LAJMI I FUNDIT:

Agim Çeku

83 Artikuj

Themelet e UÇK-së

Themelet e UÇK-së

Kosovë
Rasti “Veteranët” do të trajtohet sërish në Departamentin e Krimeve të Rënda

Rasti “Veteranët” do të trajtohet sërish në Departamentin e Krimeve të Rënda

Drejtësi
Haradinaj në 27 vjetorin e operacionit “Oluja”, në Kroaci: Bashkë me njerëzit që e mposhtën ushtrinë e Millosheviqit

Haradinaj në 27 vjetorin e operacionit “Oluja”, në Kroaci: Bashkë me njerëzit që e mposhtën ushtrinë e Millosheviqit

Kosovë
​Bëhen 23 vjet nga demilitarizimi i UÇK-së

​Bëhen 23 vjet nga demilitarizimi i UÇK-së

Siguri
Rasti “Veteranët”, Çeku: Një gjyqtar serb e mori vendimin për kthimin e rastit në rigjykim

Rasti “Veteranët”, Çeku: Një gjyqtar serb e mori vendimin për kthimin e rastit në rigjykim

Kosovë
Çeku: Qeveria gaboi që la veteranët jashtë pagës minimale

Çeku: Qeveria gaboi që la veteranët jashtë pagës minimale

Kosovë
Lladrovci merr në mbrojtje Çekun pas kritikave të Ademit: Ata që nuk i janë përgjigjur me kohë zërit të atdheut, nuk mund ta ndryshojnë këtë histori

Lladrovci merr në mbrojtje Çekun pas kritikave të Ademit: Ata që nuk i janë përgjigjur me kohë zërit të atdheut, nuk mund ta ndryshojnë këtë histori

Kosovë
Gjenerali kosovar i ushtrisë kroate tregon pse nuk u bë pjesë e luftës në Kosovë

Gjenerali kosovar i ushtrisë kroate tregon pse nuk u bë pjesë e luftës në Kosovë

Kosovë
Çeku i reagon Vulinit: Nuk e ka guximin të ndërhyjë me ushtri dhe se ka fuqinë për këtë

Çeku i reagon Vulinit: Nuk e ka guximin të ndërhyjë me ushtri dhe se ka fuqinë për këtë

Kosovë
Çeku flet për Operacionin ”Patkoi” të Millosheviqit: E kisha në dorë si oficer i ushtrisë kroate, i pata njoftuar drejtuesit e UÇK-së

Çeku flet për Operacionin ”Patkoi” të Millosheviqit: E kisha në dorë si oficer i ushtrisë kroate, i pata njoftuar drejtuesit e UÇK-së

Kosovë
Çeku: Është i mundur anëtarësimi i Kosovës në NATO me procedura të përshpejtuara

Çeku: Është i mundur anëtarësimi i Kosovës në NATO me procedura të përshpejtuara

Siguri
Çeku i përgjigjet Bislimit: UÇK-ja nuk ka arkiva, s’kemi çka hapim

Çeku i përgjigjet Bislimit: UÇK-ja nuk ka arkiva, s’kemi çka hapim

Kosovë
Agim Çeku pas shpalljes së aktgjykimit lirues në rastin “Veteranët”: Ishte një vendim i drejtë dhe i pritur

Agim Çeku pas shpalljes së aktgjykimit lirues në rastin “Veteranët”: Ishte një vendim i drejtë dhe i pritur

Kosovë
201 ditë të qeverisjes Hoti, historiku i zgjatjes së Qeverive në Kosovë

201 ditë të qeverisjes Hoti, historiku i zgjatjes së Qeverive në Kosovë

Jehona Hulaj
Shkaku i pandemisë, anulohen seancat gjyqësore për rastin “Veteranët”

Shkaku i pandemisë, anulohen seancat gjyqësore për rastin “Veteranët”

Kosovë
Rasti “Veteranët”, përfundon marrja në pyetje e Agim Çekut e Nuredin Lushtakut

Rasti “Veteranët”, përfundon marrja në pyetje e Agim Çekut e Nuredin Lushtakut

Kosovë
Rasti “Veteranët”, të akuzuarit nuk lejohen të dëgjojnë njëri-tjetrin duke dhënë mbrojtjen

Rasti “Veteranët”, të akuzuarit nuk lejohen të dëgjojnë njëri-tjetrin duke dhënë mbrojtjen

Kosovë
Përfundon intervistimi i Agim Çekut nga Gjykata Speciale

Përfundon intervistimi i Agim Çekut nga Gjykata Speciale

Kosovë
Ish-komandanti Çeku intervistohet sot në Hagë si i dyshuar

Ish-komandanti Çeku intervistohet sot në Hagë si i dyshuar

Kosovë
Agim Çeku nesër intervistohet nga Specialja në Hagë

Agim Çeku nesër intervistohet nga Specialja në Hagë

Kosovë
​Haradinaj: Gjeneral Agim Çeku do ta kalojë edhe këtë sfidë

​Haradinaj: Gjeneral Agim Çeku do ta kalojë edhe këtë sfidë

Kosovë
Agim Çeku ftohet për intervistim nga Gjykata Speciale

Agim Çeku ftohet për intervistim nga Gjykata Speciale

Kosovë
Historiku i zgjedhjes së kryeministrave të Kosovës

Historiku i zgjedhjes së kryeministrave të Kosovës

Jehona Hulaj
Rasti “Veteranët”, Ramush Haradinaj s’shkon në seancë, gjykimi vazhdon me dëshmitarë tjerë

Rasti “Veteranët”, Ramush Haradinaj s’shkon në seancë, gjykimi vazhdon me dëshmitarë tjerë

Kosovë