LAJMI I FUNDIT:

Energjia elektrike - Maqedoni

465 Artikuj

Qytetarët në Maqedoni presin rikthimin e tarifës së lirë të rrymës elektrike (Video)

Qytetarët në Maqedoni presin rikthimin e tarifës së lirë të rrymës elektrike (Video)

Lirim Shabani
ELEM: Nuk do të ketë rritje të çmimit të energjisë elektrike

ELEM: Nuk do të ketë rritje të çmimit të energjisë elektrike

Bashkim Iljazi
LSDM: Qeveria e re reformuese do ta kthejë energjinë e lirë ditore

LSDM: Qeveria e re reformuese do ta kthejë energjinë e lirë ditore

Bashkim Iljazi
Në Haraçinë protestohet kundër çmimit të lartë të energjisë elektrike (Foto)

Në Haraçinë protestohet kundër çmimit të lartë të energjisë elektrike (Foto)

Lirim Shabani
Në Maqedoni u mbajt punëtori për efikasitetin energjetik në industri

Në Maqedoni u mbajt punëtori për efikasitetin energjetik në industri

Lirim Shabani
Nesër disa pjesë të Shkupit do të mbeten pa energji elektrike

Nesër disa pjesë të Shkupit do të mbeten pa energji elektrike

Bashkim Iljazi
Nesër disa pjesë të Shkupit do të jenë pa energji elektrike

Nesër disa pjesë të Shkupit do të jenë pa energji elektrike

Bashkim Iljazi
Nuk planifikohet rritja e çmimit të energjisë elektrike në Maqedoni

Nuk planifikohet rritja e çmimit të energjisë elektrike në Maqedoni

Lirim Shabani
Nesër disa komuna të Shkupit do të jenë pa energji elektrike

Nesër disa komuna të Shkupit do të jenë pa energji elektrike

Bashkim Iljazi
Rritet interesimi për subvencione për PVC dritaret dhe për kolektorët diellor në Maqedoni

Rritet interesimi për subvencione për PVC dritaret dhe për kolektorët diellor në Maqedoni

Lirim Shabani
Andreevski: Sistemi energjetik i Maqedonisë ballafaqohet me krizë permanente

Andreevski: Sistemi energjetik i Maqedonisë ballafaqohet me krizë permanente

Bashkim Iljazi
Dhjetëra qytete në Maqedoni mbeten pa rrymë shkaku i borës (Video)

Dhjetëra qytete në Maqedoni mbeten pa rrymë shkaku i borës (Video)

Bashkim Iljazi
Moti i ligë shton konsumin e energjisë elektrike në Maqedoni

Moti i ligë shton konsumin e energjisë elektrike në Maqedoni

Lirim Shabani
“Disa firma të afërta me OBRM-PDUKM-në kanë interes nga rryma e shtrenjtë”

“Disa firma të afërta me OBRM-PDUKM-në kanë interes nga rryma e shtrenjtë”

Bashkim Iljazi
Në “TEC Drini i Zi” vjet janë prodhuar 588 milionë kilovatë në orë energji elektrike

Në “TEC Drini i Zi” vjet janë prodhuar 588 milionë kilovatë në orë energji elektrike

Bashkim Iljazi
EVN do t’i kompensojë aparatet shtëpiake që janë djegur shkaku i energjisë elektrike

EVN do t’i kompensojë aparatet shtëpiake që janë djegur shkaku i energjisë elektrike

Bashkim Iljazi
LSDM: Sikur të punonin “TEC Osllomej” dhe “TEC Negotinë” nuk do të paguanim rrymë të shtrenjtë

LSDM: Sikur të punonin “TEC Osllomej” dhe “TEC Negotinë” nuk do të paguanim rrymë të shtrenjtë

Bashkim Iljazi
ELEM: Gjendja elektro-energjetike është stabile, po plotësohen gjithë nevojat e shfrytëzuesve

ELEM: Gjendja elektro-energjetike është stabile, po plotësohen gjithë nevojat e shfrytëzuesve

Bashkim Iljazi
LSDM: Qeveria në largim i la qytetarët nën minus 20 gradë pa rrymë

LSDM: Qeveria në largim i la qytetarët nën minus 20 gradë pa rrymë

Bashkim Iljazi
AEM: Zvogëlohet prodhimtaria e energjisë elektrike në Maqedoni

AEM: Zvogëlohet prodhimtaria e energjisë elektrike në Maqedoni

Bashkim Iljazi
Prezantohet porpozim-bilanci energjetik i Maqedonisë

Prezantohet porpozim-bilanci energjetik i Maqedonisë

Lirim Shabani
Kompanitë në Maqedoni mund të kursejnë energji nëse bëhet mbikëqyrja e duhur

Kompanitë në Maqedoni mund të kursejnë energji nëse bëhet mbikëqyrja e duhur

Lirim Shabani
Disa lagje dhe komuna përreth Shkupit do të mbeten nesër pa rrymë elektrike

Disa lagje dhe komuna përreth Shkupit do të mbeten nesër pa rrymë elektrike

Lirim Shabani
Tejkalohet planifikimi i prodhimit të energjisë elektrike në ”Shpile” dhe ”Glloboçica”

Tejkalohet planifikimi i prodhimit të energjisë elektrike në ”Shpile” dhe ”Glloboçica”

Lirim Shabani