LAJMI I FUNDIT:

Charles Smith

10 Artikuj

Halitjaha thotë se me porosinë e Kadri Veselit avokati Emmerson e quajti të shantazhuar

Halitjaha thotë se me porosinë e Kadri Veselit avokati Emmerson e quajti të shantazhuar

Drejtësi
Dëshmitari i 15-të vazhdon dëshminë e tij edhe sot në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Dëshmitari i 15-të vazhdon dëshminë e tij edhe sot në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
​Si do të shkruhet aktgjykimi në një proces gjyqësor pothuajse tërësisht të mbyllur?

​Si do të shkruhet aktgjykimi në një proces gjyqësor pothuajse tërësisht të mbyllur?

Drejtësi
Nuk e solli dëshmitarin, gjykatësi paralajmëron sanksione për ZPS-në

Nuk e solli dëshmitarin, gjykatësi paralajmëron sanksione për ZPS-në

Kosovë
Specialja në çështjen Thaçi dhe të tjerët pranon si provë materiale një dokument të propozuar nga ZPS

Specialja në çështjen Thaçi dhe të tjerët pranon si provë materiale një dokument të propozuar nga ZPS

Drejtësi
Miratohet kërkesa e mbrojtjes së Veselit për të shtuar një dokument në listën e provave

Miratohet kërkesa e mbrojtjes së Veselit për të shtuar një dokument në listën e provave

Drejtësi
Trupi gjykues miraton mocionin e mbrojtjes së Selimit – urdhërohet ZPS-ja të mos bëjë pyetje për disa prova që ka paraqitur dëshmitari

Trupi gjykues miraton mocionin e mbrojtjes së Selimit – urdhërohet ZPS-ja të mos bëjë pyetje për disa prova që ka paraqitur dëshmitari

Drejtësi
Thaçi dhe të tjerët, redaktimet pritet të largohen deri më 30 janar

Thaçi dhe të tjerët, redaktimet pritet të largohen deri më 30 janar

Drejtësi
Specialja ua vazhdon paraburgimin Gucatit dhe Haradinajt deri në shpalljen e aktgjykimit

Specialja ua vazhdon paraburgimin Gucatit dhe Haradinajt deri në shpalljen e aktgjykimit

Drejtësi
Në fund të vitit aktakuzat e para të Gjykatës Speciale

Në fund të vitit aktakuzat e para të Gjykatës Speciale

Kosovë