LAJMI I FUNDIT:

Transformo vizionin tënd në konventën internacionale “Suksesi është qëllimi yt”

Transformo vizionin tënd në konventën internacionale “Suksesi është qëllimi yt”

A keni ndier ndonjëherë dëshirën e zjarrtë për të shndërruar vizionet tuaja në realitet?

KY është momenti yt, inkurajoje veten për të shfrytëzuar këtë mundësi të jashtëzakonshme e cila të vjen një herë në jetë…

Ndjeje magjinë e momentit, zgjero rrjetin tënd të kontakteve dhe shihe veten në mesin e personave më të suksesshëm sepse vendi yt është pikërisht aty. Zhvillo veten në aspektin personal dhe profesional duke bërë hapin e parë për të arritur suksesin që e ke ëndërruar gjithmonë…ky është rrugëtimi ku inspirimi dhe përvoja takohen për të krijuar një mjedis të rëndësishëm për aftësimin tuaj.

Konventa e VI-të “Suksesi është qëllimi yt”

28 Tetor 2023 | 10:00-17:00 | Kolegji AAB, Fushë Kosovë

Spikerët: Denis Gafuri, Petar Lazarov, Alvaro Costa, Abdo Qassem, Arjeta Dhima, Fatmir Zymberi, Naile Elezi, Iyas Sabri, Klodian Murati.

TEMAT:

Teknikat e negocimit: Mësoni strategjitë dhe teknikat më efektive për të arritur marrëveshje të suksesshme në biznes dhe në jetën personale.

Teknikat e shitjes: Zbuloni mjetet e zhvillimit të aftësive për të rritur efikasitetin tuaj në procesin e negocimit.

Branding DNA 2.0: Hulumtoni sekretet e ndërtimit të një brendi të fortë dhe të dallueshëm nga konkurrenca për të dominuar tregun.

Lidership: Mësoni këshilla dhe praktika të menaxhmentit që do t’ju ndihmojnë të bëheni liderë të suksesshëm në punën tuaj.

Inteligjenca artificiale: Kuptoni ndikimin dhe potencialin e inteligjencës artificiale në krijimin e mundësive të reja dhe inovacionit.

Të folurit në publik: Mësoni teknikat e prezantimit dhe të komunikimit që ju japin siguri, vetëbesim dhe ndikim përpara audiencës.

Përvoja profesionale e dy sipërmarrësve të suksesshëm: Dëgjoni historitë e tyre të suksesit dhe mësoni nga sfidat dhe arritjet e tyre.

Mindfulness: Zhytuni në botën e vetë reflektimit dhe qetësisë për të menaxhuar stresin dhe për të rritur performancën tuaj në çdo sferë të jetës.

————

Ka 3 lloje të biletave:

Bileta Silver: 77 Euro

Bileta Gold: 147 Euro

Bileta VIP: 297 Euro

Dhe me Telegrafi Deals ju mund të përfitoni 10% zbritje në këto trajnime, mjafton të shfrytëzoni kodin TELEGRAFI10.

Numri i vendeve është i limituar, REGJISTROHU TANI! 

Më shumë