LAJMI I FUNDIT:
Ismail Jakupi

Ismail Jakupi

77 Artikuj

“Pse nuk shkoni në veri”, “kërcënimi” ndaj karabinierëve italianë që i kushtoi shtrenjtë prizrenasit

“Pse nuk shkoni në veri”, “kërcënimi” ndaj karabinierëve italianë që i kushtoi shtrenjtë prizrenasit

Ismail Jakupi
Dhjetë arsyet pse duhet të vizitohet Kosova në vitin 2024 sipas blogerëve të huaj

Dhjetë arsyet pse duhet të vizitohet Kosova në vitin 2024 sipas blogerëve të huaj

Ismail Jakupi
Analistët skeptikë se BE-ja do të marrë parasysh “ultimatumin” e Kurtit për heqjen e masave

Analistët skeptikë se BE-ja do të marrë parasysh “ultimatumin” e Kurtit për heqjen e masave

Ismail Jakupi
Opozita kërkon llogari nga Kurti, ai “topin” e hedh te KFOR-i – gjithçka që u tha në seancën ku u debatua për kidnapimin e policëve nga Serbia

Opozita kërkon llogari nga Kurti, ai “topin” e hedh te KFOR-i – gjithçka që u tha në seancën ku u debatua për kidnapimin e policëve nga Serbia

Ismail Jakupi
Arrestimi i drejtorit të KEK-ut rikthen përplasjet pozitë-opozitë, ashpërsohet diskursi politik

Arrestimi i drejtorit të KEK-ut rikthen përplasjet pozitë-opozitë, ashpërsohet diskursi politik

Ismail Jakupi
Drejtorit të arrestuar të KEK-ut i përkeqësohet gjendja shëndetësore, i refuzohet dërgimi në QKUK

Drejtorit të arrestuar të KEK-ut i përkeqësohet gjendja shëndetësore, i refuzohet dërgimi në QKUK

Ismail Jakupi
Ligji për Zyrtarët Publikë ende në shqyrtim nga Gjykata Kushtetuese

Ligji për Zyrtarët Publikë ende në shqyrtim nga Gjykata Kushtetuese

Ismail Jakupi
Ndotja e ajrit mbetet kërcënim për shëndetin e popullatës në Kosovë

Ndotja e ajrit mbetet kërcënim për shëndetin e popullatës në Kosovë

Ismail Jakupi
Modelet e Asociacionit në tavolinën e Kurtit e Vuçiqit, analistët mendojnë se ato diskutohen në takimin e 18 marsit në Ohër

Modelet e Asociacionit në tavolinën e Kurtit e Vuçiqit, analistët mendojnë se ato diskutohen në takimin e 18 marsit në Ohër

Ismail Jakupi
Ngjarje e rëndësishme në Prishtinë, “Numarics” u ofron një mundësi kontabilistëve të Kosovës për zhvillim të karrierës në kompani zvicerane

Ngjarje e rëndësishme në Prishtinë, “Numarics” u ofron një mundësi kontabilistëve të Kosovës për zhvillim të karrierës në kompani zvicerane

Ismail Jakupi
Në pesë vitet e fundit vetëm dy njohje, procesi peng i dialogut Kosovë-Serbi

Në pesë vitet e fundit vetëm dy njohje, procesi peng i dialogut Kosovë-Serbi

Ismail Jakupi
Analistët komentojnë përplasjet pozitë-opozitë për dialogun dhe ultimatumin “merre ose leje” për propozimin franko-gjerman

Analistët komentojnë përplasjet pozitë-opozitë për dialogun dhe ultimatumin “merre ose leje” për propozimin franko-gjerman

Ismail Jakupi
Kurti nuk kthehet në seancë për të vijuar diskutimet për dialogun, opozita refuzon të vazhdojë debatin parlamentar

Kurti nuk kthehet në seancë për të vijuar diskutimet për dialogun, opozita refuzon të vazhdojë debatin parlamentar

Ismail Jakupi
“Thoni Escobarit s’ka marrëveshje pa njohje”, “Në Twitter pulë e FB skifter”, “Kryeministër mos shpif”, vazhdojnë përplasjet e Kurtit me opozitën

“Thoni Escobarit s’ka marrëveshje pa njohje”, “Në Twitter pulë e FB skifter”, “Kryeministër mos shpif”, vazhdojnë përplasjet e Kurtit me opozitën

Ismail Jakupi
Qeveria e komunat hedhin “topin” te njëra-tjetra, qytetarët peng i burokracive institucionale

Qeveria e komunat hedhin “topin” te njëra-tjetra, qytetarët peng i burokracive institucionale

Ismail Jakupi
Pranimi i planit franko-gjerman nga Kurti, analistët thonë se krerët shtetëror në Kosovë e Serbi po shpresojnë që pala e kundërt ta refuzojë propozimin

Pranimi i planit franko-gjerman nga Kurti, analistët thonë se krerët shtetëror në Kosovë e Serbi po shpresojnë që pala e kundërt ta refuzojë propozimin

Ismail Jakupi
Në vitin 2022 Kosova eksportoi dyfish më shumë mallra në SHBA sesa importoi – top 10 produktet

Në vitin 2022 Kosova eksportoi dyfish më shumë mallra në SHBA sesa importoi – top 10 produktet

Ismail Jakupi
Kosova bilanc pozitiv tregtar me Zvicrën – 10 produktet më të eksportuara dhe ato të importuara nga shteti helvetik për vitin 2022

Kosova bilanc pozitiv tregtar me Zvicrën – 10 produktet më të eksportuara dhe ato të importuara nga shteti helvetik për vitin 2022

Ismail Jakupi
Dhjetë produktet kryesore që eksportoi dhe importoi Kosova me Gjermaninë gjatë vitit 2022

Dhjetë produktet kryesore që eksportoi dhe importoi Kosova me Gjermaninë gjatë vitit 2022

Ismail Jakupi
Analistët komentojnë zhvillimet e fundit në dialog: Pasi Vuçiqi pranoi planin franko-gjerman, topi kaloi te Kurti

Analistët komentojnë zhvillimet e fundit në dialog: Pasi Vuçiqi pranoi planin franko-gjerman, topi kaloi te Kurti

Ismail Jakupi
Tregtia Kosovë-Shqipëri, top 15 produktet e eksportuara dhe ato të importuara gjatë vitit 2022

Tregtia Kosovë-Shqipëri, top 15 produktet e eksportuara dhe ato të importuara gjatë vitit 2022

Ismail Jakupi
Analistët e konsiderojnë taktizim politik deklaratën e Kurtit për Oliver Ivanoviqin

Analistët e konsiderojnë taktizim politik deklaratën e Kurtit për Oliver Ivanoviqin

Ismail Jakupi
Importet nga Serbia në vitin 2022 u rritën me 21.7 për qind

Importet nga Serbia në vitin 2022 u rritën me 21.7 për qind

Ismail Jakupi
Dhjetë destinacionet turistike dimërore në Kosovë që ia vlen t’i vizitoni

Dhjetë destinacionet turistike dimërore në Kosovë që ia vlen t’i vizitoni

Ismail Jakupi