enët e djegura

Truku i mrekullueshëm për t’i pastruar me lehtësi enët e djegura

Bëje vet
Ndiqni këto këshilla të thjeshta që do t’ju ndihmojnë të kurseni energjinë elektrike gjatë gatimit

Ndiqni këto këshilla të thjeshta që do t’ju ndihmojnë të kurseni energjinë elektrike gjatë gatimit

Bëje vet
Mënyra më e thjeshtë se si t’i pastroni enët dhe kallëpet për pjekje

Mënyra më e thjeshtë se si t’i pastroni enët dhe kallëpet për pjekje

Bëje vet
Hulumtimi i ri sugjeron se enët nuk duhet të lahen me sfungjer

Hulumtimi i ri sugjeron se enët nuk duhet të lahen me sfungjer

Rregullimi i shtëpisë
Si t’i bëni enët nga makina të jenë gjithmonë të thata: Truk i thjeshtë i një amvisjeje me përvojë

Si t’i bëni enët nga makina të jenë gjithmonë të thata: Truk i thjeshtë i një amvisjeje me përvojë

Bëje vet
Të gjithë e kemi në kuzhinë: Riktheni shkëlqimin e enëve tuaja pa u munduar shumë

Të gjithë e kemi në kuzhinë: Riktheni shkëlqimin e enëve tuaja pa u munduar shumë

Bëje vet
Mos i lini pjatat në lavaman, përfundojnë edhe më të papastra

Mos i lini pjatat në lavaman, përfundojnë edhe më të papastra

Bëje vet
Këshilla kryesore se si t’i mirëmbani tiganët dhe enët që nuk e ngjisin ushqimin

Këshilla kryesore se si t’i mirëmbani tiganët dhe enët që nuk e ngjisin ushqimin

Bëje vet
Përse ushqimi ngjitet për enët me teflon: Gabimi më i madh!

Përse ushqimi ngjitet për enët me teflon: Gabimi më i madh!

Lifestyle
Përse duhet lyer me majonezë enët e reja para se t’i përdorni?

Përse duhet lyer me majonezë enët e reja para se t’i përdorni?

Bëje vet
Shtresat e shkrumbit zhduken, enët shkëlqejnë: Kjo tretje është mrekulli e vërtetë!

Shtresat e shkrumbit zhduken, enët shkëlqejnë: Kjo tretje është mrekulli e vërtetë!

Bëje vet
Truket me folie alumini, të cilën çdo amvis duhet ta dijë (Video)

Truket me folie alumini, të cilën çdo amvis duhet ta dijë (Video)

Bëje vet
Laj enët dhe do të shpërblehesh me… seks

Laj enët dhe do të shpërblehesh me… seks

Lifestyle