LAJMI I FUNDIT:

Shërbimi Korrektues i Kosovës

223 Artikuj

​Parandalohet një rast kontrabande në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë

​Parandalohet një rast kontrabande në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë

Kronika e Zezë
Vdes një i burgosur në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë

Vdes një i burgosur në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë

Kosovë
​Parandalohet kontrabanda me drogë në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë

​Parandalohet kontrabanda me drogë në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë

Kronika e Zezë
Vdes një i burgosur në Spitalin e Pejës

Vdes një i burgosur në Spitalin e Pejës

Kronika e Zezë
Shërbimi Korrektues i Kosovës shpall konkurs për 113 kadetë korrektues

Shërbimi Korrektues i Kosovës shpall konkurs për 113 kadetë korrektues

Kosovë
Vdes një i burgosur në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë

Vdes një i burgosur në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë

Kosovë
Vdes i burgosuri në Spitalin e Pejës, Shërbimi Korrektues del me njoftim

Vdes i burgosuri në Spitalin e Pejës, Shërbimi Korrektues del me njoftim

Kosovë
Personi që vdiq në aksidentin e trafikut në Bresje ishte i burgosur, SHKK-ja jep detaje

Personi që vdiq në aksidentin e trafikut në Bresje ishte i burgosur, SHKK-ja jep detaje

Kronika e Zezë
Presidentja Osmani përsëri nuk e fal asnjë të burgosur

Presidentja Osmani përsëri nuk e fal asnjë të burgosur

Drejtësi
Dibrani: Të dyshuarit për vrasjen e Liridonës nuk kanë mundësi të komunikojnë mes vete

Dibrani: Të dyshuarit për vrasjen e Liridonës nuk kanë mundësi të komunikojnë mes vete

Siguri
Ish-kreu i ShKK-së: Komunikimi në mes të Murselit dhe Plavës, s’mund të ndikojë në prishjen e hetimeve

Ish-kreu i ShKK-së: Komunikimi në mes të Murselit dhe Plavës, s’mund të ndikojë në prishjen e hetimeve

Kosovë
Nuk e kanë vendin në burg personat që kanë urdhër të shkojnë në Psikiatrinë Forenzike

Nuk e kanë vendin në burg personat që kanë urdhër të shkojnë në Psikiatrinë Forenzike

Drejtësi
​Diplomojnë 45 zyrtare korrektuese në 24 vjetorin e themelimit të ShKK-së

​Diplomojnë 45 zyrtare korrektuese në 24 vjetorin e themelimit të ShKK-së

Kosovë
Ismail Dibrani emërohet drejtor i burgjeve në Kosovë

Ismail Dibrani emërohet drejtor i burgjeve në Kosovë

Kosovë
Qese të kamufluara – ndalohet një rast i kontrabandës me substanca narkotike në burgun e Dubravës

Qese të kamufluara – ndalohet një rast i kontrabandës me substanca narkotike në burgun e Dubravës

Kosovë
Arratiset nga burgu i Dubravës një i burgosur

Arratiset nga burgu i Dubravës një i burgosur

Kosovë
Vdes një i burgosur në Klinikën e Neurologjisë

Vdes një i burgosur në Klinikën e Neurologjisë

Kosovë
Parandalohet futja e telefonave kontrabandë në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë

Parandalohet futja e telefonave kontrabandë në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë

Kosovë
Ishte duke u trajtuar në Repartin e Psikiatrisë në Gjilan, arratiset i burgosuri

Ishte duke u trajtuar në Repartin e Psikiatrisë në Gjilan, arratiset i burgosuri

Kosovë
Suspendohen nga puna dy punonjës në Qendrën e Paraburgimit Gjilan

Suspendohen nga puna dy punonjës në Qendrën e Paraburgimit Gjilan

Drejtësi
Vdes një i burgosur i cili ishte duke u trajtuar në QKUK

Vdes një i burgosur i cili ishte duke u trajtuar në QKUK

Kosovë
Shërbimi Korrektues i Kosovës shpall konkurs për kadet korrektues, të lira 70 vende pune

Shërbimi Korrektues i Kosovës shpall konkurs për kadet korrektues, të lira 70 vende pune

Kosovë
Vdes një i burgosur që po mbahej në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë

Vdes një i burgosur që po mbahej në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë

Kosovë
Largohet nga puna asistenti në Qendrën e Praburgimit në Mitrovicë, kërkoi ryshfet nga i burgosuri

Largohet nga puna asistenti në Qendrën e Praburgimit në Mitrovicë, kërkoi ryshfet nga i burgosuri

Drejtësi