LAJMI I FUNDIT:

Marketing - Faqja 5

Zbulo produktet më të reja në Evapify

Zbulo produktet më të reja në Evapify

Crystal Evapify
Lansohet BrainHero: Platforma AI që zhvillon kreativitetin e fëmijëve

Lansohet BrainHero: Platforma AI që zhvillon kreativitetin e fëmijëve

BrainHero.ai
IPKO udhëheq në qëndrueshmërinë mjedisore dhe inovacionin në BunarFest dhe Festivalin e Aftësive Dixhitale

IPKO udhëheq në qëndrueshmërinë mjedisore dhe inovacionin në BunarFest dhe Festivalin e Aftësive Dixhitale

IPKO
“Holiday In Resort 2”, Shëngjin – Investimi më i zgjuar që do të bëni

“Holiday In Resort 2”, Shëngjin – Investimi më i zgjuar që do të bëni

Edil Project
“Dukagjini” dhe “Pearson” mbajtën trajnim për mësimdhënësit e gjuhës angleze, pjesëmarrja masive dëshmoi përkushtim për mësim cilësor

“Dukagjini” dhe “Pearson” mbajtën trajnim për mësimdhënësit e gjuhës angleze, pjesëmarrja masive dëshmoi përkushtim për mësim cilësor

Dukagjini Publishing House
Kompania Turistike Shpejtimi ofron nisje çdo ditë në drejtim të Shëngjinit dhe Velipojës

Kompania Turistike Shpejtimi ofron nisje çdo ditë në drejtim të Shëngjinit dhe Velipojës

Kompania Turistike Shpejtimi
Në Prizren hapet edicioni i dytë i Festivalit të Shkathtësive Digjitale

Në Prizren hapet edicioni i dytë i Festivalit të Shkathtësive Digjitale

Marketing
Fito udhëtim në çift me IP Petrol!

Fito udhëtim në çift me IP Petrol!

IP Petrol
AKP shpall qiradhënie të 233 objekteve dhe tokave atraktive në të gjitha rajonet e Kosovës

AKP shpall qiradhënie të 233 objekteve dhe tokave atraktive në të gjitha rajonet e Kosovës

Marketing
Hapet Festivali i Turizmit “Peja Outdoor Tourism Festival”

Hapet Festivali i Turizmit “Peja Outdoor Tourism Festival”

Peja Outdoor
“Garfield the movie” vjen eksluzivisht në Cineplexx me eventin ‘Dita e Familjes’ – Ju presin shumë shpërblime dhe aktivitete të ndryshme

“Garfield the movie” vjen eksluzivisht në Cineplexx me eventin ‘Dita e Familjes’ – Ju presin shumë shpërblime dhe aktivitete të ndryshme

Cineplexx
Telegrafi Jobs, burimi juaj primar për mundësi punësimi

Telegrafi Jobs, burimi juaj primar për mundësi punësimi

Telegrafi Jobs
UBT renditet në mesin e top 100 universiteteve në botë në fushën e arkitekturës dhe inxhinierisë civile

UBT renditet në mesin e top 100 universiteteve në botë në fushën e arkitekturës dhe inxhinierisë civile

UBT
A don me ditë qysh me u dok ma s’miri?

A don me ditë qysh me u dok ma s’miri?

Melodia Px
“Dukagjini” sjell tekste të reja shkollore për klasat 7, 8, 9 të serisë së librave “Wider World”

“Dukagjini” sjell tekste të reja shkollore për klasat 7, 8, 9 të serisë së librave “Wider World”

Dukagjini Publishing House
Ti në pauzë, a e lyn a e ngjyn?

Ti në pauzë, a e lyn a e ngjyn?

Perfetta Pashteta
“Dukagjini” dhe “Pearson Education” rrisin standardet në arsim, organizojnë trajnim për mësimdhënësit/et e gjuhës angleze

“Dukagjini” dhe “Pearson Education” rrisin standardet në arsim, organizojnë trajnim për mësimdhënësit/et e gjuhës angleze

Dukagjini Publishing House
Birra jonë, loja jonë! EURO2024!

Birra jonë, loja jonë! EURO2024!

Birra Peja
Nuk është e rastësishme që keni parë më shumë makina Volvo në trafik

Nuk është e rastësishme që keni parë më shumë makina Volvo në trafik

Volvo Kosova
CineStar feston ditëlindjen e parë më 1 dhe 2 Qershor – bileta për të gjithë filmat vetëm 1,90€

CineStar feston ditëlindjen e parë më 1 dhe 2 Qershor – bileta për të gjithë filmat vetëm 1,90€

Cinestar
Këtë të premte hapet Festivali i Turizmit “Peja Outdoor Tourism Festival”

Këtë të premte hapet Festivali i Turizmit “Peja Outdoor Tourism Festival”

Peja Outdoor
Rëndësia e instalimit të kamerave për siguri dhe mbrojtje

Rëndësia e instalimit të kamerave për siguri dhe mbrojtje

Pro Electro
Blej përmes Bankës Ekonomike në Fortesa Home me 0% interes për 36 muaj

Blej përmes Bankës Ekonomike në Fortesa Home me 0% interes për 36 muaj

Fortesa Home
Lehtësoja vetës jetën, porosit nga kudo në botë!

Lehtësoja vetës jetën, porosit nga kudo në botë!

Viva Fresh Store