LAJMI I FUNDIT:

Energjia elektrike - Maqedoni

488 Artikuj

Importi i rrymës së lirë nga Maqedonia e Veriut në BE i rrezikon ambiciet evropiane klimatike

Importi i rrymës së lirë nga Maqedonia e Veriut në BE i rrezikon ambiciet evropiane klimatike

Maqedonia e Veriut
Ulje e madhe e çmimeve për shërbimet për energjinë elektrike në Maqedoni

Ulje e madhe e çmimeve për shërbimet për energjinë elektrike në Maqedoni

Sociale
Bekteshi: Zbatojmë masa për efikasitetin energjetik

Bekteshi: Zbatojmë masa për efikasitetin energjetik

Ekonomi
Qeveria rrit subvencionet për nxitje të efikasitetit të energjisë në shtëpi

Qeveria rrit subvencionet për nxitje të efikasitetit të energjisë në shtëpi

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, në qershor 86.4 për qind e energjisë së shpenzuar elektrike nga prodhimi vendor

Maqedoni, në qershor 86.4 për qind e energjisë së shpenzuar elektrike nga prodhimi vendor

Ekonomi
RDM: Qeveria të investojë në prodhimin e energjisë rinovuese dhe jo në centrale bërthamore

RDM: Qeveria të investojë në prodhimin e energjisë rinovuese dhe jo në centrale bërthamore

Maqedonia e Veriut
Maqedonia e Veriut ka dërguar letër për përfshirje në centralin bërthamor “Belene”

Maqedonia e Veriut ka dërguar letër për përfshirje në centralin bërthamor “Belene”

Ekonomi
Bislimovski: Liberalizimi i tregut të energjisë elektrike po shkon mirë

Bislimovski: Liberalizimi i tregut të energjisë elektrike po shkon mirë

Ekonomi
KRRE kërkon të përcaktojë çmim përfundimtar për ujin dhe tarifat e ujit në Maqedoni

KRRE kërkon të përcaktojë çmim përfundimtar për ujin dhe tarifat e ujit në Maqedoni

Ekonomi
KRRE: Çmimi i energjisë elektrike në Maqedoni mbetet i pandryshuar

KRRE: Çmimi i energjisë elektrike në Maqedoni mbetet i pandryshuar

Maqedonia e Veriut
Zaev: Garantojmë çmim stabil të energjisë elektrike vitin e ardhshëm

Zaev: Garantojmë çmim stabil të energjisë elektrike vitin e ardhshëm

Politikë
Nuk do të ketë shtrenjtim të energjisë elektrike në Maqedoni

Nuk do të ketë shtrenjtim të energjisë elektrike në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Zaev: Vendosja e filtrave në TEC Manastir do të kushtojë 20.4 milionë euro

Zaev: Vendosja e filtrave në TEC Manastir do të kushtojë 20.4 milionë euro

Ekonomi
Maqedoni, për 20% do të ulet çmimi për kyçjen e energjisë elektrike

Maqedoni, për 20% do të ulet çmimi për kyçjen e energjisë elektrike

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, rritet interesimi për investim në energjinë e rinovueshme

Maqedoni, rritet interesimi për investim në energjinë e rinovueshme

Maqedonia e Veriut
EVN zgjedhet furnizuesi universal edhe për pesë vitet e ardhshme

EVN zgjedhet furnizuesi universal edhe për pesë vitet e ardhshme

Maqedonia e Veriut
Nënshkruhet marrëveshje për ndërtimin e centralit fotovoltaik “Osllomej”

Nënshkruhet marrëveshje për ndërtimin e centralit fotovoltaik “Osllomej”

Maqedonia e Veriut
Qeveria e Maqedonisë do të rrisë energjinë elektrike, ndërsa do të ulë ngrohjen me dru për vitin 2019

Qeveria e Maqedonisë do të rrisë energjinë elektrike, ndërsa do të ulë ngrohjen me dru për vitin 2019

Amir Jakupi
LSDM: Mickoski shtrejtoi energjinë elektrike për 100 për qind

LSDM: Mickoski shtrejtoi energjinë elektrike për 100 për qind

Politikë
Dy kompani konkurrojnë për furnizues universal të energjisë elektrike në Maqedoni

Dy kompani konkurrojnë për furnizues universal të energjisë elektrike në Maqedoni

Amir Jakupi
Maqedonisë i duhet vullnet politik në luftën kundër ajrit të ndotur

Maqedonisë i duhet vullnet politik në luftën kundër ajrit të ndotur

Amir Jakupi
Modernizimi i MEPSO-s, do të kushtojë 18 milionë euro (Video)

Modernizimi i MEPSO-s, do të kushtojë 18 milionë euro (Video)

Ekonomi
ELEM shet tepricën e energjisë elektrike në vlerë prej 1.6 milionë euro

ELEM shet tepricën e energjisë elektrike në vlerë prej 1.6 milionë euro

Maqedonia e Veriut
Angjushev: Kompanitë energjetike duhet t’i njohin mundësitë që i ofron Ligji për Energjetikë

Angjushev: Kompanitë energjetike duhet t’i njohin mundësitë që i ofron Ligji për Energjetikë

Amir Jakupi