LAJMI I FUNDIT:

Shukri Buja

91 Artikuj

Rasti “Veteranët”, dëshmitari thotë se bukëpjekësit pranë shtabeve të UÇK-së janë konsideruar si veteranë luftëtarë

Rasti “Veteranët”, dëshmitari thotë se bukëpjekësit pranë shtabeve të UÇK-së janë konsideruar si veteranë luftëtarë

Drejtësi
​Ndahet nga jeta nëna e komandatëve të UÇK-së, Ramë e Shukri Buja

​Ndahet nga jeta nëna e komandatëve të UÇK-së, Ramë e Shukri Buja

Kosovë
Do të lëshohet urdhëresë për shoqërim ndaj Shukri Bujës, shtyhet sërish seanca e rigjykimit në rastin “Veteranët”

Do të lëshohet urdhëresë për shoqërim ndaj Shukri Bujës, shtyhet sërish seanca e rigjykimit në rastin “Veteranët”

Drejtësi
Buja: Më 14 -15 janar forcat serbe kanë lëvizur nëpër Reçak me ndihmën e dikujt që e ka njohur mirë terrenin

Buja: Më 14 -15 janar forcat serbe kanë lëvizur nëpër Reçak me ndihmën e dikujt që e ka njohur mirë terrenin

Kosovë
Zinxhiri i drejtësisë që mbron zyrtarët e akuzuar për korrupsion

Zinxhiri i drejtësisë që mbron zyrtarët e akuzuar për korrupsion

Drejtësi
Vendos Apeli, Shukri Bujës i vjetërsohet lënda ku akuzohej për korrupsion

Vendos Apeli, Shukri Bujës i vjetërsohet lënda ku akuzohej për korrupsion

Drejtësi
Supremja miraton kërkesën për mbrojtje të ligjshmërisë të Shukri Bujës, e kthen rastin në gjykatë të shkallës së dytë

Supremja miraton kërkesën për mbrojtje të ligjshmërisë të Shukri Bujës, e kthen rastin në gjykatë të shkallës së dytë

Kosovë
Gjykata nuk arrin ta gjejë Shukri Bujën që ta dërgojë në vuajtje të dënimit me burg

Gjykata nuk arrin ta gjejë Shukri Bujën që ta dërgojë në vuajtje të dënimit me burg

Drejtësi
Apeli ia zbut dënimin për korrupsion Shukri Bujës, e dënon me një vit burgim efektiv

Apeli ia zbut dënimin për korrupsion Shukri Bujës, e dënon me një vit burgim efektiv

Kosovë
Specialja përmendi vrasjet për bindje politike, Shukri Buja: Në zonën time kam pasur edhe eprorë të FARK-ut

Specialja përmendi vrasjet për bindje politike, Shukri Buja: Në zonën time kam pasur edhe eprorë të FARK-ut

Kosovë
Buja për Gjykatën Speciale: Është e njëanshme dhe e dëmshme për Kosovën

Buja për Gjykatën Speciale: Është e njëanshme dhe e dëmshme për Kosovën

Kosovë
Shukri Buja pas aktgjykimit: Do të ankohem në Gjykatën e Apelit, kam shumë fakte

Shukri Buja pas aktgjykimit: Do të ankohem në Gjykatën e Apelit, kam shumë fakte

Kosovë
Gjykata shpallë aktgjykimin kundër Shukri Bujës dhe të tjerëve   

Gjykata shpallë aktgjykimin kundër Shukri Bujës dhe të tjerëve   

Kosovë
Dënimi i Shukri Bujës me dy vjet burgim, flet avokati Koci

Dënimi i Shukri Bujës me dy vjet burgim, flet avokati Koci

Kosovë
Gjykata dënon Shukri Bujën me dy vjet burgim për keqpërdorim detyre

Gjykata dënon Shukri Bujën me dy vjet burgim për keqpërdorim detyre

Kosovë
Shukri Buja e kupton nga gjykatësi se ka dalë negativ në testin për COVID-19

Shukri Buja e kupton nga gjykatësi se ka dalë negativ në testin për COVID-19

Kosovë
Shkaku i pandemisë anulohet rigjykimi për korrupsion ndaj Shukri Bujës dhe të tjerëve

Shkaku i pandemisë anulohet rigjykimi për korrupsion ndaj Shukri Bujës dhe të tjerëve

Kosovë
Avokati i Shukri Bujës flet nga Haga: Gjykata Speciale nuk është një “Fake News”

Avokati i Shukri Bujës flet nga Haga: Gjykata Speciale nuk është një “Fake News”

Kosovë
Gjykata Speciale ‘hermetike’, nuk tregon se në çfarë cilësie fton ish-ushtarët dhe ish-krerët e lartë të UÇK-së

Gjykata Speciale ‘hermetike’, nuk tregon se në çfarë cilësie fton ish-ushtarët dhe ish-krerët e lartë të UÇK-së

Elfije Boletini
Shukri Buja niset për në Hagë, mesazh prekës i vajzës së tij

Shukri Buja niset për në Hagë, mesazh prekës i vajzës së tij

Kosovë
Buja: Veseli më premtoi postin e zv/ministrit që të qëndroja në PDK (Video)

Buja: Veseli më premtoi postin e zv/ministrit që të qëndroja në PDK (Video)

Kosovë
Buja: Specialja mund t’më ketë ftuar për të marrë informacione për eprorët e UÇK-së (Video)

Buja: Specialja mund t’më ketë ftuar për të marrë informacione për eprorët e UÇK-së (Video)

Kosovë
Shukri Buja tregon si iu iku autoriteteve të Maqedonisë që donin ta deportonin në Serbi (Video)

Shukri Buja tregon si iu iku autoriteteve të Maqedonisë që donin ta deportonin në Serbi (Video)

Kosovë
Shukri Buja ftohet nga Gjykata Speciale

Shukri Buja ftohet nga Gjykata Speciale

Kosovë