LAJMI I FUNDIT:

Angela Aggeler

110 Artikuj

Aggeler: Siguria energjetike dhe energjia e gjelbër janë prioritete që duhet të tejkalojnë politikat partiake

Aggeler: Siguria energjetike dhe energjia e gjelbër janë prioritete që duhet të tejkalojnë politikat partiake

Ekonomi
Gashi në takim me Aggeler: Roli i SHBA-ve dhe RMV-së për stabilitetin në rajon është shumë i rëndësishëm

Gashi në takim me Aggeler: Roli i SHBA-ve dhe RMV-së për stabilitetin në rajon është shumë i rëndësishëm

Politikë
Osmani-Aggeler: Është e domosdoshme përshpejtimi i integrimit të vendit në BE

Osmani-Aggeler: Është e domosdoshme përshpejtimi i integrimit të vendit në BE

Politikë
Aggeler uron Siljanovskën për suksesin në zgjedhjet presidenciale

Aggeler uron Siljanovskën për suksesin në zgjedhjet presidenciale

Politikë
Aggeler: Mediat kanë rol të rëndësishëm në procesin zgjedhor

Aggeler: Mediat kanë rol të rëndësishëm në procesin zgjedhor

Maqedonia e Veriut
Aggeler: Qytetarë të dalin të votojnë për njërin nga kandidatët që reflekton pritshmëritë e tyre

Aggeler: Qytetarë të dalin të votojnë për njërin nga kandidatët që reflekton pritshmëritë e tyre

Politikë
Aggeler: Do t’i ndjekim nga afër zgjedhjet, do të shohim nëse ka ndërhyrje nga jashtë

Aggeler: Do t’i ndjekim nga afër zgjedhjet, do të shohim nëse ka ndërhyrje nga jashtë

Politikë
Aggeler: Shumica e provave për personat në listën e zezë janë siguruar në Maqedoninë e Veriut, secili prokuror mund t’i gjejë të njëjtat

Aggeler: Shumica e provave për personat në listën e zezë janë siguruar në Maqedoninë e Veriut, secili prokuror mund t’i gjejë të njëjtat

Maqedonia e Veriut
Aggeler: Korrupsioni është epidemi në Maqedoninë e Veriut

Aggeler: Korrupsioni është epidemi në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Ageler: SHBA do të vazhdojë të emërojë zyrtarë të përfshirë në korrupsion

Ageler: SHBA do të vazhdojë të emërojë zyrtarë të përfshirë në korrupsion

Maqedonia e Veriut
Aggeler: Presionet mbi gjyqësorin në Maqedoninë e Veriut duhet të ndalojnë

Aggeler: Presionet mbi gjyqësorin në Maqedoninë e Veriut duhet të ndalojnë

Maqedonia e Veriut
Aggeler-Kocevski: Mbështetja financiare e SHBA-ve për të gjithë sistemin e sundimit të ligjit është rreth gjysmë miliardë dollarë

Aggeler-Kocevski: Mbështetja financiare e SHBA-ve për të gjithë sistemin e sundimit të ligjit është rreth gjysmë miliardë dollarë

Politikë
Aggeler: Fushata duhet të fokusohet në çështje thelbësore, jo në sulme personale

Aggeler: Fushata duhet të fokusohet në çështje thelbësore, jo në sulme personale

Maqedonia e Veriut
Aggeler: Ukraina do të fitojë me gjithë ndihmën tonë

Aggeler: Ukraina do të fitojë me gjithë ndihmën tonë

Politikë
Aggeler: Zgjedhjet janë të rëndësishme për të ardhmen e vendit

Aggeler: Zgjedhjet janë të rëndësishme për të ardhmen e vendit

Politikë
Aggeler: Me ndihmën ndaj Ukrainës, Maqedonia e Veriut u konfirmua si anëtare e besueshme e NATO-s

Aggeler: Me ndihmën ndaj Ukrainës, Maqedonia e Veriut u konfirmua si anëtare e besueshme e NATO-s

Maqedonia e Veriut
Pendarovski në takim me Aggeler: Maqedonia e Veriut u kushton vëmendje të veçantë marrëdhënieve me SHBA-të

Pendarovski në takim me Aggeler: Maqedonia e Veriut u kushton vëmendje të veçantë marrëdhënieve me SHBA-të

Politikë
Mitreski-Aggeler: Kuvendi funksional dhe efikas është në interes të qytetarëve dhe shtetit

Mitreski-Aggeler: Kuvendi funksional dhe efikas është në interes të qytetarëve dhe shtetit

Maqedonia e Veriut
Aggeler: Kam shprehur mbështetjen tonë për prokurorinë e pavarur

Aggeler: Kam shprehur mbështetjen tonë për prokurorinë e pavarur

Maqedonia e Veriut
Xhaferi-Aggeler: Zgjedhja e Kryeministrit të parë shqiptar është një konfirmim i fuqishëm i demokratizimit të Maqedonisë së Veriut

Xhaferi-Aggeler: Zgjedhja e Kryeministrit të parë shqiptar është një konfirmim i fuqishëm i demokratizimit të Maqedonisë së Veriut

Politikë
Aggeler: Qytetarët janë të zhgënjyer, por të marrin pjesë në votime dhe të zgjedhin më të mirët

Aggeler: Qytetarët janë të zhgënjyer, por të marrin pjesë në votime dhe të zgjedhin më të mirët

Politikë
Aggeler mbështet Këshillin Gjyqësor, i cili funksionon prej 30 vitesh

Aggeler mbështet Këshillin Gjyqësor, i cili funksionon prej 30 vitesh

Maqedonia e Veriut
Aggeler: Nuk jam në dijeni të një ndikimi rus në zgjedhjet e ardhshme

Aggeler: Nuk jam në dijeni të një ndikimi rus në zgjedhjet e ardhshme

Maqedonia e Veriut
Kovaçevski: SHBA-të duan ta shohin Maqedoninë sa më shpejt në BE

Kovaçevski: SHBA-të duan ta shohin Maqedoninë sa më shpejt në BE

Maqedonia e Veriut