LAJMI I FUNDIT:

Terrorizmi

127 Artikuj

Rreziku për sigurinë kombëtare, arsyeja pse shumë të burgosur në Kosovë nuk u liruan me kusht

Rreziku për sigurinë kombëtare, arsyeja pse shumë të burgosur në Kosovë nuk u liruan me kusht

Siguri
Pse për rastet e terrorizmit procedurat gjyqësore janë më të shpejta sesa për korrupsion?

Pse për rastet e terrorizmit procedurat gjyqësore janë më të shpejta sesa për korrupsion?

Drejtësi
DASH kritikon Kosovën për dënime të ulëta për akuzat e lidhura me terrorizëm

DASH kritikon Kosovën për dënime të ulëta për akuzat e lidhura me terrorizëm

Kosovë
Si mund ta ndalim terrorizmin, kur pasojat e tij janë kaq shkatërrimtare?

Si mund ta ndalim terrorizmin, kur pasojat e tij janë kaq shkatërrimtare?

Jason Burke
Cila është strategjia e Kosovës për luftimin e terrorizmit?

Cila është strategjia e Kosovës për luftimin e terrorizmit?

Siguri
Operacion policor në gjashtë lokacione, arrestohen pesë persona për “shtytje në kryerjen e veprës terroriste”

Operacion policor në gjashtë lokacione, arrestohen pesë persona për “shtytje në kryerjen e veprës terroriste”

Kronika e Zezë
Terrorizmi, si mund t’ia shpjegoni fëmijëve?

Terrorizmi, si mund t’ia shpjegoni fëmijëve?

Këshilla për prindër
Ministria e Mbrojtjes e Serbisë: Arrestimi i shqiptarit në Bujanoc që dyshohet për terrorizëm, s’mund të lidhet me situatën në veri

Ministria e Mbrojtjes e Serbisë: Arrestimi i shqiptarit në Bujanoc që dyshohet për terrorizëm, s’mund të lidhet me situatën në veri

Kosovë
Aktakuzë ndaj pesë personave për vepra që lidhen me terrorizmin

Aktakuzë ndaj pesë personave për vepra që lidhen me terrorizmin

Kosovë
Avokati Jashari: Nëse nuk gjendet burimi i financimit është e vështirë të ndalet dhe lokalizohet terrorizmi

Avokati Jashari: Nëse nuk gjendet burimi i financimit është e vështirë të ndalet dhe lokalizohet terrorizmi

Drejtësi
Lufta kundër terrorizmit, Sveçla: Ideologjitë ekstremiste serbe synojnë të infiltrohen në veri

Lufta kundër terrorizmit, Sveçla: Ideologjitë ekstremiste serbe synojnë të infiltrohen në veri

Siguri
Viti 2001: Lufta afër e larg

Viti 2001: Lufta afër e larg

Agron Shala
Raporti i Departametit amerikan të Shtetit për terrorizmin në botë, vlerësohet roli i Kosovës në luftimin e terrorizmit

Raporti i Departametit amerikan të Shtetit për terrorizmin në botë, vlerësohet roli i Kosovës në luftimin e terrorizmit

Siguri
Aktakuzë kundër një personi për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist

Aktakuzë kundër një personi për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist

Drejtësi
Aktakuzë ndaj N.L për organizim dhe pjesëmarrje në organizatë terroriste “Gjabat Al –Nusra” në Siri

Aktakuzë ndaj N.L për organizim dhe pjesëmarrje në organizatë terroriste “Gjabat Al –Nusra” në Siri

Drejtësi
Aktakuzë kundër një personi për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist

Aktakuzë kundër një personi për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist

Drejtësi
Mësuesit e Lavdrim Muhaxherit e Ridvan Haqifit rrëfejnë sjelljet e tyre në shkollë

Mësuesit e Lavdrim Muhaxherit e Ridvan Haqifit rrëfejnë sjelljet e tyre në shkollë

Kosovë
Aktakuzë për veprën penale “shtytje për kryerjen e veprave terroriste”

Aktakuzë për veprën penale “shtytje për kryerjen e veprave terroriste”

Drejtësi
Pas sulmeve në Kabul, SHBA përballet me kërcënimin nga ekstremistët islamikë ‘tashmë në vendin tonë’ – paralajmëron gjenerali i ushtrisë në pension

Pas sulmeve në Kabul, SHBA përballet me kërcënimin nga ekstremistët islamikë ‘tashmë në vendin tonë’ – paralajmëron gjenerali i ushtrisë në pension

Amerika
Kosova dhe Shqipëria së bashku në parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe terrorizmit

Kosova dhe Shqipëria së bashku në parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe terrorizmit

Kosovë
Kosova, ndër vendet më të sigurta në botë nga terrorizmi

Kosova, ndër vendet më të sigurta në botë nga terrorizmi

Kosovë
Veliu: Parandalimi i ekstremizmit të dhunshëm ndër prioritet kryesore të Kosovës

Veliu: Parandalimi i ekstremizmit të dhunshëm ndër prioritet kryesore të Kosovës

Kosovë
‘E bëra për ISIS’: I dyshuari për terrorizëm godet dy motoçiklistë policie me veturën e tij në Paris – njëri nga policët në gjendje kome

‘E bëra për ISIS’: I dyshuari për terrorizëm godet dy motoçiklistë policie me veturën e tij në Paris – njëri nga policët në gjendje kome

Nga Bota
IRA dhe kerri i Petritit!

IRA dhe kerri i Petritit!

Daut Dauti