LAJMI I FUNDIT:

Dejan Jankoviq

15 Artikuj

Serbët “jobesnikë” nga Kosova që “shkelin” rendin kushtetues të Serbisë

Serbët “jobesnikë” nga Kosova që “shkelin” rendin kushtetues të Serbisë

Kosovë
Vuçiq e quan “hipokrit” reagimin e ndërkombëtarëve për ndalimin e qytetarëve të Kosovës

Vuçiq e quan “hipokrit” reagimin e ndërkombëtarëve për ndalimin e qytetarëve të Kosovës

Kosovë
Peci: Me arrestimin e zv.drejtorit të Policisë të Kosovës, Serbia ka bërë një autogol të madh

Peci: Me arrestimin e zv.drejtorit të Policisë të Kosovës, Serbia ka bërë një autogol të madh

Kosovë
U arrestua nga Serbia, lirohet zëvendësdrejtori i Policisë së Kosovës

U arrestua nga Serbia, lirohet zëvendësdrejtori i Policisë së Kosovës

Kosovë
Çka po synon Serbia me arrestimin e zv/drejtorit të Policisë së Kosovës – flasin ekspertët

Çka po synon Serbia me arrestimin e zv/drejtorit të Policisë së Kosovës – flasin ekspertët

Siguri
EULEX: Jemi të shqetësuar nga ndalimi i zv.drejtorit të Policisë së Kosovës në Serbi

EULEX: Jemi të shqetësuar nga ndalimi i zv.drejtorit të Policisë së Kosovës në Serbi

Siguri
Arrestimi i zv.drejtorit të Policisë së Kosovës, analistët në Beograd: “Shfaqja e muskujve” nga Vuçiqi

Arrestimi i zv.drejtorit të Policisë së Kosovës, analistët në Beograd: “Shfaqja e muskujve” nga Vuçiqi

Kosovë
Arrestimi i policëve kosovarë, Tërnava: Kjo tregon se kush janë serbët

Arrestimi i policëve kosovarë, Tërnava: Kjo tregon se kush janë serbët

Kosovë
Brnabiq arsyeton arrestimin e zv.drejtorit Jankoviq, reagon Surroi: Ndërhyrje në identitetin e serbëve të Kosovës

Brnabiq arsyeton arrestimin e zv.drejtorit Jankoviq, reagon Surroi: Ndërhyrje në identitetin e serbëve të Kosovës

Kosovë
Eurodeputeti holandez: Provokime fëmijërore dhe të rrezikshme nga Serbia – zv.drejtori i policisë të lirohet menjëherë

Eurodeputeti holandez: Provokime fëmijërore dhe të rrezikshme nga Serbia – zv.drejtori i policisë të lirohet menjëherë

Kosovë
Ndalimi i zëvendësdrejtorit Jankoviq nga Serbia, Hovenier: Jemi të shqetësuar, shpresojmë të lirohet

Ndalimi i zëvendësdrejtorit Jankoviq nga Serbia, Hovenier: Jemi të shqetësuar, shpresojmë të lirohet

Kosovë
Sveçla: Dejan Jankoviq është dërguar në paraburgim për 48 orë

Sveçla: Dejan Jankoviq është dërguar në paraburgim për 48 orë

Kosovë
Kurti: Zëvendësdrejtori i policisë që u ndalua dje nga Serbia, është dërguar në Rashkë

Kurti: Zëvendësdrejtori i policisë që u ndalua dje nga Serbia, është dërguar në Rashkë

Kosovë
MPB: Serbia ka ndaluar sot 10 pjesëtarë të Policisë së Kosovës, pesë nuk janë liruar ende

MPB: Serbia ka ndaluar sot 10 pjesëtarë të Policisë së Kosovës, pesë nuk janë liruar ende

Siguri
Arrestimi i zëvendësdrejtorit serb të Policisë së Kosovës, Krasniqi: Prova më e qartë e pozicionit hipokrit të Serbisë

Arrestimi i zëvendësdrejtorit serb të Policisë së Kosovës, Krasniqi: Prova më e qartë e pozicionit hipokrit të Serbisë

Siguri