LAJMI I FUNDIT:
Bob Dylan

Bob Dylan

48 Artikuj

Bitnikët, hipikët, Neeli Cherkovski dhe Fadil Bajraj: Çfarëdo e keqe që na godet, vjen nga ajo çfarë bëjmë

Bitnikët, hipikët, Neeli Cherkovski dhe Fadil Bajraj: Çfarëdo e keqe që na godet, vjen nga ajo çfarë bëjmë

Agron Shala
ERË IDIOTIKE

ERË IDIOTIKE

Poezi
Lutje dhe rrëfime

Lutje dhe rrëfime

Muzika
Pse Dylani zgjodhi këtë foto, për kopertinën e librit të fundit?

Pse Dylani zgjodhi këtë foto, për kopertinën e librit të fundit?

Muzika
Bob Dylan lirohet nga akuzat për abuzim seksual pas 56 vitesh

Bob Dylan lirohet nga akuzat për abuzim seksual pas 56 vitesh

Yjet
ME ZOTIN NË ANËN TONË

ME ZOTIN NË ANËN TONË

Poezi
Poetët jetojnë përtokë, sillen në mënyrë fisnike dhe jetojnë me kodin e tyre prej fisniku

Poetët jetojnë përtokë, sillen në mënyrë fisnike dhe jetojnë me kodin e tyre prej fisniku

Muzika
VIZIONET E JOHANNËS

VIZIONET E JOHANNËS

Poezi
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1921, 1931, 1941 … 2021!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1921, 1931, 1941 … 2021!?

Agron Shala
Viti 1941: Shqipëria i shpall luftë BRSS-së, fillon periudha e njohur si “Tri ditë Shipni”

Viti 1941: Shqipëria i shpall luftë BRSS-së, fillon periudha e njohur si “Tri ditë Shipni”

Agron Shala
Diskutimet dhe kontroversat më të mëdha për Nobelin e Letërsisë

Diskutimet dhe kontroversat më të mëdha për Nobelin e Letërsisë

Cult+
Bob Dylan akuzohet për abuzim seksual me një 12 vjeçare në vitin 1965

Bob Dylan akuzohet për abuzim seksual me një 12 vjeçare në vitin 1965

Po Flitet
SI ENDACAK

SI ENDACAK

Poezi
Bob Dylan shet gjithë katalogun e këngëve të tij

Bob Dylan shet gjithë katalogun e këngëve të tij

Cult+
Kënga që bashkon dhe “ndan” amerikanët

Kënga që bashkon dhe “ndan” amerikanët

Muzika
Kerouac, Dylan, Marquez, apo guximi i shfrenimit

Kerouac, Dylan, Marquez, apo guximi i shfrenimit

Fjala+
In Memoriam: Milton Glaser, dizajneri që e krijoi pamjen e viteve 1960-70

In Memoriam: Milton Glaser, dizajneri që e krijoi pamjen e viteve 1960-70

Fahredin Spahija
Bob Dylan me album të ri

Bob Dylan me album të ri

Cult+
Kënga 17 minutëshe e Bob Dylan renditet e para në Billboard

Kënga 17 minutëshe e Bob Dylan renditet e para në Billboard

Muzikë
Njëzet fëmijët e të famshmëve që janë kopje e prindërve të tyre

Njëzet fëmijët e të famshmëve që janë kopje e prindërve të tyre

Yjet
FËRFLLUE N’ERË

FËRFLLUE N’ERË

Poezi
BOTË POLITIKE

BOTË POLITIKE

Poezi
Njëzet talentet e fshehura të yjeve të famshëm

Njëzet talentet e fshehura të yjeve të famshëm

Yjet
Dylan dhe Young këndojnë sërish bashkë

Dylan dhe Young këndojnë sërish bashkë

Cult+