LAJMI I FUNDIT:

Estetikë - Faqja 77

Migrena mё e pranishme tek personat me bel ‘dhjamor’

Migrena mё e pranishme tek personat me bel ‘dhjamor’

Estetikë
Kremrat hidratuese dhe kanceri i lëkurës

Kremrat hidratuese dhe kanceri i lëkurës

Estetikë
Botox dhuratë për personin që dashurojmë

Botox dhuratë për personin që dashurojmë

Estetikë
(Ar)miqtë e lëkurës së bukur

(Ar)miqtë e lëkurës së bukur

Estetikë
Radikalet e lira nuk janë fajtorë për plakjen

Radikalet e lira nuk janë fajtorë për plakjen

Estetikë
Çaj për dhëmbë të shëndoshë

Çaj për dhëmbë të shëndoshë

Estetikë
Si të parandaloni lëkurën e thatë?

Si të parandaloni lëkurën e thatë?

Estetikë
Vitamina B3 mbron lëkurën

Vitamina B3 mbron lëkurën

Estetikë
Kthimi i ngjyrës së flokëve

Kthimi i ngjyrës së flokëve

Estetikë
Me ujë kundër rrudhave

Me ujë kundër rrudhave

Estetikë
Rënia e flokëve në këtë stinë

Rënia e flokëve në këtë stinë

Estetikë
Zbulohen gjenet e rënies së flokëve

Zbulohen gjenet e rënies së flokëve

Estetikë
Asnjë lloj i rrezitjes nuk është i sigurt

Asnjë lloj i rrezitjes nuk është i sigurt

Estetikë
Sëmundjet e dhëmbëve rrezik për zemrën

Sëmundjet e dhëmbëve rrezik për zemrën

Estetikë
Parfumet shkaktojnë sterilitet?

Parfumet shkaktojnë sterilitet?

Estetikë
Molla ushqimi i duhur për lëkurën tuaj

Molla ushqimi i duhur për lëkurën tuaj

Estetikë
Është me rëndësi të keni erë të mirë nga goja

Është me rëndësi të keni erë të mirë nga goja

Estetikë
Përdorimi i Botox i rrezikshëm

Përdorimi i Botox i rrezikshëm

Estetikë
Beta –karoteni mbron nga dielli

Beta –karoteni mbron nga dielli

Estetikë
Edhe lëkura dallon te njerëzit

Edhe lëkura dallon te njerëzit

Estetikë
Mbroni fëmijët nga dielli

Mbroni fëmijët nga dielli

Estetikë
Duart e pastra janë gjysma e shëndetit

Duart e pastra janë gjysma e shëndetit

Estetikë
Lëkura nuk fal

Lëkura nuk fal

Estetikë
Faktorët mbrojtës të nevojshëm që në pranverë

Faktorët mbrojtës të nevojshëm që në pranverë

Estetikë