LAJMI I FUNDIT:

Dogana e Kosovës

706 Artikuj

Dogana konfiskon pjesë rezerve për makineri të rënda në vlerë mbi 7 mijë euro në Vërmicë

Dogana konfiskon pjesë rezerve për makineri të rënda në vlerë mbi 7 mijë euro në Vërmicë

Kosovë
Tentuan të fusnin nga Serbia në Kosovë veshmbathje të fëmijëve, dogana parandalon kontrabandën në Jarinje

Tentuan të fusnin nga Serbia në Kosovë veshmbathje të fëmijëve, dogana parandalon kontrabandën në Jarinje

Kosovë
Parandalohet kontrabanda me telefona mobil në vlerë mbi 250 mijë euro në Vermicë

Parandalohet kontrabanda me telefona mobil në vlerë mbi 250 mijë euro në Vermicë

Kosovë
I dyshuari për spiunazh kishte dhënë deklaratë të paautorizuar për një televizion francez dhe i shkroi letër Kofi Ananit në OKB

I dyshuari për spiunazh kishte dhënë deklaratë të paautorizuar për një televizion francez dhe i shkroi letër Kofi Ananit në OKB

Kosovë
Kapja e spiunëve të BIA-s, njeri nga të arrestuarit kishte punuar në Doganën e Kosovës

Kapja e spiunëve të BIA-s, njeri nga të arrestuarit kishte punuar në Doganën e Kosovës

Kosovë
Mbi 33 kg ari të sekuestruar, publikohen pamjet nga aksioni në argjendaritë e Gjilanit

Mbi 33 kg ari të sekuestruar, publikohen pamjet nga aksioni në argjendaritë e Gjilanit

Kosovë
Tentoi të fuste në Kosovë pije alkoolike nga Serbia, dogana sekuestron mallrat

Tentoi të fuste në Kosovë pije alkoolike nga Serbia, dogana sekuestron mallrat

Kosovë
Parandalohet tentim kontrabanda, Dogana has mallra të padeklaruara

Parandalohet tentim kontrabanda, Dogana has mallra të padeklaruara

Kosovë
Dogana me operacione të suksesshme ndaj kontrabandës në tri komuna – sekuestron mallra dhe automjete të pazhdoganuara

Dogana me operacione të suksesshme ndaj kontrabandës në tri komuna – sekuestron mallra dhe automjete të pazhdoganuara

Kosovë
Dogana e Kosovës pranon 1,360 aplikime për pozitat e reja doganore – procesi përzgjedhës së kandidatëve drejt përfundimit

Dogana e Kosovës pranon 1,360 aplikime për pozitat e reja doganore – procesi përzgjedhës së kandidatëve drejt përfundimit

Jehona Hulaj
Fillon zbatimi i Kodit të ri doganor, lehtësohet importi dhe eksporti

Fillon zbatimi i Kodit të ri doganor, lehtësohet importi dhe eksporti

Kosovë
Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë kërkon nga Qeveria që t’i dëgjoj më shumë kërkesat e bizneseve

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë kërkon nga Qeveria që t’i dëgjoj më shumë kërkesat e bizneseve

Biznes
Operacion i suksesshëm në kufirin Kosovë-Maqedoni e Veriut, ndalohet kontrabanda e mallrave me vlerë 30 mijë euro

Operacion i suksesshëm në kufirin Kosovë-Maqedoni e Veriut, ndalohet kontrabanda e mallrave me vlerë 30 mijë euro

Kosovë
Konfiskohen rreth 4 mijë copë detergjent të falsifikuar

Konfiskohen rreth 4 mijë copë detergjent të falsifikuar

Kosovë
Tentim kontrabandë me medikamente në pikën kufitare Hani i Elezit

Tentim kontrabandë me medikamente në pikën kufitare Hani i Elezit

Kronika e Zezë
Drejtori i Doganës së Kosovës në takim me drejtorët e përgjithshëm të doganave të Evropës

Drejtori i Doganës së Kosovës në takim me drejtorët e përgjithshëm të doganave të Evropës

Ekonomi
Pasuria e guvernatorit të BQK-së, drejtorit ATK-së dhe drejtorit të Doganës

Pasuria e guvernatorit të BQK-së, drejtorit ATK-së dhe drejtorit të Doganës

Financa
Të hyra mbi 500 milionë euro, Dogana shënon rekord të ri

Të hyra mbi 500 milionë euro, Dogana shënon rekord të ri

Financa
Kontrabandë me cigare në Viti, sekuestrohen 500 kg duhan me vlerë mbi 6 mijë euro

Kontrabandë me cigare në Viti, sekuestrohen 500 kg duhan me vlerë mbi 6 mijë euro

Kronika e Zezë
Agjencia e Ushqimit del me sqarime lidhur me cilësinë e mishit në Kosovë

Agjencia e Ushqimit del me sqarime lidhur me cilësinë e mishit në Kosovë

Ekonomi
Sekuestrohet drogë në Prishtinë, i dyshuari e kishte fshehur në pjesën e përparme të veturës

Sekuestrohet drogë në Prishtinë, i dyshuari e kishte fshehur në pjesën e përparme të veturës

Kosovë
Ushqime, pije alkoolike dhe cigare – ndalohen katër raste të kontrabandimit në veri në vlerë prej mbi 6 mijë euro

Ushqime, pije alkoolike dhe cigare – ndalohen katër raste të kontrabandimit në veri në vlerë prej mbi 6 mijë euro

Të Tjera
Parandalohet kontrabandë me mallra nga Serbia – sekuestrohen mbi 900 pako me “Plazma”

Parandalohet kontrabandë me mallra nga Serbia – sekuestrohen mbi 900 pako me “Plazma”

Kronika e Zezë
Parandalohet kontrabanda e cigareve në Han të Elezit

Parandalohet kontrabanda e cigareve në Han të Elezit

Kronika e Zezë