LAJMI I FUNDIT:
Stevo Pendarovski

Stevo Pendarovski

1168 Artikuj

Info

Stevo Pendarovski është kryetar i Maqedonisë së Veriut i zgjedhur nga qytetarët në zgjedhjet presidenciale të mbajtura më 21 prill dhe 5 maj të 2019. Ai si kryetar duhet të jetë deri më vitin më 12 maj 2024.

Pendarovski për Këshillin Gjyqësor: Paratë dhe projektet duhet të tërheq jo vetëm ambasada holandeze, por edhe ambasadat e tjera

Pendarovski për Këshillin Gjyqësor: Paratë dhe projektet duhet të tërheq jo vetëm ambasada holandeze, por edhe ambasadat e tjera

Gjyqësi
Pendarovski: Për momentin nuk po mendoj për mandat të dytë për president

Pendarovski: Për momentin nuk po mendoj për mandat të dytë për president

Politikë
Pendarovski nënshkruan ligjet për ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10d

Pendarovski nënshkruan ligjet për ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10d

Politikë
Pendarovski me ekipin e tij do t’i shqyrtojnë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10D

Pendarovski me ekipin e tij do t’i shqyrtojnë ndryshimet e ligjeve për korridoret 8 dhe 10D

Maqedonia e Veriut
Pendarovski do t’ii shqyrtojë ligjet e miratuara dhe më pas do të vendosë nëse do t’i nënshkruajë

Pendarovski do t’ii shqyrtojë ligjet e miratuara dhe më pas do të vendosë nëse do t’i nënshkruajë

Maqedonia e Veriut
Pendarovski-De Croo: Mbështetje nga Belgjika për integrimin evropian të Maqedonisë së Veriut

Pendarovski-De Croo: Mbështetje nga Belgjika për integrimin evropian të Maqedonisë së Veriut

Politikë
Kovaçev: Pendarovski inicues i ”listave të zeza”!

Kovaçev: Pendarovski inicues i ”listave të zeza”!

Politikë
Pendarovski: Kemi obligim që bullgarët t’i përfshijmë në Kushtetutë

Pendarovski: Kemi obligim që bullgarët t’i përfshijmë në Kushtetutë

Politikë
Pendarovski: Po të mos ishim NATO, nuk do të mund të merreshim me propagandën ruse

Pendarovski: Po të mos ishim NATO, nuk do të mund të merreshim me propagandën ruse

Politikë
Pendarovski: Përfshirja e bullgarëve në Kushtetutë nuk do të kërcënojë sigurinë e vendit

Pendarovski: Përfshirja e bullgarëve në Kushtetutë nuk do të kërcënojë sigurinë e vendit

Politikë
Refuzohet kërkesa për amnistimin e Katica Janevës

Refuzohet kërkesa për amnistimin e Katica Janevës

Maqedonia e Veriut
Pendarovski: Rritjen e pagës prej 72 mijë denarëve e kam dhuruar

Pendarovski: Rritjen e pagës prej 72 mijë denarëve e kam dhuruar

Politikë
Pendarovski: Maqedonia e Veriut e thekson vazhdimisht rëndësinë e ekzistimit të Gjykatës Penale Ndërkombëtare të pavarur

Pendarovski: Maqedonia e Veriut e thekson vazhdimisht rëndësinë e ekzistimit të Gjykatës Penale Ndërkombëtare të pavarur

Maqedonia e Veriut
Pendarovski mori pjesë në kurorëzimin e mbretit Charles III

Pendarovski mori pjesë në kurorëzimin e mbretit Charles III

Maqedonia e Veriut
Pendarovski: Nëse Këshilli Gjyqësor nuk ka kryetar, nuk do të ketë paga për gjykatësit

Pendarovski: Nëse Këshilli Gjyqësor nuk ka kryetar, nuk do të ketë paga për gjykatësit

Politikë
Pendarovski: Mediat e lira janë parakusht për një shoqëri të hapur dhe demokratike

Pendarovski: Mediat e lira janë parakusht për një shoqëri të hapur dhe demokratike

Maqedonia e Veriut
Paga e Pendarovskit rritet për 72 mijë denarë: Nëse nuk mund të kthehet, do të jepet donacion

Paga e Pendarovskit rritet për 72 mijë denarë: Nëse nuk mund të kthehet, do të jepet donacion

Maqedonia e Veriut
Pendarovski – Rosval: Negociatat me BE-në janë kyçe për përshpejtimin e agjendës së reformave

Pendarovski – Rosval: Negociatat me BE-në janë kyçe për përshpejtimin e agjendës së reformave

Maqedonia e Veriut
Talat Xhaferi politikani me pagën më të madhe në Maqedoni: Këto janë pagat e zyrtarëve me rritjen e re prej 78 përqind

Talat Xhaferi politikani me pagën më të madhe në Maqedoni: Këto janë pagat e zyrtarëve me rritjen e re prej 78 përqind

Maqedonia e Veriut
Pendarovski: Të avancohen të drejtat e punëtorëve, të pengohet shfrytëzimi i tyre

Pendarovski: Të avancohen të drejtat e punëtorëve, të pengohet shfrytëzimi i tyre

Maqedonia e Veriut
Pendarovski: Zhvillimet në Këshillin Gjyqësor, ulin besimin e qytetarëve ndaj gjyqësorit

Pendarovski: Zhvillimet në Këshillin Gjyqësor, ulin besimin e qytetarëve ndaj gjyqësorit

Maqedonia e Veriut
Pendarovski: Nuk do të ndodh asgjë e tmerrshme nëse i fusim bullgarët në Kushtetutë

Pendarovski: Nuk do të ndodh asgjë e tmerrshme nëse i fusim bullgarët në Kushtetutë

Politikë
Vjosa Osmani në takim me Pendarovskin: Kosova dhe Maqedonia e Veriut kanë vizion të përbashkët për të ardhmen

Vjosa Osmani në takim me Pendarovskin: Kosova dhe Maqedonia e Veriut kanë vizion të përbashkët për të ardhmen

Politikë
Osmani me ftesë të presidentit Pendarovski nesër fillon vizitën zyrtare në Maqedoninë e Veriut

Osmani me ftesë të presidentit Pendarovski nesër fillon vizitën zyrtare në Maqedoninë e Veriut

Kosovë