LAJMI I FUNDIT:

Dhjetë rregullat e shitjes

Dhjetë rregullat e shitjes

Veshu për të shitur – Veshja të jep vetëbesimin dhe lë përshtypjen e kompetencës tek klientët tuaj.

Je krenarë dhe pozitiv – Ndjehu krenar për punën që bën, duaje atë dhe reflekto pozitivisht.

Vizualizoni shitjen – Para se të dilni përballë klientit, imagjinoje shitjen si të realizuar sa më mirë që është e mundur.

Shitja produktin vetës – Fillimisht, binde veten që produkti është shumë i jashtëzakonshëm dhe ja vlen ta bleni  pastaj e shet te të tjerët!

Dije dhe njihe propozimin tënd të vlerës– Gjithmonë kuptoni saktë vlerat e produktit apo shërbimit tënd në krahasim me të tjerëve!

Gjithmonë pajtohuni me klientin tuaj – Po keni të drejtë të mendoni ashtu zotëri, në realitet kjo është kështu…!

Jepni një demonstrim si një super-shitës–  Prezantimi i produktit duhet të realizohet me shumë entuziazëm dhe siguri.

Jini efikas me kohën tuaj– Sa më shumë që e menaxhoni kohën tuaj në mënyrë efikase, aq më shumë suksese do keni. Koha e humbur nuk kthehet mbrapa.

Kontrolloni bisedën dhe supozoni mbylljen– Orientoni bisedën në drejtimin e duhur dhe në fund supozoni mbylljen e shitjes.

Gjithmonë këmbëngulni për të vazhduar (followup) – Rikontaktoni rregullisht klientët tuaj dhe do shpërbleheni!

Secili udhëheqës ka për detyrë dhe përgjegjësi trajnimin dhe zhvillimin e stafit, duke i ngritur në aspektin personal dhe profesional, me qëllim të prezantimit sa më dinjitoz të kompanisë!

Për të rritur shitjet e kompanisë tuaj, kontaktoni në:

Email: sales@denisgafuri.com

Tel: 049 893 888 / 049 893 693