LAJMI I FUNDIT:

Shqipdon Fazliu

16 Artikuj

Kushtetuesja ia hapi rrugën, Presidenca hesht rreth dekretimit të kryeprokurorit

Kushtetuesja ia hapi rrugën, Presidenca hesht rreth dekretimit të kryeprokurorit

Drejtësi
Gjykata Kushtetuese i hap rrugë zgjedhjes së Blerim Isufajt kryeprokuror i Shtetit

Gjykata Kushtetuese i hap rrugë zgjedhjes së Blerim Isufajt kryeprokuror i Shtetit

Drejtësi
Kontestohet zgjedhja e Kryeprokurorit të Shtetit – prokurori Shqipdon Fazliu paraqiti kërkesë në Kushtetuese për vlerësim të aktgjykimeve të gjykatave

Kontestohet zgjedhja e Kryeprokurorit të Shtetit – prokurori Shqipdon Fazliu paraqiti kërkesë në Kushtetuese për vlerësim të aktgjykimeve të gjykatave

Jehona Hulaj
Kandidati për Kryeprokuror të Shtetit po shqyrton mundësinë ta padisë Gjykatën Kushtetuese

Kandidati për Kryeprokuror të Shtetit po shqyrton mundësinë ta padisë Gjykatën Kushtetuese

Drejtësi
Kushtetuesja publikon vendimin e plotë me të cilin hedh poshtë ankesat e Hamitit dhe Fazliut për rastin e emërimit të Kryeprokurori të Shtetit

Kushtetuesja publikon vendimin e plotë me të cilin hedh poshtë ankesat e Hamitit dhe Fazliut për rastin e emërimit të Kryeprokurori të Shtetit

Drejtësi
Kushtetusja i hedh poshtë ankesat e Hamitit dhe Fazliut për rastin e emërimit të Isufajt si Kryeprokuror i Shtetit

Kushtetusja i hedh poshtë ankesat e Hamitit dhe Fazliut për rastin e emërimit të Isufajt si Kryeprokuror i Shtetit

Drejtësi
Zgjedhja e Kryeprokurorit të Shtetit, dorëzohen dy ankesa në Kushtetuese – gjykata thotë se nuk ka afat të caktuar ligjor për vendimmarrje

Zgjedhja e Kryeprokurorit të Shtetit, dorëzohen dy ankesa në Kushtetuese – gjykata thotë se nuk ka afat të caktuar ligjor për vendimmarrje

Jehona Hulaj
Prokurori Shqipdon Fazliu ankohet në Kushtetuese për procedurën e përzgjedhjes së Kryeporkurorit të Shtetit

Prokurori Shqipdon Fazliu ankohet në Kushtetuese për procedurën e përzgjedhjes së Kryeporkurorit të Shtetit

Kosovë
Përzgjedhja e Kryeprokurorit, ish-ministri i Drejtësisë: E çuditshme që askush nuk po ankohet për rezultatin – të gjithë po ankohen për procesin

Përzgjedhja e Kryeprokurorit, ish-ministri i Drejtësisë: E çuditshme që askush nuk po ankohet për rezultatin – të gjithë po ankohen për procesin

Drejtësi
Shija e keqe e procesit për Kryeprokuror të Shtetit, a duhet të përsëritet procedura?

Shija e keqe e procesit për Kryeprokuror të Shtetit, a duhet të përsëritet procedura?

Drejtësi
Kush do të jetë Kryeprokurori i ri i Shtetit? Këta janë pesë kandidatët

Kush do të jetë Kryeprokurori i ri i Shtetit? Këta janë pesë kandidatët

Drejtësi
Vetura luksoze të sekuestruara kalben në mungesë të lejes për shitje

Vetura luksoze të sekuestruara kalben në mungesë të lejes për shitje

Drejtësi
​Fazliu: Ligji anti-mafia ndihmon sistemin e drejtësisë në konfiskim të pasurisë

​Fazliu: Ligji anti-mafia ndihmon sistemin e drejtësisë në konfiskim të pasurisë

Kosovë
KPK-ja themelon tri departamente, atë për luftimin e korrupsionit, krimit të organizuar dhe Departamentin kundër terrorizmit

KPK-ja themelon tri departamente, atë për luftimin e korrupsionit, krimit të organizuar dhe Departamentin kundër terrorizmit

Drejtësi
KPK i pa kënaqur me konfiskimin e pasurisë së paligjshme

KPK i pa kënaqur me konfiskimin e pasurisë së paligjshme

Politikë
Pa rezultate në konfiskimin e pasurisë së paligjshme

Pa rezultate në konfiskimin e pasurisë së paligjshme

Kosovë