LAJMI I FUNDIT:

Çmimet e derivateve

85 Artikuj

Çmimet e derivateve shënojnë rënie, Berjani tregon arsyen

Çmimet e derivateve shënojnë rënie, Berjani tregon arsyen

Donjeta Zeqiraj
Naftëtarët: Çmimet e naftës në Kosovë më të lirat në rajon pas Maqedonisë së Veriut, vendimi për marzhën e fitimit i panevojshëm

Naftëtarët: Çmimet e naftës në Kosovë më të lirat në rajon pas Maqedonisë së Veriut, vendimi për marzhën e fitimit i panevojshëm

Jehona Hulaj
Naftëtarët reagojnë pasi MINT-i caktoi marzhën e fitimit për produktet e naftës

Naftëtarët reagojnë pasi MINT-i caktoi marzhën e fitimit për produktet e naftës

Të Tjera
Ministria e Industrisë cakton marzhën e fitimit për produktet e naftës

Ministria e Industrisë cakton marzhën e fitimit për produktet e naftës

Ekonomi
Zbuten qëndrimet e naftëtarëve, nis zbatimi i vendimit për marzhën e fitimit

Zbuten qëndrimet e naftëtarëve, nis zbatimi i vendimit për marzhën e fitimit

Të Tjera
Vendimi i Qeverisë për naftën, Berjani: Do ta dërgojmë në gjykatë, të hetohen kompanitë që dyshohen për abuzim me çmime

Vendimi i Qeverisë për naftën, Berjani: Do ta dërgojmë në gjykatë, të hetohen kompanitë që dyshohen për abuzim me çmime

Donjeta Zeqiraj
Maqedoni: Derivatet ulen, çmimet e biletave s’ndryshojnë

Maqedoni: Derivatet ulen, çmimet e biletave s’ndryshojnë

Maqedonia e Veriut
Çmimet e derivateve në Kosovë, Berjani thotë se ditëve në vijim pritet të ketë rënie

Çmimet e derivateve në Kosovë, Berjani thotë se ditëve në vijim pritet të ketë rënie

Biznes
Shtrenjtohen me nga 1 cent nafta dhe benzina për 48 orët e ardhshme

Shtrenjtohen me nga 1 cent nafta dhe benzina për 48 orët e ardhshme

Financa
Çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme, shtrenjtohet benzina

Çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme, shtrenjtohet benzina

Financa
Çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme 

Çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme 

Të Tjera
Publikohet çmimorja e re e derivateve, benzina shtrenjtohet për 1 cent

Publikohet çmimorja e re e derivateve, benzina shtrenjtohet për 1 cent

Financa
Zbritet çmimi naftës dhe gazit, rritet benzina për 24 orët e ardhshme

Zbritet çmimi naftës dhe gazit, rritet benzina për 24 orët e ardhshme

Financa
Ngritët çmimi i benzinës, gazi dhe nafta mbetën të pandryshuara në 24 orët e fundit

Ngritët çmimi i benzinës, gazi dhe nafta mbetën të pandryshuara në 24 orët e fundit

Financa
Publikohet çmimorja e re e derivateve, mbetet e pandryshuar për 48 orët e ardhshme

Publikohet çmimorja e re e derivateve, mbetet e pandryshuar për 48 orët e ardhshme

Financa
Publikohen çmimet e derivateve, shtrenjtohet benzina

Publikohen çmimet e derivateve, shtrenjtohet benzina

Të Tjera
Publikohet çmimorja e re e derivateve për 24 orë

Publikohet çmimorja e re e derivateve për 24 orë

Të Tjera
Nafta sërish lirohet për 1 cent, çmimi i gazit dhe benzinës i pandryshuar

Nafta sërish lirohet për 1 cent, çmimi i gazit dhe benzinës i pandryshuar

Financa
Çmimi i benzinës dhe gazit i pandryshuar, nafta lirohet për 1 cent

Çmimi i benzinës dhe gazit i pandryshuar, nafta lirohet për 1 cent

Financa
Çmimet e derivateve – nafta lirohet për një cent, kurse i benzinës dhe i gazit mbetet i njëjtë

Çmimet e derivateve – nafta lirohet për një cent, kurse i benzinës dhe i gazit mbetet i njëjtë

Financa
Shitja e derivateve për 48 orët e ardhshme – nafta lirohet për një cent, çmimi i benzinës dhe gazit nuk ndryshon

Shitja e derivateve për 48 orët e ardhshme – nafta lirohet për një cent, çmimi i benzinës dhe gazit nuk ndryshon

Financa
Publikohet çmimorja e re e derivateve, lirohen me nga 1 cent nafta, benzina e gazi 

Publikohet çmimorja e re e derivateve, lirohen me nga 1 cent nafta, benzina e gazi 

Financa
Publikohet çmimorja e re e naftës, benzinës dhe gazit për 24 orët e fundit

Publikohet çmimorja e re e naftës, benzinës dhe gazit për 24 orët e fundit

Financa
Sërish shtrenjtohet nafta në Kosovë

Sërish shtrenjtohet nafta në Kosovë

Financa