LAJMI I FUNDIT:

Ëmbëlsirat

19 Artikuj

Rregullat të cilat patjetër duhet t’i dini: Kjo është koha kur duhet të hani pemë dhe ëmbëlsira dhe kur makarona!

Rregullat të cilat patjetër duhet t’i dini: Kjo është koha kur duhet të hani pemë dhe ëmbëlsira dhe kur makarona!

Nutricion
Keni hequr dorë nga ushqimi i shpejtë dhe ëmbëlsirat, por nuk po humbni peshë – pesë arsye pse ndodh kjo

Keni hequr dorë nga ushqimi i shpejtë dhe ëmbëlsirat, por nuk po humbni peshë – pesë arsye pse ndodh kjo

Sport / Fitnes
Hani vazhdimisht edhe atëherë kur nuk jeni fare të uritur? Ky është një problem!

Hani vazhdimisht edhe atëherë kur nuk jeni fare të uritur? Ky është një problem!

Nutricion
Ushqimet që nuk i shërbejnë shëndetit të zemrës

Ushqimet që nuk i shërbejnë shëndetit të zemrës

Të njohim produktet
Ngrënia e ëmbëlsirave në mëngjes ndihmon të humbni kilogramët e tepërt! Ja se si…

Ngrënia e ëmbëlsirave në mëngjes ndihmon të humbni kilogramët e tepërt! Ja se si…

Shëndetësi Lajme
Cilat janë më të këqija për linjën e trupit: ëmbëlsirat apo njelmësirat?

Cilat janë më të këqija për linjën e trupit: ëmbëlsirat apo njelmësirat?

Këshilla mjekësore
Për ta shmangur dhe luftuar lodhjen

Për ta shmangur dhe luftuar lodhjen

Ushqim i shëndetshëm
Çajet që ulin dëshirën për ëmbëlsira: Këto bimë neutralizojnë dëshirën për sheqer

Çajet që ulin dëshirën për ëmbëlsira: Këto bimë neutralizojnë dëshirën për sheqer

Nutricion
Izolimi ju ka shtuar oreksin për ëmbëlsira? Kjo është mënyra si ta përballoni situatën

Izolimi ju ka shtuar oreksin për ëmbëlsira? Kjo është mënyra si ta përballoni situatën

Nutricion
Parandalimi i demencës: Shmangni këto pesë ushqime për ta zvogëluar rrezikun e sëmundjes së Alzheimerit

Parandalimi i demencës: Shmangni këto pesë ushqime për ta zvogëluar rrezikun e sëmundjes së Alzheimerit

Nutricion
Mirësjellja dhe mirënjohja shtojnë dëshirën për ëmbëlsira

Mirësjellja dhe mirënjohja shtojnë dëshirën për ëmbëlsira

Shëndetësi Lajme
Dietë për një elegancë femërore

Dietë për një elegancë femërore

Ushqim i shëndetshëm
Krono ushqimi: Vetëm KJO është e saktë

Krono ushqimi: Vetëm KJO është e saktë

Nutricion
Këta janë shkaktarët e erës së keqe të gojës: Ndonjë me siguri do t’ju befasojë!

Këta janë shkaktarët e erës së keqe të gojës: Ndonjë me siguri do t’ju befasojë!

Këshilla mjekësore
A mund të sëmureni nga diabeti nëse hani shumë ëmbëlsira?

A mund të sëmureni nga diabeti nëse hani shumë ëmbëlsira?

Shëndetësi Lajme
Ëmbëlsirë e shpejt dhe e shijshme me banane

Ëmbëlsirë e shpejt dhe e shijshme me banane

Ëmbëlsirë
Ngrënia e akullores për mëngjes, jo vetëm që është trend i ri, por edhe ju bën më të mençur

Ngrënia e akullores për mëngjes, jo vetëm që është trend i ri, por edhe ju bën më të mençur

Trend
Torta me figura kafshësh, në mbrojtje të specieve në zhdukje (Foto)

Torta me figura kafshësh, në mbrojtje të specieve në zhdukje (Foto)

Interesante
Zbulohen ushqimet që na plakin

Zbulohen ushqimet që na plakin

Të njohim produktet