LAJMI I FUNDIT:

Call Center

41 Artikuj

Mashtrimi me Call Center, SPAK çon për gjykim pesë persona të arrestuar në operacionin e “EuroJust” – shkaktuan miliona euro dëme

Mashtrimi me Call Center, SPAK çon për gjykim pesë persona të arrestuar në operacionin e “EuroJust” – shkaktuan miliona euro dëme

Shqipëri
“Biznes” miliarda dollarësh në internet: Si ‘call center’ po i mashtrojnë klientët në Gjermani?

“Biznes” miliarda dollarësh në internet: Si ‘call center’ po i mashtrojnë klientët në Gjermani?

Kosovë
Mashtrimi me call center, Gjykata e Gjirokastrës lë në burg dy prej të arrestuarve

Mashtrimi me call center, Gjykata e Gjirokastrës lë në burg dy prej të arrestuarve

Shqipëri
Mashtronin italianë që të investojnë në bursën “Forex”, në pranga dy administratorët e Call Center në Tiranë

Mashtronin italianë që të investojnë në bursën “Forex”, në pranga dy administratorët e Call Center në Tiranë

Shqipëri
Mashtronin shtetas të huaj përmes Call Center, arrestohen gjashtë persona në Tiranë

Mashtronin shtetas të huaj përmes Call Center, arrestohen gjashtë persona në Tiranë

Shqipëri
Kosova ka rreth 30 mijë të punësuar në qendra të thirrjeve

Kosova ka rreth 30 mijë të punësuar në qendra të thirrjeve

Të Tjera
Pesë milionë euro dëm nga mashtrimet nëpërmjet Qendrave të Thirrjeve, Gjykata e Tiranës lëshon 15 urdhër-arreste

Pesë milionë euro dëm nga mashtrimet nëpërmjet Qendrave të Thirrjeve, Gjykata e Tiranës lëshon 15 urdhër-arreste

Shqipëri
Mashtrime për investime në bursa, arrestohen gjashtë persona në Tiranën

Mashtrime për investime në bursa, arrestohen gjashtë persona në Tiranën

Shqipëri
Policia arrestoi tetë meshkuj dhe gjashtë femra në një qendër të thirrjeve në Prishtinë, ndër ta një izraelit

Policia arrestoi tetë meshkuj dhe gjashtë femra në një qendër të thirrjeve në Prishtinë, ndër ta një izraelit

Kronika e Zezë
Policia godet Qendrat e Thirrjeve (Call Center) në Prishtinë, 14 të arrestuar, ndër ta një shtetas gjerman

Policia godet Qendrat e Thirrjeve (Call Center) në Prishtinë, 14 të arrestuar, ndër ta një shtetas gjerman

Siguri
Mashtrime përmes call center, autoritet italiane dhe shqiptare bashkëpunojnë për zbardhjen e rasteve

Mashtrime përmes call center, autoritet italiane dhe shqiptare bashkëpunojnë për zbardhjen e rasteve

Shqipëri
Përdornin biznesin call center për mashtrime, arrestohen dy persona në Shkodër

Përdornin biznesin call center për mashtrime, arrestohen dy persona në Shkodër

Shqipëri
BPO Summit 2022 – promovon rëndësinë e sektorit të BPO-së dhe punësueshmërinë e të rinjve

BPO Summit 2022 – promovon rëndësinë e sektorit të BPO-së dhe punësueshmërinë e të rinjve

Biznes
Mashtronin të huajt për të investuar në bursë, arrestohet administratori i Call Center-it në Tiranë

Mashtronin të huajt për të investuar në bursë, arrestohet administratori i Call Center-it në Tiranë

Shqipëri
Mashtronin të huaj për të investuar në bursa fiktive, arrestohen tre punonjës të Call Center në Tiranë

Mashtronin të huaj për të investuar në bursa fiktive, arrestohen tre punonjës të Call Center në Tiranë

Shqipëri
Zbulohet skema e mashtrimit nëpërmjet “call center” në Tiranë, arrestohen 15 shtetas

Zbulohet skema e mashtrimit nëpërmjet “call center” në Tiranë, arrestohen 15 shtetas

Shqipëri
Përdornin Call Center për mashtrime kompjuterike, arrestohen dy persona në Durrës

Përdornin Call Center për mashtrime kompjuterike, arrestohen dy persona në Durrës

Shqipëri
Arrestohen tre persona për pirateri televizive

Arrestohen tre persona për pirateri televizive

Kronika e Zezë
Mashtrimi financiar me Call Center, rrëfimi: Bindja gjermanët të investonin, fitoja njëmijë euro në muaj

Mashtrimi financiar me Call Center, rrëfimi: Bindja gjermanët të investonin, fitoja njëmijë euro në muaj

Shqipëri
Dhjetë pikat që shpjegojnë se si funksionon skema e mashtrimit të Call Centrave në Shqipëri

Dhjetë pikat që shpjegojnë se si funksionon skema e mashtrimit të Call Centrave në Shqipëri

Shqipëri
Dëshmia e ish-punonjëses së Call Center: Si mashtrohen klientët e huaj me bursën në Shqipëri

Dëshmia e ish-punonjëses së Call Center: Si mashtrohen klientët e huaj me bursën në Shqipëri

Shqipëri
Shqipëri: Mashtruan mbi njëmijë shtetas të huaj duke marrë miliona euro, nisin hetimet për numrin e bizneseve Call Center

Shqipëri: Mashtruan mbi njëmijë shtetas të huaj duke marrë miliona euro, nisin hetimet për numrin e bizneseve Call Center

Shqipëri
Dënohen shefat zviceranë për “terrorin telefonik” të Call Center në Kosovë

Dënohen shefat zviceranë për “terrorin telefonik” të Call Center në Kosovë

Kosovë
Rasti “Call Center”, Prokuroria sekuestron rreth 2.4 milionë euro

Rasti “Call Center”, Prokuroria sekuestron rreth 2.4 milionë euro

Drejtësi