LAJMI I FUNDIT:

Veturat elektrike

361 Artikuj

Shënohet rënie e shitjeve të automjeteve elektrike me 55% në Gjermani – tregohen arsyet kryesore

Shënohet rënie e shitjeve të automjeteve elektrike me 55% në Gjermani – tregohen arsyet kryesore

Auto Lajme
A është më lirë të drejtosh një veturë me benzinë, naftë apo rrymë?

A është më lirë të drejtosh një veturë me benzinë, naftë apo rrymë?

EVs
Shitjet e veturave elektrike u rritën për 31 për qind në vitin 2023

Shitjet e veturave elektrike u rritën për 31 për qind në vitin 2023

EVs
Veturat elektrike në Evropë do të konsumojnë të njëjtën sasi energjie elektrike sa gjysmë milioni familje

Veturat elektrike në Evropë do të konsumojnë të njëjtën sasi energjie elektrike sa gjysmë milioni familje

Auto Lajme
Gjysma e blerësve evropianë të veturave zgjedhin modelet hibride dhe elektrike

Gjysma e blerësve evropianë të veturave zgjedhin modelet hibride dhe elektrike

EVs
Kriza godet Gjermaninë: Largohen papritur subvencionet për automjetet elektrike

Kriza godet Gjermaninë: Largohen papritur subvencionet për automjetet elektrike

EVs
Një rrugë e re në Florida do t’i karikojë automjetet elektrike ndërsa janë në lëvizje

Një rrugë e re në Florida do t’i karikojë automjetet elektrike ndërsa janë në lëvizje

EVs
Volkswagen po kërkon një partner në zhvillimin e automjeteve elektrike të lira – dhe duket se ka gjetur një të tillë

Volkswagen po kërkon një partner në zhvillimin e automjeteve elektrike të lira – dhe duket se ka gjetur një të tillë

EVs
Teknologjia e re e instaluar në rrugët e Detroitit mund të karikojnë veturat elektrike gjersa lëvizin

Teknologjia e re e instaluar në rrugët e Detroitit mund të karikojnë veturat elektrike gjersa lëvizin

EVs
Cilat automjete janë më të besueshme – elektrike, benzinë apo naftë?

Cilat automjete janë më të besueshme – elektrike, benzinë apo naftë?

Auto Lajme
Bateritë për veturat elektrike do të bëhen dukshëm më të lira

Bateritë për veturat elektrike do të bëhen dukshëm më të lira

EVs
​Kërkohet heqja e doganës për importimin e veturave elektrike, kaq automjete u importuan sivjet

​Kërkohet heqja e doganës për importimin e veturave elektrike, kaq automjete u importuan sivjet

Ekonomi
Sa energji elektrike harxhon mesatarisht automjeti elektrik?

Sa energji elektrike harxhon mesatarisht automjeti elektrik?

EVs
Samsung SDI dhe Hyundai Motor arrijnë marrëveshje historike për bateri të automjeteve elektrike

Samsung SDI dhe Hyundai Motor arrijnë marrëveshje historike për bateri të automjeteve elektrike

Auto Lajme
Kompania e Destanit nga Tetova, Next.e.Go listohet në bursën NASDAQ

Kompania e Destanit nga Tetova, Next.e.Go listohet në bursën NASDAQ

Ekonomi
Toyota bashkëpunon me një kompani nafte për prodhimin e baterive në gjendje të ngurtë për veturat elektrike

Toyota bashkëpunon me një kompani nafte për prodhimin e baterive në gjendje të ngurtë për veturat elektrike

Auto Lajme
Parlamenti Evropian pranon të shtyjë miratimin e rregulloreve më të rrepta për emetimet e Euro 7

Parlamenti Evropian pranon të shtyjë miratimin e rregulloreve më të rrepta për emetimet e Euro 7

Auto Lajme
Kompania e pjesëve të baterive e VW dhe Umicore në të cilën u investuan 3 miliardë dollarë do të quhet Ionway

Kompania e pjesëve të baterive e VW dhe Umicore në të cilën u investuan 3 miliardë dollarë do të quhet Ionway

Auto Lajme
Volvo dhe Renault bashkojnë forcat në zhvillimin e furgonit elektrik

Volvo dhe Renault bashkojnë forcat në zhvillimin e furgonit elektrik

Auto Lajme
Tesla ul përsëri çmimet e veturave Model 3 dhe Model Y për tregun amerikan

Tesla ul përsëri çmimet e veturave Model 3 dhe Model Y për tregun amerikan

Auto Lajme
Polestar raporton se në tremujorin e fundit ka shitur 13,900 vetura elektrike

Polestar raporton se në tremujorin e fundit ka shitur 13,900 vetura elektrike

Auto Lajme
VW Golf elektrik do të prodhohet në Wolfsburg ndërsa Trinity në fabrikën e Zwickau

VW Golf elektrik do të prodhohet në Wolfsburg ndërsa Trinity në fabrikën e Zwickau

Auto Lajme
BMW investon 100 milionë euro në një qendër të re të baterive

BMW investon 100 milionë euro në një qendër të re të baterive

Auto Lajme
Nio dhe Mercedes janë në negociata për një partneritet

Nio dhe Mercedes janë në negociata për një partneritet

Auto Lajme