LAJMI I FUNDIT:

CEFTA

111 Artikuj

Serbia vazhdon ta shkelë CEFTA-n – Kosova paralajmëron masa

Serbia vazhdon ta shkelë CEFTA-n – Kosova paralajmëron masa

Ekonomi
Krasniqi kërkon nga CEFTA që të hiqet emërtimi UNMIK-Kosovo

Krasniqi kërkon nga CEFTA që të hiqet emërtimi UNMIK-Kosovo

Kosovë
Oda e Afarizmit: Serbia po shkel marrëveshjen e CEFTA-së dhe atë të Brukselit

Oda e Afarizmit: Serbia po shkel marrëveshjen e CEFTA-së dhe atë të Brukselit

Biznes
Deficiti tregtar i Kosovës kalon mbi 3 miliardë euro – rritet për 4.5 për qind brenda një viti

Deficiti tregtar i Kosovës kalon mbi 3 miliardë euro – rritet për 4.5 për qind brenda një viti

Albert Spahiu
Analistët e çështjeve ekonomike: Vendosja e reciprocitetit me Serbinë, vështirë e zbatueshme

Analistët e çështjeve ekonomike: Vendosja e reciprocitetit me Serbinë, vështirë e zbatueshme

Ekonomi
Abrashi: Hyrja në CEFTA, ndër vendimet më të këqija të Kosovës

Abrashi: Hyrja në CEFTA, ndër vendimet më të këqija të Kosovës

Të Tjera
Hajdari në takim me përfaqësues të CEFTA-s: Kosova ka qenë e detyruar të vendos taksën 100%, së shpejti do të dalim me një propozim të ri

Hajdari në takim me përfaqësues të CEFTA-s: Kosova ka qenë e detyruar të vendos taksën 100%, së shpejti do të dalim me një propozim të ri

Kosovë
Eksporti bie për 15.6 për qind në muajin tetor

Eksporti bie për 15.6 për qind në muajin tetor

Ekonomi
Reciprocitet përmes CEFTA-s ndaj Serbisë

Reciprocitet përmes CEFTA-s ndaj Serbisë

Ekonomi
Oda e Afarizmit propozon rekomandimet për qeverinë e ardhshme

Oda e Afarizmit propozon rekomandimet për qeverinë e ardhshme

Të Tjera
Kosova hap dyert për tregti të lirë me Turqinë

Kosova hap dyert për tregti të lirë me Turqinë

Ekonomi
Deficiti tregtar shënon rritje me 11.6%

Deficiti tregtar shënon rritje me 11.6%

Biznes
Gashi: Taksa nuk ndikoi në rritjen e çmimeve në disa produkte

Gashi: Taksa nuk ndikoi në rritjen e çmimeve në disa produkte

Prodhime Vendore
Lajiq: CEFTA është e vdekur

Lajiq: CEFTA është e vdekur

Të Tjera
Shala: Për shkak të barrierave, eksporti i Kosovës është më i ulëti në rajon

Shala: Për shkak të barrierave, eksporti i Kosovës është më i ulëti në rajon

Biznes
Pesë kompani të reja kanë dorëzuar kërkesë deri tek Doganat e Maqedonisë për operator të autorizuar ekonomik

Pesë kompani të reja kanë dorëzuar kërkesë deri tek Doganat e Maqedonisë për operator të autorizuar ekonomik

Maqedonia e Veriut
Instituti GAP: Nuk ka rritje ekonomike nga taksa 100% ndaj Serbisë

Instituti GAP: Nuk ka rritje ekonomike nga taksa 100% ndaj Serbisë

Prodhime Vendore
Arbitrazhi eventual për Kosovën, me implikime të reja

Arbitrazhi eventual për Kosovën, me implikime të reja

Të Tjera
Maqedonia e Veriut sivjet do të kryesojë me Nënkomitetin e bujqësisë të CEFTA-s

Maqedonia e Veriut sivjet do të kryesojë me Nënkomitetin e bujqësisë të CEFTA-s

Maqedonia e Veriut
Gërxhaliu: Është koha të rishikohet Marrëveshja e CEFTA-së

Gërxhaliu: Është koha të rishikohet Marrëveshja e CEFTA-së

Prodhime Vendore
Kosovës i rritet deficiti tregtar për 2.1%

Kosovës i rritet deficiti tregtar për 2.1%

Biznes
Delegacioni i Kosovës arrin në Bosnjë nën përcjelljen e policisë

Delegacioni i Kosovës arrin në Bosnjë nën përcjelljen e policisë

Lulzim Ahmeti
Sot delegacioni i Kosovës në Bosnje për taksën 100%

Sot delegacioni i Kosovës në Bosnje për taksën 100%

Biznes
Ekipi i Kosovës nesër në Sarajevë për taksën

Ekipi i Kosovës nesër në Sarajevë për taksën

Biznes