LAJMI I FUNDIT:

Dhimbja e fytit

19 Artikuj

Nëse keni dhimbje të fytit, kontrolloni fillimisht nëse keni temperaturë

Nëse keni dhimbje të fytit, kontrolloni fillimisht nëse keni temperaturë

Këshilla mjekësore
Është një mendim i gabuar që duhet të pini çaj të nxehtë në dimër dhe kur keni dhimbje të fytit

Është një mendim i gabuar që duhet të pini çaj të nxehtë në dimër dhe kur keni dhimbje të fytit

Këshilla mjekësore
Kjo pije është shpëtimtare për dhimbjet e fytit: Bëhet nga vetëm tre përbërës

Kjo pije është shpëtimtare për dhimbjet e fytit: Bëhet nga vetëm tre përbërës

Nutricion
Provoni këto metoda të pazakonta: Disa mënyra më efektive për të mposhtur dhimbjen e fytit në shtëpi

Provoni këto metoda të pazakonta: Disa mënyra më efektive për të mposhtur dhimbjen e fytit në shtëpi

Mjekësi alternative
Si të dalloni nëse bëhet fjalë për dhimbje të fytit apo për streptokok: Këto janë simptomat e një infeksioni që duhet trajtuar

Si të dalloni nëse bëhet fjalë për dhimbje të fytit apo për streptokok: Këto janë simptomat e një infeksioni që duhet trajtuar

Këshilla mjekësore
Simptomat më pak të njohura që tregojnë kancerin e ezofagut e që shfaqen gjatë ngrënies

Simptomat më pak të njohura që tregojnë kancerin e ezofagut e që shfaqen gjatë ngrënies

Këshilla mjekësore
Shurupi i hurmave mund të lehtësojë ftohjet, kollën dhe dhimbjet e fytit

Shurupi i hurmave mund të lehtësojë ftohjet, kollën dhe dhimbjet e fytit

Mjekësi alternative
Eksperti detajon simptoma të reja ‘treguese’ që tregojnë një infeksion me coronavirus

Eksperti detajon simptoma të reja ‘treguese’ që tregojnë një infeksion me coronavirus

Shëndetësi Lajme
Dhimbja e fytit tash është simptoma kryesore e infeksionit me coronavirus

Dhimbja e fytit tash është simptoma kryesore e infeksionit me coronavirus

Shëndetësi Lajme
Shpëlani fytin, largoni dhimbjen: Një ilaç natyral nga shafrani i Indisë

Shpëlani fytin, largoni dhimbjen: Një ilaç natyral nga shafrani i Indisë

Mjekësi alternative
Kurat natyrale për lehtësimin e dhimbjeve të fytit

Kurat natyrale për lehtësimin e dhimbjeve të fytit

Shëndetësi Lajme
Një ilaç i kohës së lashtë për dhimbjen e fytit: Ziejeni një përbërës në ujë dhe hiqni qafe dhimbjen

Një ilaç i kohës së lashtë për dhimbjen e fytit: Ziejeni një përbërës në ujë dhe hiqni qafe dhimbjen

Mjekësi alternative
Përgatitni pastile vetë në shtëpi për të qetësuar kollën dhe dhimbjen e fytit

Përgatitni pastile vetë në shtëpi për të qetësuar kollën dhe dhimbjen e fytit

Mjekësi alternative
Martha Stewart këshillon çka të pini që fyti kurrë të mos ju dhembë

Martha Stewart këshillon çka të pini që fyti kurrë të mos ju dhembë

Nutricion
Disa simptoma të fëmijëve që shqetësojnë prindërit, por mjekët thonë se janë normale

Disa simptoma të fëmijëve që shqetësojnë prindërit, por mjekët thonë se janë normale

Fëmija juaj
Fyti dhemb për shkak të alergjisë

Fyti dhemb për shkak të alergjisë

Këshilla mjekësore
Fëmijët dhe i ftohti

Fëmijët dhe i ftohti

Fëmija juaj
Dhimbje e fortё fyti dhe kollё? Luftojeni me pijet qё pёrgatit mami

Dhimbje e fortё fyti dhe kollё? Luftojeni me pijet qё pёrgatit mami

Mjekësi alternative
A mund të dhembë fyti nga akullorja?

A mund të dhembë fyti nga akullorja?

Shëndetësi Lajme