LAJMI I FUNDIT:

Ushtria shqiptare

70 Artikuj

Vdekja e major Klodian Tanushit, flamuri shqiptar në gjysmështizë në Afganistan

Vdekja e major Klodian Tanushit, flamuri shqiptar në gjysmështizë në Afganistan

Shqipëri
Helikopterë “Black Hawk” për Forcën Ajrore shqiptare (Foto)

Helikopterë “Black Hawk” për Forcën Ajrore shqiptare (Foto)

Shqipëri
Drecun: Ushtarët shqiptarë në veri të Mitrovicës, provokim për serbët

Drecun: Ushtarët shqiptarë në veri të Mitrovicës, provokim për serbët

Kosovë
KFOR: Ushtrimet e përbashkëta të Ushtrisë Shqiptare dhe FSK-së në veri nuk rrezikojnë askënd

KFOR: Ushtrimet e përbashkëta të Ushtrisë Shqiptare dhe FSK-së në veri nuk rrezikojnë askënd

Kosovë
Ushtarët shqiptarë në veri të Mitrovicës, “alarmohen” serbët (Video)

Ushtarët shqiptarë në veri të Mitrovicës, “alarmohen” serbët (Video)

Kosovë
Ushtria e Shqipërisë trajnon ushtarët afrikanë në Mali (Foto)

Ushtria e Shqipërisë trajnon ushtarët afrikanë në Mali (Foto)

Shqipëri
Forcat Speciale shqiptare rikthehen pas 6 vitesh në Afganistan (Foto)

Forcat Speciale shqiptare rikthehen pas 6 vitesh në Afganistan (Foto)

Shqipëri
Ushtria Shqiptare shpëton 15 banorë të ngecur në furgon në mes të lumit

Ushtria Shqiptare shpëton 15 banorë të ngecur në furgon në mes të lumit

Shqipëri
SHBA armatos Shqipërinë (Foto/Video)

SHBA armatos Shqipërinë (Foto/Video)

Shqipëri
Protestuesit grekë e bllokuan konvojin shqiptar për ushtrime të NATO-s

Protestuesit grekë e bllokuan konvojin shqiptar për ushtrime të NATO-s

Shqipëri
Bllokohet autokolona e ushtarëve shqiptarë në Greqi

Bllokohet autokolona e ushtarëve shqiptarë në Greqi

Shqipëri
Çonte gruan në udhëtime, me paratë e Ministrisë

Çonte gruan në udhëtime, me paratë e Ministrisë

Shqipëri
Alarmohen mediat greke: Shqipëria po rrit shpenzimet ushtarake

Alarmohen mediat greke: Shqipëria po rrit shpenzimet ushtarake

Shqipëri
Pamje të papublikuara nga betimi i ushtrisë shqiptare gjatë pushtimit gjerman (Video)

Pamje të papublikuara nga betimi i ushtrisë shqiptare gjatë pushtimit gjerman (Video)

Shqipëri
Jeta pas lufte e komandove shqiptarë (Video)

Jeta pas lufte e komandove shqiptarë (Video)

Shqipëri
Ushtarakët e Shqipërisë premtojnë mbështetje për FSK-në në të gjitha fushat

Ushtarakët e Shqipërisë premtojnë mbështetje për FSK-në në të gjitha fushat

Kosovë
Trupat ushtarake shqiptare në Irak kundër ISIS-it

Trupat ushtarake shqiptare në Irak kundër ISIS-it

Shqipëri
SHBA sjell qindra mjete ushtarake të blinduara në Shqipëri

SHBA sjell qindra mjete ushtarake të blinduara në Shqipëri

Shqipëri
Ky është super automatiku që do të ketë në dorë ushtria shqiptare nga 2017 (Foto)

Ky është super automatiku që do të ketë në dorë ushtria shqiptare nga 2017 (Foto)

Shqipëri
Shqipëria në dy misionet e NATO-s (Video)

Shqipëria në dy misionet e NATO-s (Video)

Shqipëri
Pse po bëhen këto lëvizje në heshtje të aeroplanëve shqiptarë? (Foto)

Pse po bëhen këto lëvizje në heshtje të aeroplanëve shqiptarë? (Foto)

Shqipëri
Jo vetëm në tokë por edhe në det: A po forcohet ushtria shqiptare? (Foto)

Jo vetëm në tokë por edhe në det: A po forcohet ushtria shqiptare? (Foto)

Shqipëri