LAJMI I FUNDIT:
DG

Denis Gafuri

71 Artikuj

Denis Gafuri shpall vizionin për sukses në vitin 2024 – definimi i objektivave ndaj suksesit

Denis Gafuri shpall vizionin për sukses në vitin 2024 – definimi i objektivave ndaj suksesit

Denis Gafuri
Dhjetë rregullat e shitjes

Dhjetë rregullat e shitjes

Denis Gafuri
Dilema e migrimit – Janari i famshëm i 2024-ës

Dilema e migrimit – Janari i famshëm i 2024-ës

Denis Gafuri
Mundësia e fundit për tu bërë pjesë e konventës së 28 Tetorit “Suksesi është qëllimi yt”

Mundësia e fundit për tu bërë pjesë e konventës së 28 Tetorit “Suksesi është qëllimi yt”

Denis Gafuri
Transformo vizionin tënd në konventën internacionale “Suksesi është qëllimi yt”

Transformo vizionin tënd në konventën internacionale “Suksesi është qëllimi yt”

Denis Gafuri
Klientë  të humbur, shitje të humbura? Kthejeni humbjen në fitore – trajnohuni tani!

Klientë të humbur, shitje të humbura? Kthejeni humbjen në fitore – trajnohuni tani!

Denis Gafuri
Gabimet që prindërit bëjnë kur fëmijët e tyre qasen në tregun e punës

Gabimet që prindërit bëjnë kur fëmijët e tyre qasen në tregun e punës

Denis Gafuri
Gabimet që prindërit bëjnë kur fëmijët e tyre qasen në tregun e punës

Gabimet që prindërit bëjnë kur fëmijët e tyre qasen në tregun e punës

Denis Gafuri
A jeni gati të përjetoni eksperiencë duke sfiduar veten tuaj?!

A jeni gati të përjetoni eksperiencë duke sfiduar veten tuaj?!

Denis Gafuri
Me 17 qershor mbahet trajnimi që bashkon Kosovën, Shqipërinë dhe Maqedoninë

Me 17 qershor mbahet trajnimi që bashkon Kosovën, Shqipërinë dhe Maqedoninë

Denis Gafuri
Shitja, profesion i vështirë? Eja dhe mëso tejkalimin e sfidave të saj

Shitja, profesion i vështirë? Eja dhe mëso tejkalimin e sfidave të saj

Denis Gafuri
Sales Bootcamp – Trajnimi i kërkuar për të bërë karrierë në fushën e shitjeve

Sales Bootcamp – Trajnimi i kërkuar për të bërë karrierë në fushën e shitjeve

Denis Gafuri
Lëreni pas konkurrencën me aftësi të avancuara të shitjes

Lëreni pas konkurrencën me aftësi të avancuara të shitjes

Denis Gafuri
A jeni gati? Akademia e Ekselencës në Biznes fillon me 26 Prill

A jeni gati? Akademia e Ekselencës në Biznes fillon me 26 Prill

Denis Gafuri
Menaxhimi i mirëfilltë i burimeve njerëzore siguron një kompani të suksesshme

Menaxhimi i mirëfilltë i burimeve njerëzore siguron një kompani të suksesshme

Denis Gafuri
Mëso teknikat dhe psikologjinë e menaxhimit të kohës

Mëso teknikat dhe psikologjinë e menaxhimit të kohës

Denis Gafuri
Kjo është koha jote – rritni suksesin tuaj në biznes

Kjo është koha jote – rritni suksesin tuaj në biznes

Denis Gafuri
Mëso si të shumëfishosh produktivitetin tënd – menaxhimi i kohës

Mëso si të shumëfishosh produktivitetin tënd – menaxhimi i kohës

Denis Gafuri
Rrit profitin dhe kapacitetet tua njerëzore

Rrit profitin dhe kapacitetet tua njerëzore

Denis Gafuri
Fuqizo aftësitë e shitjes dhe menaxheriale – përfito nga zbritja e Telegrafi Deals

Fuqizo aftësitë e shitjes dhe menaxheriale – përfito nga zbritja e Telegrafi Deals

Denis Gafuri
Shndërroni kontaktet në klientë – çertifikohuni nga trajneri gjerman!

Shndërroni kontaktet në klientë – çertifikohuni nga trajneri gjerman!

Denis Gafuri
Trajnohu dhe çertifikohu nga kompania gjermane “Lingorix” dhe hap dyert e suksesit!

Trajnohu dhe çertifikohu nga kompania gjermane “Lingorix” dhe hap dyert e suksesit!

Denis Gafuri
LIBERALIZIMI I VIZAVE?! Nuk na duhet më, NUK JEMI LYPSAR!

LIBERALIZIMI I VIZAVE?! Nuk na duhet më, NUK JEMI LYPSAR!

Denis Gafuri
Kurse 63 euro, përfito mundësinë e investimit në vetvete

Kurse 63 euro, përfito mundësinë e investimit në vetvete

Denis Gafuri