LAJMI I FUNDIT:

AKK

101 Artikuj

Autoriteti i Konkurrencës pa drejtor, institucionet heshtin

Autoriteti i Konkurrencës pa drejtor, institucionet heshtin

Ekonomi
Mospagesa e tatimit në pronë, Ibrahimi: Qytetarët do të gjobitën me kamata dhe ndëshkime nga Ministria e Financave

Mospagesa e tatimit në pronë, Ibrahimi: Qytetarët do të gjobitën me kamata dhe ndëshkime nga Ministria e Financave

Albert Spahiu
Ka vonesa në pagesën e tatimit në pronë, komunat: Paqartësinë po e krijon Ministria e Financave

Ka vonesa në pagesën e tatimit në pronë, komunat: Paqartësinë po e krijon Ministria e Financave

Financa
Edhe një javë deri në mbylljen e afatit për deklarimin e pasurisë, 2 mijë zyrtarë ende nuk e kanë filluar këtë proces

Edhe një javë deri në mbylljen e afatit për deklarimin e pasurisë, 2 mijë zyrtarë ende nuk e kanë filluar këtë proces

Financa
Ministria thotë se shkalla e tatimit në pronë caktohet nga komunat, AKK-ja e bën fajtore Ministrinë e Financave – opozita kërkon anulimin e vendimit

Ministria thotë se shkalla e tatimit në pronë caktohet nga komunat, AKK-ja e bën fajtore Ministrinë e Financave – opozita kërkon anulimin e vendimit

Albert Spahiu
Rritja e tatimit në pronë, reagojnë komunat: Ministria e Financave përgjegjëse

Rritja e tatimit në pronë, reagojnë komunat: Ministria e Financave përgjegjëse

Financa
Buleshkaj: Agjencia Kundër Korrupsionit nuk mund të hetojë pasurinë e zyrtarëve jashtë Kosovës

Buleshkaj: Agjencia Kundër Korrupsionit nuk mund të hetojë pasurinë e zyrtarëve jashtë Kosovës

Financa
Autoriteti Kosovar i Konkurrencës nis hetimet ndaj Telekomit Mobil të Serbisë

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës nis hetimet ndaj Telekomit Mobil të Serbisë

Të Tjera
Asociacioni i Komunave të Kosovës: Projektligji për Pagat degradues dhe nënçmues për pozitën e kryetarëve

Asociacioni i Komunave të Kosovës: Projektligji për Pagat degradues dhe nënçmues për pozitën e kryetarëve

Financa
Zyrtarët e Listës Serbe me paga ‘të garantuara’ nga Serbia

Zyrtarët e Listës Serbe me paga ‘të garantuara’ nga Serbia

Financa
Rrogat për mësimdhënësit, AKK: Asnjëherë nuk ka ndodh të ndalen pagat e punëtorëve me të cilët menaxhojnë komunat

Rrogat për mësimdhënësit, AKK: Asnjëherë nuk ka ndodh të ndalen pagat e punëtorëve me të cilët menaxhojnë komunat

Arsim
AKK: Qeveri mos i  bllokoni komunat, zgjidheni problemin e grevës

AKK: Qeveri mos i  bllokoni komunat, zgjidheni problemin e grevës

Kosovë
Nagavci i përgjigjet AKK-së për padinë: Po përballemi me pasojat e veprimeve të qeverive të kaluara

Nagavci i përgjigjet AKK-së për padinë: Po përballemi me pasojat e veprimeve të qeverive të kaluara

Kosovë
​Komunat rrezikojnë të mbesin pa buxhet, AKK kërkon veprim urgjent të ministrit Murati

​Komunat rrezikojnë të mbesin pa buxhet, AKK kërkon veprim urgjent të ministrit Murati

Ekonomi
Deputeti i Vetëvendosjes nuk i kishte deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsionit 50 mijë eurot që ia vodhën në shtëpi

Deputeti i Vetëvendosjes nuk i kishte deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsionit 50 mijë eurot që ia vodhën në shtëpi

Kosovë
Kuvendi i Kosovës miraton Bordin e Komisionit për Mbrojtjen e Konkurrencës

Kuvendi i Kosovës miraton Bordin e Komisionit për Mbrojtjen e Konkurrencës

Të Tjera
Koleksion të pikturave, veturë Tesla dhe aksione milionëshe – pasuria e kryetarit të kryeqytetit Përparim Rama

Koleksion të pikturave, veturë Tesla dhe aksione milionëshe – pasuria e kryetarit të kryeqytetit Përparim Rama

Financa
AKK ka iniciuar procedurat e verifikimit të pasurisë së ambasadorit Berishaj – procesi mund të zgjasë deri në gjashtë muaj

AKK ka iniciuar procedurat e verifikimit të pasurisë së ambasadorit Berishaj – procesi mund të zgjasë deri në gjashtë muaj

Jehona Hulaj
Letra e sinjalizuesit për parregullsitë, reagon BQK: Kanë qëllim dëmtimin e reputacionit

Letra e sinjalizuesit për parregullsitë, reagon BQK: Kanë qëllim dëmtimin e reputacionit

Financa
Sinjalizuesi i shkruan Agjencisë kundër korrupsionit, pretendon shkelje të shumta në BQK  

Sinjalizuesi i shkruan Agjencisë kundër korrupsionit, pretendon shkelje të shumta në BQK  

Financa
Më 28 prill seanca e radhës e Kuvendit, diskutohet sërish për formimin e Komisionit Hetimor

Më 28 prill seanca e radhës e Kuvendit, diskutohet sërish për formimin e Komisionit Hetimor

Kosovë
Punësimet në KEK, Agjencia Kundër Korrupsionit: Kemi filluar mbledhjen dhe trajtimin e informatave

Punësimet në KEK, Agjencia Kundër Korrupsionit: Kemi filluar mbledhjen dhe trajtimin e informatave

Të Tjera
AKK për dy muaj procedoi 60 raste në prokuroi për korrupsion, mos deklarim dhe deklarim të rrejshëm

AKK për dy muaj procedoi 60 raste në prokuroi për korrupsion, mos deklarim dhe deklarim të rrejshëm

Kosovë
Nga 4,737 zyrtarë publikë, deklarimin e pasurisë e kanë bërë 1,581 ose 33.14 për qind

Nga 4,737 zyrtarë publikë, deklarimin e pasurisë e kanë bërë 1,581 ose 33.14 për qind

Kosovë