Thomas Muller

Thomas Muller

Muller është futbollist që luan si sulmues. Ai ka lindur më 13 shtator 1989. Gjermani vjen nga akademia e Bayernit dhe ka luajtur vetëm për këtë skuadër deri tani.

222 Artikuj