LAJMI I FUNDIT:

Energjia elektrike - Maqedoni

486 Artikuj

KRRE do të diskutojë për dëmshpërblimin e prodhuesve dhe konsumatorëve të rrymës

KRRE do të diskutojë për dëmshpërblimin e prodhuesve dhe konsumatorëve të rrymës

Bashkim Iljazi
KRRE do të shqyrtojë propozimin për shitje të rrymës përmes furnizuesit universal

KRRE do të shqyrtojë propozimin për shitje të rrymës përmes furnizuesit universal

Bashkim Iljazi
Çka përmban kapitulli i 15-të i procesit të skriningut të BE-së në Maqedoni?

Çka përmban kapitulli i 15-të i procesit të skriningut të BE-së në Maqedoni?

Venhar Ramadani
“Elsevedi elektrik” është e interesuar që të investojë në Maqedoni

“Elsevedi elektrik” është e interesuar që të investojë në Maqedoni

Amir Jakupi
Fillon procedura për zgjedhjen e furnizuesit universal të energjisë elektrike në Maqedoni

Fillon procedura për zgjedhjen e furnizuesit universal të energjisë elektrike në Maqedoni

Rexhep Azizi
ELEM ka shitur tepricën e energjisë elektrike për më shumë se dy milionë euro

ELEM ka shitur tepricën e energjisë elektrike për më shumë se dy milionë euro

Bashkim Iljazi
LSDM deri tek OBRM-PDUKM: Ju e rritët energjinë elektrike për 100 për qind

LSDM deri tek OBRM-PDUKM: Ju e rritët energjinë elektrike për 100 për qind

Amir Jakupi
Ulet për 0.1 për qind çmimi i energjisë elektrike në Maqedoni

Ulet për 0.1 për qind çmimi i energjisë elektrike në Maqedoni

Bashkim Iljazi
Sot do të mësohet çmimi i ri i energjisë elektrike në Maqedoni

Sot do të mësohet çmimi i ri i energjisë elektrike në Maqedoni

Bashkim Iljazi
Angjushev: Maqedonia ka bërë hapa të rëndësishëm në sektorin e energjetikës

Angjushev: Maqedonia ka bërë hapa të rëndësishëm në sektorin e energjetikës

Amir Jakupi
Liberalizimi i tregut energjetik në Maqedoni, i paqartë mbetet çmimi

Liberalizimi i tregut energjetik në Maqedoni, i paqartë mbetet çmimi

Ekonomi
Angjushev: Askush nuk mund të thotë se çmimi i energjisë elektrike do të jetë më i ulët në të ardhmen

Angjushev: Askush nuk mund të thotë se çmimi i energjisë elektrike do të jetë më i ulët në të ardhmen

Amir Jakupi
ELEM kërkon çmim më të ulët të energjisë elektrike

ELEM kërkon çmim më të ulët të energjisë elektrike

Maqedonia e Veriut
Paguani më pak rrymë elektrike në Maqedoni me këto katër investime (Foto)

Paguani më pak rrymë elektrike në Maqedoni me këto katër investime (Foto)

Lirim Shabani
OBRM-PDUKM: Ligji për energjetikë i papranueshëm (Video)

OBRM-PDUKM: Ligji për energjetikë i papranueshëm (Video)

Amir Jakupi
ELEM javën e ardhshme do ta ofrojë në shitje energjinë e kursyer

ELEM javën e ardhshme do ta ofrojë në shitje energjinë e kursyer

Bashkim Iljazi
Disa pjesë të Shkupit dhe Sarajit nesër pa energji elektrike

Disa pjesë të Shkupit dhe Sarajit nesër pa energji elektrike

Shkupi
Ligj i ri për energjetikën, a do të ketë rritje të çmimit të rrymës në Maqedoni?

Ligj i ri për energjetikën, a do të ketë rritje të çmimit të rrymës në Maqedoni?

Bashkim Iljazi
Disa rajone të Shkupit mbeten pa ujë dhe energji elektrike

Disa rajone të Shkupit mbeten pa ujë dhe energji elektrike

Bashkim Iljazi
Reshjet e borës shkaktojnë probleme me energjinë elektrike në Maqedoni

Reshjet e borës shkaktojnë probleme me energjinë elektrike në Maqedoni

Bashkim Iljazi
Maqedoni, 75 për qind e energjisë së harxhuar ka qenë nga prodhimi vendor

Maqedoni, 75 për qind e energjisë së harxhuar ka qenë nga prodhimi vendor

Maqedonia e Veriut
Maqedonia këtë vit do të harxhojë më shumë energji se vitin e kaluar

Maqedonia këtë vit do të harxhojë më shumë energji se vitin e kaluar

Bashkim Iljazi
Në 2018 dë të rritet harxhimi energjetik në Maqedoni

Në 2018 dë të rritet harxhimi energjetik në Maqedoni

Lirim Shabani
Në Pellagoni kërkohet subvencionim i energjisë elektrike

Në Pellagoni kërkohet subvencionim i energjisë elektrike

Lirim Shabani