LAJMI I FUNDIT:
Arigona Bytyçi

Arigona Bytyçi

15 Artikuj

Flamuri i Kosovës në hapësirë, si u arrit kjo dhe si kontribuoi astronomia Pranvera Hyseni

Flamuri i Kosovës në hapësirë, si u arrit kjo dhe si kontribuoi astronomia Pranvera Hyseni

Arigona Bytyçi
Astronomja nga Kosova, optimiste: Së shpejti do të shkojmë në planetin Mars

Astronomja nga Kosova, optimiste: Së shpejti do të shkojmë në planetin Mars

Arigona Bytyçi
Drejt zbërthimit të mistereve – astronomja nga Kosova, Pranvera Hyseni synon hapësirën me teleskopin më të avancuar në botë “James Webb”

Drejt zbërthimit të mistereve – astronomja nga Kosova, Pranvera Hyseni synon hapësirën me teleskopin më të avancuar në botë “James Webb”

Arigona Bytyçi
E keni pritur! Zbulohet më në fund enterieri i “veturës shqiptare” Illyrian TSX

E keni pritur! Zbulohet më në fund enterieri i “veturës shqiptare” Illyrian TSX

Arigona Bytyçi
Shqiptari nga Kosova që bëri histori me projektimin e Illyrian TSX, makinës që do të jetë në mesin e pesë më të shpejtave në botë

Shqiptari nga Kosova që bëri histori me projektimin e Illyrian TSX, makinës që do të jetë në mesin e pesë më të shpejtave në botë

Arigona Bytyçi
“U rrita në Shqipëri, një vend i vogël në Evropë” – rrugëtimi mahnitës i inxhinieres shqiptare Mira Murati që transformoi botën me Inteligjencën Artificiale

“U rrita në Shqipëri, një vend i vogël në Evropë” – rrugëtimi mahnitës i inxhinieres shqiptare Mira Murati që transformoi botën me Inteligjencën Artificiale

Arigona Bytyçi
Mijëra përdorues në mbarë botën përfshirë edhe në Kosovë nuk mund të kyçen në llogaritë e tyre në Twitter

Mijëra përdorues në mbarë botën përfshirë edhe në Kosovë nuk mund të kyçen në llogaritë e tyre në Twitter

Arigona Bytyçi
Çfarë ishte krisma e fuqishme që zgjoi sot Prishtinën?

Çfarë ishte krisma e fuqishme që zgjoi sot Prishtinën?

Arigona Bytyçi
Cilat mund të jenë pasojat e ndalimit të importit të naftës ruse nga BE?

Cilat mund të jenë pasojat e ndalimit të importit të naftës ruse nga BE?

Arigona Bytyçi
Kriza në Ukrainë, çfarë po kërkon Rusia, si u përgjigj SHBA – po Gjermania?

Kriza në Ukrainë, çfarë po kërkon Rusia, si u përgjigj SHBA – po Gjermania?

Arigona Bytyçi
Njerëzimi në rrezik: Vetëm edhe pesë miliardë vjet jetë

Njerëzimi në rrezik: Vetëm edhe pesë miliardë vjet jetë

Arigona Bytyçi
Vdekja mund të ndalet – profesori kosovar i tregon mënyrat

Vdekja mund të ndalet – profesori kosovar i tregon mënyrat

Arigona Bytyçi
Nga kundërshtimi i Ajnshtajnit tek ‘mbytja’ e vdekjes dhe shpërthimi i diellit – pretendimet e fizikanit Shukri Klinaku

Nga kundërshtimi i Ajnshtajnit tek ‘mbytja’ e vdekjes dhe shpërthimi i diellit – pretendimet e fizikanit Shukri Klinaku

Arigona Bytyçi
Humbja e nuhatjes, fenomeni që po vazhdon tek të prekurit, edhe pasi ata po e kalojnë COVID-19

Humbja e nuhatjes, fenomeni që po vazhdon tek të prekurit, edhe pasi ata po e kalojnë COVID-19

Arigona Bytyçi
Si shpërthejnë epidemitë dhe si aktivizohen viruset – Mikrobiologu Lul Raka flet për Telegrafin

Si shpërthejnë epidemitë dhe si aktivizohen viruset – Mikrobiologu Lul Raka flet për Telegrafin

Arigona Bytyçi