LAJMI I FUNDIT:

CEFTA

110 Artikuj

Kosova importon 450 milionë euro mallra – Gjermania, SHBA-ja dhe Zvicra partnerët kryesorë për eksport gjatë muajit prill

Kosova importon 450 milionë euro mallra – Gjermania, SHBA-ja dhe Zvicra partnerët kryesorë për eksport gjatë muajit prill

Të Tjera
Bosnjë e Hercegovina shet por nuk blen nga Kosova

Bosnjë e Hercegovina shet por nuk blen nga Kosova

Të Tjera
Bllokohen eksportet e qumështores ‘Vita’ nga Bosnjë e Hercegovina, shkelet Marrëveshja e CEFTA-s

Bllokohen eksportet e qumështores ‘Vita’ nga Bosnjë e Hercegovina, shkelet Marrëveshja e CEFTA-s

Biznes
Bllokohen eksportet e kompanisë ‘Vita’ nga Bosnja dhe Hercegovina, shkelet edhe marrëveshja CEFTA

Bllokohen eksportet e kompanisë ‘Vita’ nga Bosnja dhe Hercegovina, shkelet edhe marrëveshja CEFTA

Prodhime Vendore
Bosnja bllokon hyrjen e produkteve të kompanive kosovare në këtë shtet, Qeveria e Kosovës hesht

Bosnja bllokon hyrjen e produkteve të kompanive kosovare në këtë shtet, Qeveria e Kosovës hesht

Biznes
Pse janë të rëndësishme të drejtat e pronësisë intelektuale (DPI) për inkurajimin e tregtisë ndërmjet Palëve të CEFTA-s?

Pse janë të rëndësishme të drejtat e pronësisë intelektuale (DPI) për inkurajimin e tregtisë ndërmjet Palëve të CEFTA-s?

Marketing
Kosovës i thellohet deficiti tregtar, gjatë muajit tetor rritet për 13 për qind

Kosovës i thellohet deficiti tregtar, gjatë muajit tetor rritet për 13 për qind

Të Tjera
Xhikiq: CEFTA na mëson rëndësinë e krijimit të një tregu të përbashkët rajonal

Xhikiq: CEFTA na mëson rëndësinë e krijimit të një tregu të përbashkët rajonal

Maqedonia e Veriut
Kosova me përqindjen më të lartë të përdoruesve të internetit në Evropë – rreth gjysma e qytetarëve kanë blerë online brenda një viti

Kosova me përqindjen më të lartë të përdoruesve të internetit në Evropë – rreth gjysma e qytetarëve kanë blerë online brenda një viti

Albert Spahiu
Abazoviq: Procesi i Berlinit, CEFTA dhe “Ballkani i hapur” kanë si mesazh të përbashkët bashkëpunimin rajonal

Abazoviq: Procesi i Berlinit, CEFTA dhe “Ballkani i hapur” kanë si mesazh të përbashkët bashkëpunimin rajonal

Mali i Zi
Rriten eksportet e Kosovës – SHBA, Gjermania dhe Maqedonia e Veriut partnerët kryesor gjatë muajit shkurt 2022

Rriten eksportet e Kosovës – SHBA, Gjermania dhe Maqedonia e Veriut partnerët kryesor gjatë muajit shkurt 2022

Të Tjera
Ministrja e Financave në Shqipëri: Kosova zë 50% të eksporteve tona

Ministrja e Financave në Shqipëri: Kosova zë 50% të eksporteve tona

Shqipëri
A mund t’i rrisë çmimet në Kosovë ndërhyrja ushtarake ruse në Ukrainë?

A mund t’i rrisë çmimet në Kosovë ndërhyrja ushtarake ruse në Ukrainë?

Të Tjera
Serbia ndalon transitin e mallrave, Kosova ende pa asnjë veprim

Serbia ndalon transitin e mallrave, Kosova ende pa asnjë veprim

Të Tjera
Dedaj: Kërkojmë largimin e UNMIK-ut, Kosova të jetë e përfaqësuar plotësisht në CEFTA

Dedaj: Kërkojmë largimin e UNMIK-ut, Kosova të jetë e përfaqësuar plotësisht në CEFTA

Biznes
Hajdari: Kosova nuk është e përfaqësuar siç duhet në CEFTA, kemi marr masa anti-dumping për produktet e Serbisë

Hajdari: Kosova nuk është e përfaqësuar siç duhet në CEFTA, kemi marr masa anti-dumping për produktet e Serbisë

Të Tjera
Zhdoganimi i një kamioni, CEFTA: Kosova në vend të tretë, Shqipëria me kohën më të lartë të pritjes në rajon

Zhdoganimi i një kamioni, CEFTA: Kosova në vend të tretë, Shqipëria me kohën më të lartë të pritjes në rajon

Të Tjera
​Hajdari deklarohet për kthimin e mundshëm të masave të reciprocitetit ndaj Serbisë

​Hajdari deklarohet për kthimin e mundshëm të masave të reciprocitetit ndaj Serbisë

Prodhime Vendore
Kosova jashtë integrimit rajonal ekonomik

Kosova jashtë integrimit rajonal ekonomik

Ekonomi
Maqedonia merr presidencën e CEFTA-s

Maqedonia merr presidencën e CEFTA-s

Ekonomi
Kosova dhe Serbia përplasen në takimin virtual të CEFTA-s

Kosova dhe Serbia përplasen në takimin virtual të CEFTA-s

Kosovë
​Kosnett: Kosova të tejkalojë rezervimet e saj rreth CEFTA-s dhe Mini-Shengenit

​Kosnett: Kosova të tejkalojë rezervimet e saj rreth CEFTA-s dhe Mini-Shengenit

Të Tjera
Mini-Shengeni për eliminimin e barrierave të CEFTA-s

Mini-Shengeni për eliminimin e barrierave të CEFTA-s

Biznes
Serbia vazhdon ta shkelë CEFTA-n – Kosova paralajmëron masa

Serbia vazhdon ta shkelë CEFTA-n – Kosova paralajmëron masa

Ekonomi