LAJMI I FUNDIT:

Studentët e Maqedonisë

83 Artikuj

Rënie e lehtë e numrit të studentëve të diplomuar në Maqedoni

Rënie e lehtë e numrit të studentëve të diplomuar në Maqedoni

Arsim
Studentët, interesim i madh për punë jashtë Maqedonisë

Studentët, interesim i madh për punë jashtë Maqedonisë

Maqedonia e Veriut
Studentët e mjekësisë në RMV vazhdojnë të protestojnë edhe sot

Studentët e mjekësisë në RMV vazhdojnë të protestojnë edhe sot

Maqedonia e Veriut
Studentët nga Maqedonia protestojnë pasi ju mungojnë hapësira mësimore

Studentët nga Maqedonia protestojnë pasi ju mungojnë hapësira mësimore

Maqedonia e Veriut
Studentët nga Maqedonia të pakënaqur me kushtet

Studentët nga Maqedonia të pakënaqur me kushtet

Maqedonia e Veriut
Këtë javë studentët do t’i marrin paratë për ushqimin e subvencionuar

Këtë javë studentët do t’i marrin paratë për ushqimin e subvencionuar

Arsim
Sot studentët në protestë, nuk kanë marrë asnjë këst të bursës studentore

Sot studentët në protestë, nuk kanë marrë asnjë këst të bursës studentore

Arsim
Studentët drejtuar zyrtarëve: Bukën tonë të thatë dhe bajate ta zëvendësojmë me vaktet tuaja

Studentët drejtuar zyrtarëve: Bukën tonë të thatë dhe bajate ta zëvendësojmë me vaktet tuaja

Maqedonia e Veriut
Studentët në Maqedoni ankohen për akomodimin në konvikte

Studentët në Maqedoni ankohen për akomodimin në konvikte

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, sot fillon afati i dytë për aplikim për subvencionim të ushqimit për studentët

Maqedoni, sot fillon afati i dytë për aplikim për subvencionim të ushqimit për studentët

Arsim
Studentët e rinj të Maqedonisë po i finalizojnë regjistrimet

Studentët e rinj të Maqedonisë po i finalizojnë regjistrimet

Maqedonia e Veriut
Regjistrohu dhe përfundo hapin e dytë për të marrë ushqim të subvencionuar për studentët – Sparkasse Bank me një platformë të re studentore

Regjistrohu dhe përfundo hapin e dytë për të marrë ushqim të subvencionuar për studentët – Sparkasse Bank me një platformë të re studentore

Marketing
Filloi afati i parë i regjistrimit të studentëve të rinj në Universitetin e Tetovës

Filloi afati i parë i regjistrimit të studentëve të rinj në Universitetin e Tetovës

Arsim
Studentët në Maqedoni frikësohen të paraqesin korrupsionin

Studentët në Maqedoni frikësohen të paraqesin korrupsionin

Maqedonia e Veriut
20% e studentëve në Maqedoni përballen me korrupsion

20% e studentëve në Maqedoni përballen me korrupsion

Maqedonia e Veriut
Në Maqedoni është ulur numri i studentëve të diplomuar në vitin 2022

Në Maqedoni është ulur numri i studentëve të diplomuar në vitin 2022

Arsim