LAJMI I FUNDIT:

Anëtarësimi

13 Artikuj

Agjencia për Informim dhe Privatësi bëhet anëtare me të drejta të plota në ICIC

Agjencia për Informim dhe Privatësi bëhet anëtare me të drejta të plota në ICIC

Kosovë
ATOMI bëhet anëtare e Këshillit Botëror për fëmijë me dhunti e talente

ATOMI bëhet anëtare e Këshillit Botëror për fëmijë me dhunti e talente

Kosovë
Serbia vazhdon me fushatë të egër kundër Kosovës, zotohet se do ta pengojë sërish anëtarësimin e saj në Interpol

Serbia vazhdon me fushatë të egër kundër Kosovës, zotohet se do ta pengojë sërish anëtarësimin e saj në Interpol

Politikë
Hahn: Përgatitjet për fillimin e bisedimeve me Shqipërinë fillojnë menjëherë

Hahn: Përgatitjet për fillimin e bisedimeve me Shqipërinë fillojnë menjëherë

Shqipëri
Basha: BE 13 kushte për Shqipërinë

Basha: BE 13 kushte për Shqipërinë

Shqipëri
Rama: Kemi datë për negociatat

Rama: Kemi datë për negociatat

Shqipëri
Dera për anëtarësimin e Shqipërisë në BE mbetet e mbyllur

Dera për anëtarësimin e Shqipërisë në BE mbetet e mbyllur

Shqipëri
Kosova të aplikojë për anëtarësim në OBT urgjentisht

Kosova të aplikojë për anëtarësim në OBT urgjentisht

Biznes
Deputetët holandez në Tiranë: Shqipëria nuk është gati për hapjen e  negociatave

Deputetët holandez në Tiranë: Shqipëria nuk është gati për hapjen e negociatave

Shqipëri
Lu: Shqipëria do të hyjë në BE

Lu: Shqipëria do të hyjë në BE

Shqipëri
Zhbogar: Viti i ardhshëm është vërtetë një dritare e rëndësishme mundësish

Zhbogar: Viti i ardhshëm është vërtetë një dritare e rëndësishme mundësish

Maqedonia e Veriut
Kosova anëtarësohet në Buronë Ndërkombëtare të Ekspozitave

Kosova anëtarësohet në Buronë Ndërkombëtare të Ekspozitave

Kosovë
Ministri hungarez Péter Szijjártó dëshiron anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

Ministri hungarez Péter Szijjártó dëshiron anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

Politikë