LAJMI I FUNDIT:

Adolf Hitler

136 Artikuj

24 orët e fundit të Hitlerit: Paniku minutë pas minute gjersa çmenduria dhe terrori mbulojnë bunkerin e tij

24 orët e fundit të Hitlerit: Paniku minutë pas minute gjersa çmenduria dhe terrori mbulojnë bunkerin e tij

Evropa
Jeta dhe vepra e patriotit Iljaz Agushi: E tradhtoi Bujar Hoxha, e vrau Ymer Pula

Jeta dhe vepra e patriotit Iljaz Agushi: E tradhtoi Bujar Hoxha, e vrau Ymer Pula

Histori
“Fuhrer Netanyahu”; Erdogan thotë se vendet perëndimore po dështojnë në Gaza

“Fuhrer Netanyahu”; Erdogan thotë se vendet perëndimore po dështojnë në Gaza

Azia
Napoleoni dhe krijuesit e miteve

Napoleoni dhe krijuesit e miteve

Filmi
Militantët e Hamasit lexonin “Mein Kampf” në gjuhën arabe, presidenti izraelit pretendon se libri i Hitlerit u gjet në dhomën e fëmijëve në Gazë

Militantët e Hamasit lexonin “Mein Kampf” në gjuhën arabe, presidenti izraelit pretendon se libri i Hitlerit u gjet në dhomën e fëmijëve në Gazë

Azia
Umberto Eco dhe konspiracioni

Umberto Eco dhe konspiracioni

Cult+
Njëqind vjet nga puçi i dështuar i Hitlerit

Njëqind vjet nga puçi i dështuar i Hitlerit

Histori
Dhjetë personalitetet që ndryshuan botën në shekullin XX

Dhjetë personalitetet që ndryshuan botën në shekullin XX

Histori
Bëhet stacion i policisë shtëpia ku ka lindur Adolf Hitleri në Austri

Bëhet stacion i policisë shtëpia ku ka lindur Adolf Hitleri në Austri

Evropa
Vdekja e së vërtetës: Kur propaganda dhe “faktet alternative” e pushtuan botën

Vdekja e së vërtetës: Kur propaganda dhe “faktet alternative” e pushtuan botën

Analiza
Artisti gjerman dhe makthet nga të cilat nuk mund të shpëtojë

Artisti gjerman dhe makthet nga të cilat nuk mund të shpëtojë

PamArt
Austria do ta shndërrojë shtëpinë ku lindi Hitleri, në një qendër trajnimi për të drejtat e njeriut

Austria do ta shndërrojë shtëpinë ku lindi Hitleri, në një qendër trajnimi për të drejtat e njeriut

Evropa
Fjalimet e Hitlerit u janë lëshuar pasagjerëve në një tren në Austri, arrestohen dy persona

Fjalimet e Hitlerit u janë lëshuar pasagjerëve në një tren në Austri, arrestohen dy persona

Evropa
Njerëzit magjepsen nga jeta e të tjerëve

Njerëzit magjepsen nga jeta e të tjerëve

Cult+
Gerashchenko e krahason Putinin me Hitlerin: Edhe ai kishte vizituar Mariupolin, aty e kishte kuptuar se e ka humbur luftën

Gerashchenko e krahason Putinin me Hitlerin: Edhe ai kishte vizituar Mariupolin, aty e kishte kuptuar se e ka humbur luftën

Evropa
Gernika, kryevepra e dhimbjes

Gernika, kryevepra e dhimbjes

Piktura
Një orë që besohet se i përket Hitlerit shitet në ankand për 1.1 milion dollarë

Një orë që besohet se i përket Hitlerit shitet në ankand për 1.1 milion dollarë

Kuriozitete
Scholz nderoi komplotistët që u përpoqën të vrisnin Hitlerin

Scholz nderoi komplotistët që u përpoqën të vrisnin Hitlerin

Evropa
Derek Chisora duket se e ka peng t’ia bëjë një pyetje Hitlerit – arsyeja është e çuditshme

Derek Chisora duket se e ka peng t’ia bëjë një pyetje Hitlerit – arsyeja është e çuditshme

Boks
Publikohen letrat e mjekut të Hitlerit, mësohen detaje të gjendjes shëndetësore të diktatorit nazist

Publikohen letrat e mjekut të Hitlerit, mësohen detaje të gjendjes shëndetësore të diktatorit nazist

Kuriozitete
Lufta e Hitlerit dhe disa leksione të vlefshme për sot

Lufta e Hitlerit dhe disa leksione të vlefshme për sot

Cult+
Çanak: Rusia e Vladmir Putinit e njëjta me qeverisjen e Hitlerit

Çanak: Rusia e Vladmir Putinit e njëjta me qeverisjen e Hitlerit

Evropa
Putin nënshkroi ligjin: Askush nuk guxon të barazojë veprimet e ushtrisë me ato të nazistëve

Putin nënshkroi ligjin: Askush nuk guxon të barazojë veprimet e ushtrisë me ato të nazistëve

Evropa
Ambasadori ukrainas në OKB e krahason Putinin me Hitlerin

Ambasadori ukrainas në OKB e krahason Putinin me Hitlerin

Evropa