LAJMI I FUNDIT:

Ecja

103 Artikuj

Autizmi njihet edhe nga disa anomali gjatë ecjes

Autizmi njihet edhe nga disa anomali gjatë ecjes

Shëndetësi Lajme
Mashkulli me partneren ecën më ngadalë sesa me femrat e tjera

Mashkulli me partneren ecën më ngadalë sesa me femrat e tjera

Lifestyle
Gabimi të cilin e bëjmë kur na dhemb shpina: Përkeqëson tmerrësisht gjendjen!

Gabimi të cilin e bëjmë kur na dhemb shpina: Përkeqëson tmerrësisht gjendjen!

Shëndetësi Lajme
Sa kilogramë mund të humbni vetëm duke reduktuar kaloritë dhe duke ecur

Sa kilogramë mund të humbni vetëm duke reduktuar kaloritë dhe duke ecur

Sport / Fitnes
Aktiviteti fizik mund ta zvogëlojë rrezikun e kancerit të gjirit

Aktiviteti fizik mund ta zvogëlojë rrezikun e kancerit të gjirit

Femra
Katër shenja të hershme paralajmëruese të demencës që mund t’i dalloni kur jeni duke ecur

Katër shenja të hershme paralajmëruese të demencës që mund t’i dalloni kur jeni duke ecur

Shëndetësi Lajme
Si të kontrolloni urinë ose tundimin për të ngrënë pa pushim

Si të kontrolloni urinë ose tundimin për të ngrënë pa pushim

Si të…
Ecja do të ketë një efekt edhe më të madh me disa ushtrime të lehta

Ecja do të ketë një efekt edhe më të madh me disa ushtrime të lehta

Aktivitete sportive
Ecni në këtë mënyrë: 100 hapa mbrapa janë po aq efektivë sa 1.000 përpara

Ecni në këtë mënyrë: 100 hapa mbrapa janë po aq efektivë sa 1.000 përpara

Këshilla mjekësore
Gjashtë metoda për ta ulur shtypjen e gjakut më shpejt dhe më thjesht

Gjashtë metoda për ta ulur shtypjen e gjakut më shpejt dhe më thjesht

Këshilla mjekësore
Ushtrimet më të mira për largimin e depozitave dhjamore nga barku

Ushtrimet më të mira për largimin e depozitave dhjamore nga barku

Sport / Fitnes
Sa minuta duhet të vraponi, notoni apo të ngritni pesha për t’i djegur kaloritë e dy copave të picës

Sa minuta duhet të vraponi, notoni apo të ngritni pesha për t’i djegur kaloritë e dy copave të picës

Të tjera
Katër mënyra të lehta që femrat ta reduktojnë yndyrën e barkut

Katër mënyra të lehta që femrat ta reduktojnë yndyrën e barkut

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Vetëm gjysmë ore në ditë: Gjashtë arsye pse duhet ta nisni mëngjesin me një shëtitje

Vetëm gjysmë ore në ditë: Gjashtë arsye pse duhet ta nisni mëngjesin me një shëtitje

Këshilla Lifestyle
Aktivitetet e përditshme mund ta zvogëlojnë rrezikun e kancerit

Aktivitetet e përditshme mund ta zvogëlojnë rrezikun e kancerit

Të tjera
Të përbashkëtat e njerëzve që jetojnë më gjatë

Të përbashkëtat e njerëzve që jetojnë më gjatë

Këshilla Lifestyle
Mënyra se si ecni mund të zbulojë që keni ndonjë sëmundje të fshehur

Mënyra se si ecni mund të zbulojë që keni ndonjë sëmundje të fshehur

Të tjera
Ngjitja shkallëve ul përqindjen e rrezikut të kancerit fatal

Ngjitja shkallëve ul përqindjen e rrezikut të kancerit fatal

Shëndetësi Lajme
Hulumtimi i ri ka treguar sa hapa preferohet të ecni në ditë

Hulumtimi i ri ka treguar sa hapa preferohet të ecni në ditë

Sport / Fitnes
Njihuni me këpucët e Inteligjencës Artificiale që ju lejojnë të ‘ecni me shpejtësinë e vrapimit’

Njihuni me këpucët e Inteligjencës Artificiale që ju lejojnë të ‘ecni me shpejtësinë e vrapimit’

Lajme Teknologji
“Është shtatë muajsh dhe tashmë ecën”: Kur mund të qëndrojë një bebe në këmbë?

“Është shtatë muajsh dhe tashmë ecën”: Kur mund të qëndrojë një bebe në këmbë?

Këshilla për prindër
Sa hapa në ditë duhet të bëjmë për të jetuar më gjatë: Studiuesit hedhin poshtë mitin

Sa hapa në ditë duhet të bëjmë për të jetuar më gjatë: Studiuesit hedhin poshtë mitin

Shëndetësi Lajme
Këto janë dy ‘momentet’ ku na vijnë idetë më të mira: E gjeni dot cilat janë?

Këto janë dy ‘momentet’ ku na vijnë idetë më të mira: E gjeni dot cilat janë?

Të tjera
Mënyra se si ecni zbulon a rrezikoheni nga infarkti

Mënyra se si ecni zbulon a rrezikoheni nga infarkti

Shëndetësi Lajme