LAJMI I FUNDIT:

Banka Qendrore e Kosovës

303 Artikuj

Themelimi i Fintech Kosova, Kabashi: Evolucion në fushën e financave, kompanitë private dhe shtetërore duhet të digjitalizohen

Themelimi i Fintech Kosova, Kabashi: Evolucion në fushën e financave, kompanitë private dhe shtetërore duhet të digjitalizohen

Elfije Boletini
Mbi 180 mijë copë numri i kartëmonedhave prej 500 euro të tërhequra nga qarkullimi dhe të depozituara në BQK

Mbi 180 mijë copë numri i kartëmonedhave prej 500 euro të tërhequra nga qarkullimi dhe të depozituara në BQK

Financa
Escobar për vendimin e Bankës Qendrore të Kosovës: Lëvizjet e njëanshme do të kenë pasoja

Escobar për vendimin e Bankës Qendrore të Kosovës: Lëvizjet e njëanshme do të kenë pasoja

Kosovë
Plani dhjetë pikësh i BQK-së për dinarin që duhet të realizohet brenda tre muajsh

Plani dhjetë pikësh i BQK-së për dinarin që duhet të realizohet brenda tre muajsh

Ekonomi
Ish-hetuesi policor për “fondet e zeza” të Serbisë: Deri në vitin 2010, çdo serb është paguar nga 30 euro për të protestuar

Ish-hetuesi policor për “fondet e zeza” të Serbisë: Deri në vitin 2010, çdo serb është paguar nga 30 euro për të protestuar

Kosovë
Largimi i dinarit serb, deklarohet Kurti: Një periudhë tranzicioni është e nevojshme

Largimi i dinarit serb, deklarohet Kurti: Një periudhë tranzicioni është e nevojshme

Kosovë
Shqetësimet e ndërkombëtarëve për ndalimin e dinarit serb, BQK del me 20 sqarime për Rregulloren e re

Shqetësimet e ndërkombëtarëve për ndalimin e dinarit serb, BQK del me 20 sqarime për Rregulloren e re

Të Tjera
​BQK: Kalon mbi 320 mijë numri i përfituesve që kanë llogari pagese me shërbime bazike

​BQK: Kalon mbi 320 mijë numri i përfituesve që kanë llogari pagese me shërbime bazike

Financa
Ndalimi i dinarit serb – BE reagon për rregulloren e BQK-së e cila pritet të hyjë sot në fuqi

Ndalimi i dinarit serb – BE reagon për rregulloren e BQK-së e cila pritet të hyjë sot në fuqi

Financa
Shuhet aktiviteti i Komercijalna Banka në Kosovë

Shuhet aktiviteti i Komercijalna Banka në Kosovë

Financa
Kryetari i Bordit të BQK-së: Nuk ka pezullim të rregullores që ndalon dinarin serb, po diskutohet shtyrja e zbatimit

Kryetari i Bordit të BQK-së: Nuk ka pezullim të rregullores që ndalon dinarin serb, po diskutohet shtyrja e zbatimit

Financa
BQK dhe Banka Qendrore Evropiane dakordohen për vazhdimin e Linjës REPO – çfarë është kjo linjë?

BQK dhe Banka Qendrore Evropiane dakordohen për vazhdimin e Linjës REPO – çfarë është kjo linjë?

Financa
​Remitancat shënojnë rritje vjetore më 2023 prej 10 për qind

​Remitancat shënojnë rritje vjetore më 2023 prej 10 për qind

Ekonomi
Ambasadori britanik mbështet Kosovën për heqjen e dinarit, kërkon që të zbatohet Kushtetuta edhe për Manastirin e Deçanit

Ambasadori britanik mbështet Kosovën për heqjen e dinarit, kërkon që të zbatohet Kushtetuta edhe për Manastirin e Deçanit

Kosovë
Ndalimi i dinarit serb, reagimet e ndërkombëtarëve dhe sqarimi i BQK-së

Ndalimi i dinarit serb, reagimet e ndërkombëtarëve dhe sqarimi i BQK-së

Kosovë
Ekonomisti: Me ndalimin e dinarit, shteti i Kosovës do të ketë të dhëna se sa para hyjnë nga Serbia

Ekonomisti: Me ndalimin e dinarit, shteti i Kosovës do të ketë të dhëna se sa para hyjnë nga Serbia

Biznes
Kosova ngec në luftën kundër pastrimit të parave

Kosova ngec në luftën kundër pastrimit të parave

Financa
Vlerësohet i duhur vendimi i BQK-së për përdorimin e euros si valutë e vetme në Kosovë

Vlerësohet i duhur vendimi i BQK-së për përdorimin e euros si valutë e vetme në Kosovë

Financa
BQK: Pagesat në Kosovë do të kryhen vetëm me euro

BQK: Pagesat në Kosovë do të kryhen vetëm me euro

Financa
BQK ndalon qarkullimin e kartëmonedhës 500 euroshe

BQK ndalon qarkullimin e kartëmonedhës 500 euroshe

Financa
Kosovarët me borxhe deri në ‘fyt’, rreth 5 miliardë euro kredi

Kosovarët me borxhe deri në ‘fyt’, rreth 5 miliardë euro kredi

Financa
BQK-ja raporton zgjerim të portofolit të investimeve dhe rritje të depozitave qeveritare për 33 milionë euro

BQK-ja raporton zgjerim të portofolit të investimeve dhe rritje të depozitave qeveritare për 33 milionë euro

Financa
BQK obligohet ta kthejë në vendin e punës zyrtaren që kishte shkarkuar dhe ta kompensojë në shumen prej 24 mijë euro

BQK obligohet ta kthejë në vendin e punës zyrtaren që kishte shkarkuar dhe ta kompensojë në shumen prej 24 mijë euro

Drejtësi
Dita Botërore e Kursimit, qytetarët e Kosovës kanë 609 milionë euro depozita të kursimit

Dita Botërore e Kursimit, qytetarët e Kosovës kanë 609 milionë euro depozita të kursimit

Ekonomi