LAJMI I FUNDIT:

Tomas Szunyog

256 Artikuj

​Szunyog bën thirrje që Kosova të heq ndalimin e produkteve serbe

​Szunyog bën thirrje që Kosova të heq ndalimin e produkteve serbe

Kosovë
Në Prizren hapet edicioni i dytë i Festivalit të Shkathtësive Digjitale

Në Prizren hapet edicioni i dytë i Festivalit të Shkathtësive Digjitale

Marketing
Szunyog: Të tregojmë unitetin e përbashkët mes BE-së dhe Kosovës

Szunyog: Të tregojmë unitetin e përbashkët mes BE-së dhe Kosovës

Kosovë
Szunyog dhe shefi i EULEX-it vizitojnë fabrikat në Suharekë – BE mbështet prodhimin vendor

Szunyog dhe shefi i EULEX-it vizitojnë fabrikat në Suharekë – BE mbështet prodhimin vendor

Të Tjera
​CEFTA mekanizëm i “domosdoshëm” për Kosovën

​CEFTA mekanizëm i “domosdoshëm” për Kosovën

Kosovë
Szunyog bën thirrje për angazhim në përmirësimin e raporteve mes Kosovës dhe BE-së

Szunyog bën thirrje për angazhim në përmirësimin e raporteve mes Kosovës dhe BE-së

Kosovë
Bekim Blakaj fiton çmimin “Europiani i Vitit 2024”

Bekim Blakaj fiton çmimin “Europiani i Vitit 2024”

Kosovë
Szunyog shpreh shqetësimin për rritjen e kërcënimeve ndaj gazetarëve

Szunyog shpreh shqetësimin për rritjen e kërcënimeve ndaj gazetarëve

Kosovë
Shumica e vendeve të BE-së, pro heqjes së masave ndaj Kosovës

Shumica e vendeve të BE-së, pro heqjes së masave ndaj Kosovës

Kosovë
Ambasadori Szunyog përcjellë nga afër procesin e votimit në veri

Ambasadori Szunyog përcjellë nga afër procesin e votimit në veri

Kosovë
Vendosja e tabelave me emrat e vendbanimeve në veri, Szunyog: Procesi të zbatohet vetëm pas konsultimit me Komisionerin e Gjuhëve

Vendosja e tabelave me emrat e vendbanimeve në veri, Szunyog: Procesi të zbatohet vetëm pas konsultimit me Komisionerin e Gjuhëve

Kosovë
Vendimi për pronat e Manastirit të Deçanit, shefi i zyrës së BE-së: Një hap i mirëpritur

Vendimi për pronat e Manastirit të Deçanit, shefi i zyrës së BE-së: Një hap i mirëpritur

Kosovë
Votimi për shkarkim të kryetarëve në veri, shefi i BE-së në Kosovë: KQZ të bëjë përgatitjet e nevojshme

Votimi për shkarkim të kryetarëve në veri, shefi i BE-së në Kosovë: KQZ të bëjë përgatitjet e nevojshme

Kosovë
BE-ja pret që Projektligji për KPK-në të përputhet me rekomandimet e Komisionit të Venecias

BE-ja pret që Projektligji për KPK-në të përputhet me rekomandimet e Komisionit të Venecias

Kosovë
Anëtarësimi në BE dhe NATO, Szunyog: Ndalja e progresit në dialog është mbyllje e derës

Anëtarësimi në BE dhe NATO, Szunyog: Ndalja e progresit në dialog është mbyllje e derës

Kosovë
Szunyog: Sulmet e Qeverisë ndaj Prokurorisë minojnë pavarësinë institucionale, KPK të marrë përgjegjësinë për t’u siguruar që funksionet e duhura të menaxhimit janë në vend

Szunyog: Sulmet e Qeverisë ndaj Prokurorisë minojnë pavarësinë institucionale, KPK të marrë përgjegjësinë për t’u siguruar që funksionet e duhura të menaxhimit janë në vend

Drejtësi
Gjermania në linjë të njëjtë me BE-në, Rohde: Qeveria veproi si duhet me fushatën informuese para liberalizimit të vizave, e njëjta nevojitet tani për dinarin

Gjermania në linjë të njëjtë me BE-në, Rohde: Qeveria veproi si duhet me fushatën informuese para liberalizimit të vizave, e njëjta nevojitet tani për dinarin

Politikë
Ndalimi i dinarit serb, reagimet e ndërkombëtarëve dhe sqarimi i BQK-së

Ndalimi i dinarit serb, reagimet e ndërkombëtarëve dhe sqarimi i BQK-së

Kosovë
Pas BE-së, edhe ambasadori gjerman kërkon të ndalen sulmet politike ndaj Gjykatës Kushtetuese

Pas BE-së, edhe ambasadori gjerman kërkon të ndalen sulmet politike ndaj Gjykatës Kushtetuese

Kosovë
Ndalimi i qarkullimit të dinarit serb, BQK pas takimit me Szunyog: Ka të bëjë me ruajtjen e integritetit të valutës Euro dhe sistemit financiar

Ndalimi i qarkullimit të dinarit serb, BQK pas takimit me Szunyog: Ka të bëjë me ruajtjen e integritetit të valutës Euro dhe sistemit financiar

Financa
Szunyog: Vendimet e Gjykatës Kushtetuese duhet të zbatohen plotësisht

Szunyog: Vendimet e Gjykatës Kushtetuese duhet të zbatohen plotësisht

Kosovë
Ndalimi i qarkullimit të dinarit serb – shefi i BE-së i shqetësuar, i kërkon sqarime BQK-së

Ndalimi i qarkullimit të dinarit serb – shefi i BE-së i shqetësuar, i kërkon sqarime BQK-së

Financa
Shkarkimi i kyetarëve në veri, shefi i BE-së takon kryetarin e KQZ-së

Shkarkimi i kyetarëve në veri, shefi i BE-së takon kryetarin e KQZ-së

Kosovë
Szunyog: BE-ja është e gatshme t’i heqë masat ndaj Kosovës, por pret shtensionim në veri

Szunyog: BE-ja është e gatshme t’i heqë masat ndaj Kosovës, por pret shtensionim në veri

Kosovë