LAJMI I FUNDIT:

BE-MK

410 Artikuj

Delegacioni i BE-së në RMV: Ndryshimet në ligjin e lojërave të fatit nuk i referohen as legjislacionit të kufizuar europian

Delegacioni i BE-së në RMV: Ndryshimet në ligjin e lojërave të fatit nuk i referohen as legjislacionit të kufizuar europian

Maqedonia e Veriut
Kabineti i Pendarovskit: Si asnjëherë më parë BE-ja nuk ka reaguar ndaj keqpërdorimit të flamurit evropian siç bëri me Ligjin për lojërat e fatit

Kabineti i Pendarovskit: Si asnjëherë më parë BE-ja nuk ka reaguar ndaj keqpërdorimit të flamurit evropian siç bëri me Ligjin për lojërat e fatit

Maqedonia e Veriut
David McAllister: BE-ja nuk e realizoi premtimin e dhënë për Maqedoninë

David McAllister: BE-ja nuk e realizoi premtimin e dhënë për Maqedoninë

Politikë
Mariçiq në takim me Larson Jain: Realizimi e së ardhmes evropiane për qytetarët tanë është prioriteti më i rëndësishëm

Mariçiq në takim me Larson Jain: Realizimi e së ardhmes evropiane për qytetarët tanë është prioriteti më i rëndësishëm

Politikë
Kyuchyuk: Maqedonia e Veriut po lëshon një mundësi të madhe për fillimin e negociatave me BE-në

Kyuchyuk: Maqedonia e Veriut po lëshon një mundësi të madhe për fillimin e negociatave me BE-në

Politikë
Mariçiq: Ndryshimet kushtetuese janë kushti i vetëm, por vetëm për fillimin e negociatave

Mariçiq: Ndryshimet kushtetuese janë kushti i vetëm, por vetëm për fillimin e negociatave

Politikë
BE-ja kërkon përkthyes në gjuhën maqedonase

BE-ja kërkon përkthyes në gjuhën maqedonase

Politikë
Abdiu-Halili nga Brukseli: Kapitulli 12 është i rëndësishëm për shëndetin e qytetarëve tanë, asgjë me e rëndësishme se ushqimi i sigurt

Abdiu-Halili nga Brukseli: Kapitulli 12 është i rëndësishëm për shëndetin e qytetarëve tanë, asgjë me e rëndësishme se ushqimi i sigurt

Politikë
Qeveria e RMV-së me fushatë 350 mijë euro do të tregojë përfitimet nga anëtarësimi në BE

Qeveria e RMV-së me fushatë 350 mijë euro do të tregojë përfitimet nga anëtarësimi në BE

Maqedonia e Veriut
Osmani: Këshilli i BE-së fton RMV-në që të hap nënkapitullin e parë

Osmani: Këshilli i BE-së fton RMV-në që të hap nënkapitullin e parë

Politikë
Mariçiq: Kemi bërë përparim në 80 për qind të kapitujve, nuk janë vërejtur asnjë pengesë

Mariçiq: Kemi bërë përparim në 80 për qind të kapitujve, nuk janë vërejtur asnjë pengesë

Politikë
Raporti i KE-së me kritika të shumta për Maqedoninë e Veriut

Raporti i KE-së me kritika të shumta për Maqedoninë e Veriut

Politikë
Varhelyi për Maqedoninë: Ndryshimet kushtetuese janë të rëndësishme, na shqetëson numri i madh i rasteve me korrupsion

Varhelyi për Maqedoninë: Ndryshimet kushtetuese janë të rëndësishme, na shqetëson numri i madh i rasteve me korrupsion

Politikë
Raporti i KE-së: Maqedonia e Veriut nuk ka bërë progres në asnjë fushë të rëndësishme

Raporti i KE-së: Maqedonia e Veriut nuk ka bërë progres në asnjë fushë të rëndësishme

Maqedonia e Veriut
Osmani: Në raportin e KE-së thuhet se polarizimi politik dhe bllokimi i Kuvendit kanë ngadalësuar reformat

Osmani: Në raportin e KE-së thuhet se polarizimi politik dhe bllokimi i Kuvendit kanë ngadalësuar reformat

Politikë
Xhaferi: Republika Federale e Gjermanisë është mbështetësja jonë e fortë

Xhaferi: Republika Federale e Gjermanisë është mbështetësja jonë e fortë

Politikë
Mariçiq: Anëtarësimi në BE deri në vitin 2030 kërkon mobilizim dhe angazhim aktiv të tërë shoqërisë

Mariçiq: Anëtarësimi në BE deri në vitin 2030 kërkon mobilizim dhe angazhim aktiv të tërë shoqërisë

Maqedonia e Veriut
Abdiu-Halili: Von der Leyen prezantoi në Shkup planin zhvillimor drejt rrugës së anëtarësimit në BE

Abdiu-Halili: Von der Leyen prezantoi në Shkup planin zhvillimor drejt rrugës së anëtarësimit në BE

Politikë
Kovaçevski: Rezoluta nuk e përmend aktin terrorist të Hamasit, prandaj votuam “të përmbjatur”

Kovaçevski: Rezoluta nuk e përmend aktin terrorist të Hamasit, prandaj votuam “të përmbjatur”

Politikë
Von der Leyen: Maqedonia e Veriut ka bërë shumë në rrugën drejt BE-së dhe meriton të anëtarësohet

Von der Leyen: Maqedonia e Veriut ka bërë shumë në rrugën drejt BE-së dhe meriton të anëtarësohet

Politikë
Mariçiq-Varheyi: Maqedonia ka vend në BE, tani është momenti për përshpejtuar procesin e anëtarësimit

Mariçiq-Varheyi: Maqedonia ka vend në BE, tani është momenti për përshpejtuar procesin e anëtarësimit

Politikë
Qytetarët e Maqedonisë e shohin BE si alternativë të vetme

Qytetarët e Maqedonisë e shohin BE si alternativë të vetme

Politikë
Kiraly: Mungesa e zgjerimit të BE-së nënkupton boshllëk që mund të plotësohet nga aktorë të tjerë

Kiraly: Mungesa e zgjerimit të BE-së nënkupton boshllëk që mund të plotësohet nga aktorë të tjerë

Maqedonia e Veriut
Mariçiq: Plani i BE-së për integrim të përshpejtuar e bën real dhe të prekshëm anëtarësimin në BE deri në vitin 2030

Mariçiq: Plani i BE-së për integrim të përshpejtuar e bën real dhe të prekshëm anëtarësimin në BE deri në vitin 2030

Politikë