Dueli Botërorit

Dueli Botërorit

Dueli Botërorit është emision i përditshëm që transmetohet RTV Dukagjini dhe i kushtohet Kampionatit Botëror, ‘Rusia 2018’. Mysafirët dhe ekspertët e futbollit gjatë emisionit i japin opinionet e tyre në lidhje me ndeshjet e zhvilluara në ditën e transmetimit.

Emisioni Dueli Botëror transmetohet në RTV Dukagjini çdo ditë nga ora 22:30, ndërsa udhëhiqet nga Arta Nitaj dhe Fisnik Zymi.

111 Artikuj