LAJMI I FUNDIT:

Sport vendor

Premtohet luftë e pa kompromis ndaj substancave të ndaluara në sport

Premtohet luftë e pa kompromis ndaj substancave të ndaluara në sport

Sport vendor
Nëntë klube licencohen për garat evropiane, tri klube nuk e kalojnë procesin e licencimit

Nëntë klube licencohen për garat evropiane, tri klube nuk e kalojnë procesin e licencimit

Sport vendor
Datat dhe orari për dy ndeshjet e barazhit dhe finalen e Kupës së Kosovës

Datat dhe orari për dy ndeshjet e barazhit dhe finalen e Kupës së Kosovës

Sport vendor
Shtatë vjet nga pranimi i FFK-së në UEFA

Shtatë vjet nga pranimi i FFK-së në UEFA

Sport vendor
Kryetari i FFK-së, Agim Ademi lirohet nga masa e arrestit shtëpiak

Kryetari i FFK-së, Agim Ademi lirohet nga masa e arrestit shtëpiak

Sport vendor
Nga Majlinda Kelmendi te Distria Krasniqi dhe Luiza Gega, kush janë shtatë sportistët elitar që morën gradën ushtarake kolonel?

Nga Majlinda Kelmendi te Distria Krasniqi dhe Luiza Gega, kush janë shtatë sportistët elitar që morën gradën ushtarake kolonel?

Sport vendor
Sërish mblidhen klubet e futbollit, kërkojnë nga MKRS licencimin e FFK-së – kërcënojnë me mosvazhdim të garave

Sërish mblidhen klubet e futbollit, kërkojnë nga MKRS licencimin e FFK-së – kërcënojnë me mosvazhdim të garave

Sport vendor
KE i FFK-së mbajti mbledhjen urgjente lidhur me zhvillimet e fundit, inkurajohet skuadra e Kosovës të vazhdojë me paraqitje dinjitoze

KE i FFK-së mbajti mbledhjen urgjente lidhur me zhvillimet e fundit, inkurajohet skuadra e Kosovës të vazhdojë me paraqitje dinjitoze

Sport vendor
Kryetari i FFK-së, Agim Ademi dërgohet në mbajtje për 48 orë

Kryetari i FFK-së, Agim Ademi dërgohet në mbajtje për 48 orë

Sport vendor
Reagimi i Ademit pas lirimit nga akuza: Në fund triumfoi e drejta

Reagimi i Ademit pas lirimit nga akuza: Në fund triumfoi e drejta

Sport vendor
Në rigjykim, lirohet nga akuza për detyrim kryetari i FFK-së, Agim Ademi

Në rigjykim, lirohet nga akuza për detyrim kryetari i FFK-së, Agim Ademi

Sport vendor
Gjyqtarët që ndajnë drejtësinë në çerekfinalet e Kupës së Kosovës, Çaka në derbin Prishtina-Ballkani

Gjyqtarët që ndajnë drejtësinë në çerekfinalet e Kupës së Kosovës, Çaka në derbin Prishtina-Ballkani

Sport vendor
Ministri Çeku zbulon të rejat rreth rinovimit të stadiumit “Adem Jashari”, flet edhe për licencimin e FFK-së

Ministri Çeku zbulon të rejat rreth rinovimit të stadiumit “Adem Jashari”, flet edhe për licencimin e FFK-së

Sport vendor
Dyshimet për trukimin e ndeshjeve në Kosovë përfshihen në një raport në Interpolit

Dyshimet për trukimin e ndeshjeve në Kosovë përfshihen në një raport në Interpolit

Sport vendor
Ademi dhe ambasadori i Norvegjisë inkurajojnë zhvillimin e futbollit në Kosovë

Ademi dhe ambasadori i Norvegjisë inkurajojnë zhvillimin e futbollit në Kosovë

Sport vendor
KOK shpall më të mirët: Distria Krasniqi dhe Shpejtim Bojku më të mirët

KOK shpall më të mirët: Distria Krasniqi dhe Shpejtim Bojku më të mirët

Sport vendor
MKRS publikon shifrën e mbështetjes së sportit nga ligji i sponsorizimit për vitin 2022, federatat dhe klubet përfituan rreth 10 milionë euro

MKRS publikon shifrën e mbështetjes së sportit nga ligji i sponsorizimit për vitin 2022, federatat dhe klubet përfituan rreth 10 milionë euro

Sport vendor
FFK, MKRS dhe Komunat dakordohen për bashkëpunim në përmirësimin e infrastrukturës

FFK, MKRS dhe Komunat dakordohen për bashkëpunim në përmirësimin e infrastrukturës

Sport vendor
Delegatët e FFK-së votojnë pro miratimit të statutit të ri

Delegatët e FFK-së votojnë pro miratimit të statutit të ri

Sport vendor
FIFA interpreton Kodin Disiplinor të saj në lidhje me çështjet e ngritura nga Komisioni i MKRS-së

FIFA interpreton Kodin Disiplinor të saj në lidhje me çështjet e ngritura nga Komisioni i MKRS-së

Sport vendor
FFK mban sot kuvendin e jashtëzakonshëm

FFK mban sot kuvendin e jashtëzakonshëm

Sport vendor
Gianni Infantino shpërndan një video me motive kombëtare pas takimit me delegacionin e Kosovës

Gianni Infantino shpërndan një video me motive kombëtare pas takimit me delegacionin e Kosovës

Sport vendor
Ministri i Sportit, Çeku pas takimit me Infantino: Lajme të mira për futbollin e Kosovës nga FIFA

Ministri i Sportit, Çeku pas takimit me Infantino: Lajme të mira për futbollin e Kosovës nga FIFA

Sport vendor
Situata e licencimit të FFK-së, flet ministri Hajrulla Çeku

Situata e licencimit të FFK-së, flet ministri Hajrulla Çeku

Sport vendor