LAJMI I FUNDIT:

Skënder Krasniqi

94 Artikuj

Ikja e punëtorëve në Perëndim mund të ndikojë në rritjen e pagave në Kosovë

Ikja e punëtorëve në Perëndim mund të ndikojë në rritjen e pagave në Kosovë

Ekonomi
Bllokohen eksportet e kompanisë ‘Vita’ nga Bosnja dhe Hercegovina, shkelet edhe marrëveshja CEFTA

Bllokohen eksportet e kompanisë ‘Vita’ nga Bosnja dhe Hercegovina, shkelet edhe marrëveshja CEFTA

Prodhime Vendore
A ofron “superpuna” punësim të qëndrueshëm?

A ofron “superpuna” punësim të qëndrueshëm?

Biznes
Rëndësia e furnizimit të ushtrisë me prodhime vendore, takohen ministri Mehaj dhe kryetari i Dhomës së Tregtisë

Rëndësia e furnizimit të ushtrisë me prodhime vendore, takohen ministri Mehaj dhe kryetari i Dhomës së Tregtisë

Prodhime Vendore
Përfaqësuesit e biznesit: Kriza ekonomike në Kosovë pritet të vazhdojë edhe këtë vit

Përfaqësuesit e biznesit: Kriza ekonomike në Kosovë pritet të vazhdojë edhe këtë vit

Biznes
Përfaqësuesit e biznesit thonë se mungon bashkëpunimi me Qeverinë e Kosovës

Përfaqësuesit e biznesit thonë se mungon bashkëpunimi me Qeverinë e Kosovës

Biznes
​Inflacioni goditi ekonominë, ekspertët thonë se Qeveria bëri pak për qytetarët dhe sektorin privat

​Inflacioni goditi ekonominë, ekspertët thonë se Qeveria bëri pak për qytetarët dhe sektorin privat

Financa
Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë nga Qeveria pagesë të menjëhershme prej 200 eurove për punëtorët e sektorit privat

Përfaqësuesit e biznesit kërkojnë nga Qeveria pagesë të menjëhershme prej 200 eurove për punëtorët e sektorit privat

Financa
Qeveria harron sektorin privat, Krasniqi: Bizneset kërkojnë mbështetje pasi janë në gjendje të rëndë

Qeveria harron sektorin privat, Krasniqi: Bizneset kërkojnë mbështetje pasi janë në gjendje të rëndë

Biznes
Rritet sërish importi i mallrave nga Serbia, ekonomistët: Mungon vullneti i Qeverisë për subvencionimin e prodhuesve vendor

Rritet sërish importi i mallrave nga Serbia, ekonomistët: Mungon vullneti i Qeverisë për subvencionimin e prodhuesve vendor

Biznes
Përfaqësues të OAK-ut takojnë homologët nga Mali i Zi, flasin për fushat me interes të ndërsjellë  

Përfaqësues të OAK-ut takojnë homologët nga Mali i Zi, flasin për fushat me interes të ndërsjellë  

Të Tjera
Supremja vërteton dënimin me burgim ndaj Skënder Krasniqit për vrasjen e djalit të tij nga pakujdesia

Supremja vërteton dënimin me burgim ndaj Skënder Krasniqit për vrasjen e djalit të tij nga pakujdesia

Yjet
Ndikimi i luftës në Ukrainë në ekonominë e Kosovës

Ndikimi i luftës në Ukrainë në ekonominë e Kosovës

Biznes
Ekspertët: Investimet e huaja të trumbetuara nga Qeveria Kurti pa efekt të dukshëm në ekonomi

Ekspertët: Investimet e huaja të trumbetuara nga Qeveria Kurti pa efekt të dukshëm në ekonomi

Të Tjera
​Kosova ka dështuar në diplomacinë ekonomike, kërkohet emërimi i atasheve

​Kosova ka dështuar në diplomacinë ekonomike, kërkohet emërimi i atasheve

Të Tjera
Pandemia COVID-19 mbylli rreth 3 mijë biznese në Kosovë

Pandemia COVID-19 mbylli rreth 3 mijë biznese në Kosovë

Biznes
Tri vite e pesë muaj burgim Skënder Krasniqit për vrasjen e djalit, Albertit

Tri vite e pesë muaj burgim Skënder Krasniqit për vrasjen e djalit, Albertit

Yjet
Rritja e shpenzimeve kapitale “dëmton” sektorin privat

Rritja e shpenzimeve kapitale “dëmton” sektorin privat

Biznes
Krasniqi: Të subvencionohet ‘Arka patriot’ dhe eksportet

Krasniqi: Të subvencionohet ‘Arka patriot’ dhe eksportet

Biznes
Ngritet aktakuzë për vrasjen e Albert Krasniqit, babai i tij akuzohet për vrasje nga pakujdesia

Ngritet aktakuzë për vrasjen e Albert Krasniqit, babai i tij akuzohet për vrasje nga pakujdesia

Drejtësi
​Kërkohet që kushtet dhe kriteret për tregtinë me naftë të përcaktohen me ligj

​Kërkohet që kushtet dhe kriteret për tregtinë me naftë të përcaktohen me ligj

Energjetika
Përfaqësuesit e bizneseve: ‘Open Balkan’ projekt politik, Kosova e papërgatitur për të qenë pjesë

Përfaqësuesit e bizneseve: ‘Open Balkan’ projekt politik, Kosova e papërgatitur për të qenë pjesë

Biznes
Krasniqi: Qeveria ta luftojë informalitetin, po dëmtohen bizneset e rregullta

Krasniqi: Qeveria ta luftojë informalitetin, po dëmtohen bizneset e rregullta

Biznes
Çfarë mund të ndiqni sonte në emisionin për ekonominë e Kosovës ‘7 Ditë me Panxhën’

Çfarë mund të ndiqni sonte në emisionin për ekonominë e Kosovës ‘7 Ditë me Panxhën’

Biznes