LAJMI I FUNDIT:

Artane Rizvanolli

281 Artikuj

Rizvanolli raporton në Komision për Ekonomi, Shala: Investime kapitale nuk kam parë

Rizvanolli raporton në Komision për Ekonomi, Shala: Investime kapitale nuk kam parë

Ekonomi
Rizvanolli e Krasniqi u pritën nga Dri Cena – kryeshef i “Hidrodrinit”, shprehen të kënaqur me operimin e ITUN-it

Rizvanolli e Krasniqi u pritën nga Dri Cena – kryeshef i “Hidrodrinit”, shprehen të kënaqur me operimin e ITUN-it

Komunat
Hapen ofertat e ankandit të parë solar foltovoltaik prej 100 MW, ofertojnë gjashtë kompani dhe konsorciume

Hapen ofertat e ankandit të parë solar foltovoltaik prej 100 MW, ofertojnë gjashtë kompani dhe konsorciume

Energjetika
Rizvanolli: Investimet po vazhdojnë në modernizimin e rrjetit me teknologji 4g+dhe 5g në qendrat e mëdha

Rizvanolli: Investimet po vazhdojnë në modernizimin e rrjetit me teknologji 4g+dhe 5g në qendrat e mëdha

Ekonomi
Rizvanolli thotë se Kosova është shteti me çmimin më të ulët të rrymës në rajon

Rizvanolli thotë se Kosova është shteti me çmimin më të ulët të rrymës në rajon

Energjetika
Ministrja Rizvanolli viziton minatorët e lënduar: Qeveria është në dispozicion për çdo përkrahje të nevojshme

Ministrja Rizvanolli viziton minatorët e lënduar: Qeveria është në dispozicion për çdo përkrahje të nevojshme

Kosovë
Sipërmarrësi i njohur Waldman takon ministrat dhe komunitetin e TIK-ut, i njofton me potencialin për të investuar në Kosovë

Sipërmarrësi i njohur Waldman takon ministrat dhe komunitetin e TIK-ut, i njofton me potencialin për të investuar në Kosovë

Biznes
Kurti lavdëron Telekomim

Kurti lavdëron Telekomim

Ekonomi
Hovenier takon ministren Rizvanolli: ShBA-të mbështesin tranzicionin energjetik të Kosovës

Hovenier takon ministren Rizvanolli: ShBA-të mbështesin tranzicionin energjetik të Kosovës

Energjetika
Digjitalizimi i Kosovës, nënshkruhet marrëveshja për pjesëmarrje në programin “Evropa Digjitale” në vlerë 7 miliardë euro

Digjitalizimi i Kosovës, nënshkruhet marrëveshja për pjesëmarrje në programin “Evropa Digjitale” në vlerë 7 miliardë euro

Të Tjera
Kompania botërore Ericsson ka hapur qendrën R&D në Kosovë, pritet të rritë edhe numrin e punëtorëve

Kompania botërore Ericsson ka hapur qendrën R&D në Kosovë, pritet të rritë edhe numrin e punëtorëve

Biznes
Prezantohen masat e reja për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje për biznese

Prezantohen masat e reja për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje për biznese

Energjetika
​Rizvanolli: Do të kontraktohen investime në energji në vlerë 1.2 miliard euro

​Rizvanolli: Do të kontraktohen investime në energji në vlerë 1.2 miliard euro

Energjetika
KEK-u thotë se prodhimi vendor do të jetë në nivel gjatë sezonit dimëror

KEK-u thotë se prodhimi vendor do të jetë në nivel gjatë sezonit dimëror

Të Tjera
“Mos e ngrit zërin”, Lekaj e Rizvanolli përplasen në Komision lidhur me kërkesat e minatorëve

“Mos e ngrit zërin”, Lekaj e Rizvanolli përplasen në Komision lidhur me kërkesat e minatorëve

Të Tjera
Rizvanolli në takime me biznese të energjisë në Paris dhe Berlin: Kompanitë të investojnë në Kosovë

Rizvanolli në takime me biznese të energjisë në Paris dhe Berlin: Kompanitë të investojnë në Kosovë

Ekonomi
Kurti “udhëton me tren”, provon rihapjen e linjës Hani i Elezit – Fushë Kosovë: Çast vendimtar për hekurudhën

Kurti “udhëton me tren”, provon rihapjen e linjës Hani i Elezit – Fushë Kosovë: Çast vendimtar për hekurudhën

Kosovë
Rizvanolli: Infrakos-i ka shënuar përmirësime të dukshme në menaxhim dhe qeverisje koorporative

Rizvanolli: Infrakos-i ka shënuar përmirësime të dukshme në menaxhim dhe qeverisje koorporative

Ekonomi
Rizvanolli në Berlin: Bizneset gjermane të investojnë në Kosovë

Rizvanolli në Berlin: Bizneset gjermane të investojnë në Kosovë

Ekonomi
Rizvanolli në Paris prezanton Pakon për energji 2023-25, dy kompani franceze shprehin gatishmëri për të investuar në Kosovë

Rizvanolli në Paris prezanton Pakon për energji 2023-25, dy kompani franceze shprehin gatishmëri për të investuar në Kosovë

Energjetika
“Shantazhet dhe kërcënimet nuk po ndalen”, “largim i përkohshëm nga puna të disa sindikalistëve” – ministrja Rizvanolli raporton për gjendjen në Trepçë  

“Shantazhet dhe kërcënimet nuk po ndalen”, “largim i përkohshëm nga puna të disa sindikalistëve” – ministrja Rizvanolli raporton për gjendjen në Trepçë  

Të Tjera
Komisioni miraton në parim Projektligjin për burimet e ripërtërishme të energjisë

Komisioni miraton në parim Projektligjin për burimet e ripërtërishme të energjisë

Energjetika
​Rizvanolli: Ligji i burimeve të ripërtërishme të energjisë sjell përfitime për sektorin privat

​Rizvanolli: Ligji i burimeve të ripërtërishme të energjisë sjell përfitime për sektorin privat

Ekonomi
S’ka kuorum për Komisionin e Ekonomisë, deputetët e pozitës presin që mbledhja të nis pas pak

S’ka kuorum për Komisionin e Ekonomisë, deputetët e pozitës presin që mbledhja të nis pas pak

Të Tjera