LAJMI I FUNDIT:

Biznese

41 Artikuj

Erdhën si turistë, qëndrojnë si sipërmarrës, italianë e bjellorusë hapin biznese në Durrës

Erdhën si turistë, qëndrojnë si sipërmarrës, italianë e bjellorusë hapin biznese në Durrës

Shqipëri
Çavolli nga STIKK dhe Kastrati nga ICK, forumet i shohin si potencial për rrjetëzim mes bizneseve dhe organizatave joqeveritare

Çavolli nga STIKK dhe Kastrati nga ICK, forumet i shohin si potencial për rrjetëzim mes bizneseve dhe organizatave joqeveritare

Elfije Boletini
MINT kryen inspektime te operatorët ekonomik, verifikon çmimet e produkteve dhe flamujt e origjinës

MINT kryen inspektime te operatorët ekonomik, verifikon çmimet e produkteve dhe flamujt e origjinës

Biznes
Edhe dy ditë deri në hapjen e panairit të bizneseve shqiptare në Austri, pjesëmarrja është e hapur për të gjithë

Edhe dy ditë deri në hapjen e panairit të bizneseve shqiptare në Austri, pjesëmarrja është e hapur për të gjithë

Ekonomi
Instituti GAP: Rreth 97 mijë biznese aktive në Kosovë, vetëm 18 për qind janë me pronësi të grave

Instituti GAP: Rreth 97 mijë biznese aktive në Kosovë, vetëm 18 për qind janë me pronësi të grave

Biznes
ATK: Mbi 25 mijë kontrolle në biznese, shqiptohen 3.1 milionë euro gjoba për tetë muaj

ATK: Mbi 25 mijë kontrolle në biznese, shqiptohen 3.1 milionë euro gjoba për tetë muaj

Financa
Murati kërkon nga bizneset që t’i rrisin pagat e punëtorëve

Murati kërkon nga bizneset që t’i rrisin pagat e punëtorëve

Financa
ATK-ja konfiskon pajisjet jo-fiskale, gjobiten disa biznese me nga 13 mijë euro

ATK-ja konfiskon pajisjet jo-fiskale, gjobiten disa biznese me nga 13 mijë euro

Financa
Ngritja e vazhdueshme e çmimeve të konsumit, kërkohet reflektim i qeverisë

Ngritja e vazhdueshme e çmimeve të konsumit, kërkohet reflektim i qeverisë

Biznes
Hajdari: Ligjet e reja do t’i eliminojnë barrierat për investitorët

Hajdari: Ligjet e reja do t’i eliminojnë barrierat për investitorët

Biznes
Amnistia fiskale, qeveria shqiptare thërret bizneset për konsultim

Amnistia fiskale, qeveria shqiptare thërret bizneset për konsultim

Shqipëri
ATK, bizneseve: Paguani tatimet në të kundërtën do të mirren masa

ATK, bizneseve: Paguani tatimet në të kundërtën do të mirren masa

Ekonomi
Administrata Tatimore me aksion ndaj bizneseve që i kanë borxhe, mbledh mbi 1 milion euro

Administrata Tatimore me aksion ndaj bizneseve që i kanë borxhe, mbledh mbi 1 milion euro

Financa
ATK me aksion ndaj 14 bizneseve, për dy ditë mbledh afro 1 milion euro borxhe

ATK me aksion ndaj 14 bizneseve, për dy ditë mbledh afro 1 milion euro borxhe

Financa
Besimi i shqiptarëve në ekonomi në rënie për të dytin muaj radhazi

Besimi i shqiptarëve në ekonomi në rënie për të dytin muaj radhazi

Shqipëri
Më 10 dhjetor hapet aktiviteti “Prite n’Shesh”

Më 10 dhjetor hapet aktiviteti “Prite n’Shesh”

Kosovë
Reformimi i Sistemit të Edukimit Profesional, bashkëpunimi mes shkollave profesionale dhe bizneseve po sjell rezultate

Reformimi i Sistemit të Edukimit Profesional, bashkëpunimi mes shkollave profesionale dhe bizneseve po sjell rezultate

Biznes
​Hoti: Do të mbështeten rreth 100 të rinj për të hapur biznese start-up

​Hoti: Do të mbështeten rreth 100 të rinj për të hapur biznese start-up

Biznes
Gjatë pandemisë në Kosovë u shuan 255 biznese

Gjatë pandemisë në Kosovë u shuan 255 biznese

Ekonomi
Bizneset në Kosovë në ankth për të mbijetuar

Bizneset në Kosovë në ankth për të mbijetuar

Biznes
Masat kundër Coronavirusit, mbyllen qindra biznese dhe shumë ambiente të tjera publike në Shqipëri

Masat kundër Coronavirusit, mbyllen qindra biznese dhe shumë ambiente të tjera publike në Shqipëri

Shqipëri
Miliona biznese kineze në prag falimentimit si pasojë e Coronavirusit

Miliona biznese kineze në prag falimentimit si pasojë e Coronavirusit

Biznes
Administrata Tatimore paralajmëron bizneset që nuk deklarojnë saktë detyrimet

Administrata Tatimore paralajmëron bizneset që nuk deklarojnë saktë detyrimet

Financa
Kompanitë nga Kosova promovojnë produktet në panairin ndërkombëtar ‘Fruit Logistica’ në Berlin

Kompanitë nga Kosova promovojnë produktet në panairin ndërkombëtar ‘Fruit Logistica’ në Berlin

Prodhime Vendore