LAJMI I FUNDIT:

Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit

21 Artikuj

Deklarimi i pasurisë së Kurtit, Miftaraj thotë se ai po investon në Norvegji

Deklarimi i pasurisë së Kurtit, Miftaraj thotë se ai po investon në Norvegji

Kosovë
Kryetari i Istogut deklaron mbi 3 mijë euro kursime në bankë, e bashkëshortja e tij vetëm 30

Kryetari i Istogut deklaron mbi 3 mijë euro kursime në bankë, e bashkëshortja e tij vetëm 30

Kosovë
Pasuria e kryetarit të Suharekës e deklaruar në Agjencinë për Parandalimin e Korrupsionit

Pasuria e kryetarit të Suharekës e deklaruar në Agjencinë për Parandalimin e Korrupsionit

Kosovë
Mijëra euro kursime, banesa, e shtëpia – çfarë pasurie posedojnë kryetarja e Gjykatës Kushtetuese dhe gjashtë gjyqtarët tjerë?

Mijëra euro kursime, banesa, e shtëpia – çfarë pasurie posedojnë kryetarja e Gjykatës Kushtetuese dhe gjashtë gjyqtarët tjerë?

Kosovë
Shtëpi, banesa dhe para të kursyera, i pari i Podujevës deklaron pasurinë

Shtëpi, banesa dhe para të kursyera, i pari i Podujevës deklaron pasurinë

Kosovë
Kryetari i Gjakovës deklaron pasurinë, mbi 20 mijë euro kursime

Kryetari i Gjakovës deklaron pasurinë, mbi 20 mijë euro kursime

Kosovë
Mbi 35 mijë euro kursime, kaq pasuri zotëron kryetari i Ferizajt

Mbi 35 mijë euro kursime, kaq pasuri zotëron kryetari i Ferizajt

Kosovë
Kandidati i PDK-së për kryeministër deklaron pasurinë e tij në APK, Hamza ka mbi 7 mijë euro të kursyera

Kandidati i PDK-së për kryeministër deklaron pasurinë e tij në APK, Hamza ka mbi 7 mijë euro të kursyera

Kosovë
Një veturë mbi 4 mijë euro dhe tri kredi, çfarë deklaroi tjetër ministri Aliu?

Një veturë mbi 4 mijë euro dhe tri kredi, çfarë deklaroi tjetër ministri Aliu?

Kosovë
Vetëm 500 euro kursime në bankë, cila është pasuria e deklaruar e ministres Haxhiu?

Vetëm 500 euro kursime në bankë, cila është pasuria e deklaruar e ministres Haxhiu?

Kosovë
Xhelal Sveçla ministri më i pasur, aksionar në biznes, trashëgimtar i shtëpisë dhe lokalit

Xhelal Sveçla ministri më i pasur, aksionar në biznes, trashëgimtar i shtëpisë dhe lokalit

Kosovë
Pasuria e majme e kreut të Prishtinës – banesa, rezidencë, veturë Tesla e koleksion pikturash milionëshe

Pasuria e majme e kreut të Prishtinës – banesa, rezidencë, veturë Tesla e koleksion pikturash milionëshe

Kosovë
Tri shtëpi në Kosovë, një në Shqipëri dhe një vilë –  kjo është pasuria e Ramush Haradinajt

Tri shtëpi në Kosovë, një në Shqipëri dhe një vilë – kjo është pasuria e Ramush Haradinajt

Kosovë
Mbi 6 mijë euro në bankë, Abdixhiku deklaron pasurinë e tij në Agjencinë për Parandalimin e Korrupsionit

Mbi 6 mijë euro në bankë, Abdixhiku deklaron pasurinë e tij në Agjencinë për Parandalimin e Korrupsionit

Kosovë
Pasuria e Memli Krasniqit, ai posedon numër të madh të kriptovalutave

Pasuria e Memli Krasniqit, ai posedon numër të madh të kriptovalutave

Kosovë
Banesë, depo, parking e kursime në bankë – kjo është pasuria e kryeparlamentarit Konjufca

Banesë, depo, parking e kursime në bankë – kjo është pasuria e kryeparlamentarit Konjufca

Kosovë
Sa kanë pasuri Osmani dhe Kurti? Dyshja deklaron pasurinë e tyre në Agjencinë për Parandalimin e Korrupsionit

Sa kanë pasuri Osmani dhe Kurti? Dyshja deklaron pasurinë e tyre në Agjencinë për Parandalimin e Korrupsionit

Kosovë
​Për herë të parë mbi 2 mijë mjekë e profesorë obligohen ta deklarojnë pasurinë në APK

​Për herë të parë mbi 2 mijë mjekë e profesorë obligohen ta deklarojnë pasurinë në APK

Kosovë
​Buleshkaj: Mbi 10 mijë deklarime të pasurisë gjatë vitit 2023

​Buleshkaj: Mbi 10 mijë deklarime të pasurisë gjatë vitit 2023

Kosovë