LAJMI I FUNDIT:

Bordet

12 Artikuj

Ç(kapja) e bordeve të ndërmarrjeve publike, PDK: Qeveria Kurti bëri stërkapjen e tyre

Ç(kapja) e bordeve të ndërmarrjeve publike, PDK: Qeveria Kurti bëri stërkapjen e tyre

Të Tjera
Ish ministrja Hajdari reagon pas shkarkimit të bordeve: Qeveria Hoti po punon për shtetin e kapur

Ish ministrja Hajdari reagon pas shkarkimit të bordeve: Qeveria Hoti po punon për shtetin e kapur

Kosovë
​Ministri Kuçi ka dilema për shkarkimin dhe emërimin e bordit të përkohshëm të “Trepçës”

​Ministri Kuçi ka dilema për shkarkimin dhe emërimin e bordit të përkohshëm të “Trepçës”

Ekonomi
Kërkohet hetim për bordet e shkarkuara të ndërmarrjeve publike

Kërkohet hetim për bordet e shkarkuara të ndërmarrjeve publike

Kosovë
Qeveria emëron anëtarët e Bordit Drejtues të Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë

Qeveria emëron anëtarët e Bordit Drejtues të Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë

Bujqësi
PSD reagon për emërimet e fundit në borde nga ana e Qeverisë

PSD reagon për emërimet e fundit në borde nga ana e Qeverisë

Kosovë
Limaj: Kosova përballet me një numër të madh të agjencive dhe bordeve që janë ngarkese për buxhet

Limaj: Kosova përballet me një numër të madh të agjencive dhe bordeve që janë ngarkese për buxhet

Zgjedhjet 2019
Politizimi i bordeve që “ngriti në këmbë” diplomatët e huaj

Politizimi i bordeve që “ngriti në këmbë” diplomatët e huaj

Të Tjera
Kosova dhe Britania me marrëveshje në shërbim civil dhe borde e ndërmarrjeve publike

Kosova dhe Britania me marrëveshje në shërbim civil dhe borde e ndërmarrjeve publike

Të Tjera
Shkarkime selektive të anëtarëve të bordeve

Shkarkime selektive të anëtarëve të bordeve

Të Tjera
Bordet e ndërmarrjeve publike në duar të politikës

Bordet e ndërmarrjeve publike në duar të politikës

Të Tjera
Të korrigjohen pagat e bordeve të ndërmarrjeve publike

Të korrigjohen pagat e bordeve të ndërmarrjeve publike

Të Tjera