LAJMI I FUNDIT:
Bisera Kostadinovska Stojçevska

Bisera Kostadinovska Stojçevska

25 Artikuj

Info

Bisera Kostadinovska Stojçevska është Ministre e Kulturës në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut që nga janari i vitit 2022. Ajo më herët ka qenë deputete dhe profesoreshë e gjuhës angleze.

Ajo është kuadër nga LSDM.

Kabineti i Gashit: Përdorimi i gjuhës shqipe në komunikimin zyrtar është i garantuar me Kushtetutë

Kabineti i Gashit: Përdorimi i gjuhës shqipe në komunikimin zyrtar është i garantuar me Kushtetutë

Politikë
Deputetja e LSDM-së dorëzon ankesë kundër Afrim Gashit: Betimin e lexoi fillimisht në gjuhën shqipe

Deputetja e LSDM-së dorëzon ankesë kundër Afrim Gashit: Betimin e lexoi fillimisht në gjuhën shqipe

Politikë
Kostadinovska Stojçevska e refuzon rindërtimin e Postës në Shkup

Kostadinovska Stojçevska e refuzon rindërtimin e Postës në Shkup

Maqedonia e Veriut
Kostadinovska Stojçevska: Nuk ka viktima nga zjarri në Sallën Universale, objekti është i siguruar

Kostadinovska Stojçevska: Nuk ka viktima nga zjarri në Sallën Universale, objekti është i siguruar

Maqedonia e Veriut
Kostadinovska Stojçevska: Nuk ka ndryshim në marrëveshjen e përgjithshme kolektive, as në marrëveshjen kolektive të Sindikatës së Kulturës

Kostadinovska Stojçevska: Nuk ka ndryshim në marrëveshjen e përgjithshme kolektive, as në marrëveshjen kolektive të Sindikatës së Kulturës

Maqedonia e Veriut
Kostadinovska Stojçevska: Nga nesër në Ohër vjen misioni reaktiv i UNESCO-s

Kostadinovska Stojçevska: Nga nesër në Ohër vjen misioni reaktiv i UNESCO-s

Maqedonia e Veriut
Kostadinovska Stojçevska: Kemi ofertën më të mirë dhe një plan realist për një të ardhme më të mirë maqedonase në BE

Kostadinovska Stojçevska: Kemi ofertën më të mirë dhe një plan realist për një të ardhme më të mirë maqedonase në BE

Maqedonia e Veriut
Kostadinovska Stojçevska: E ruajmë kujtimin e Holokaustit dhe tregojmë këmbëngulje në luftën për paqe, liri dhe demokraci

Kostadinovska Stojçevska: E ruajmë kujtimin e Holokaustit dhe tregojmë këmbëngulje në luftën për paqe, liri dhe demokraci

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, 14 milionë euro për projektet e kulturës

Maqedoni, 14 milionë euro për projektet e kulturës

Kulturë
Kostadinovska Stojçevska: Ndryshimet në Ligjin për lojërat e fatit do të mundësojnë fond për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore

Kostadinovska Stojçevska: Ndryshimet në Ligjin për lojërat e fatit do të mundësojnë fond për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore

Maqedonia e Veriut
Kostadinovska-Stojçevska: Me 50 milionë denarë përkrahim projekte kulturore në njëmbëdhjetë komuna

Kostadinovska-Stojçevska: Me 50 milionë denarë përkrahim projekte kulturore në njëmbëdhjetë komuna

Maqedonia e Veriut
Kostadinovska-Stojçevska: Zgjedhjet do të jenë të suksesshme, qeveria teknike është e gatshme ta bëjë të mundur

Kostadinovska-Stojçevska: Zgjedhjet do të jenë të suksesshme, qeveria teknike është e gatshme ta bëjë të mundur

Maqedonia e Veriut
Kostadinovska-Stojçevska:  90 milionë denarë përkrahje për infrastrukturën e kulturës nëpër komuna

Kostadinovska-Stojçevska: 90 milionë denarë përkrahje për infrastrukturën e kulturës nëpër komuna

Maqedonia e Veriut
Kostadinovska-Stojçevska: Do të rinovohet kinemaja e mëparshme “Partizani” në Manastir, do të shndërrohet në qendër moderne multifunksionale

Kostadinovska-Stojçevska: Do të rinovohet kinemaja e mëparshme “Partizani” në Manastir, do të shndërrohet në qendër moderne multifunksionale

Maqedonia e Veriut
Kostadinovska-Stojçevska: Gjuha maqedonase nuk është dhe nuk do të jetë çështje negociatash apo kompromisi

Kostadinovska-Stojçevska: Gjuha maqedonase nuk është dhe nuk do të jetë çështje negociatash apo kompromisi

Kulturë
Kostadinovska-Stojçevska: Rikonstruimi, konservimi i Kalasë së Tetovës është përgjegjësi e pushtetit lokal

Kostadinovska-Stojçevska: Rikonstruimi, konservimi i Kalasë së Tetovës është përgjegjësi e pushtetit lokal

Kulturë
Kostadinovska Stojçevska: Ligji për gjuhën maqedonase të miratohet në një kohë më të arsyeshme

Kostadinovska Stojçevska: Ligji për gjuhën maqedonase të miratohet në një kohë më të arsyeshme

Kulturë