LAJMI I FUNDIT:

Sëmundja e sheqerit

50 Artikuj

Ëmbëlsirë për të sëmurët me diabet: Kafshata të ëmbla me të cilat të gjithë kënaqen!

Ëmbëlsirë për të sëmurët me diabet: Kafshata të ëmbla me të cilat të gjithë kënaqen!

Ëmbëlsirë
Suplementet që nuk duhet të merrni nëse keni diabet

Suplementet që nuk duhet të merrni nëse keni diabet

Këshilla mjekësore
Shkencëtarët kanë zbuluar një shkaktar të ri të diabetit

Shkencëtarët kanë zbuluar një shkaktar të ri të diabetit

Shëndetësi Lajme
A shkaktojnë diabet ushqimet me sheqer? Ç’duhet të dini

A shkaktojnë diabet ushqimet me sheqer? Ç’duhet të dini

Shëndetësi Lajme
Konsumimi i një sasie të madhe të këtij ushqimi mund të rrisë rrezikun e diabetit me 62 për qind

Konsumimi i një sasie të madhe të këtij ushqimi mund të rrisë rrezikun e diabetit me 62 për qind

Shëndetësi Lajme
Mund të hani fruta edhe nëse keni nivel të lartë sheqeri: Një gjë është e rëndësishme për të ruajtur shëndetin

Mund të hani fruta edhe nëse keni nivel të lartë sheqeri: Një gjë është e rëndësishme për të ruajtur shëndetin

Nutricion
Frika nga përjashtimi nga puna shkakton diabetin?

Frika nga përjashtimi nga puna shkakton diabetin?

Shëndetësi Lajme
Vini re: Nëse kjo shfaqet në lëkurën tuaj, ju mund të keni diabet

Vini re: Nëse kjo shfaqet në lëkurën tuaj, ju mund të keni diabet

Këshilla mjekësore
Sëmundja e sheqerit (diabeti) dhe agjërimi gjatë Ramazanit

Sëmundja e sheqerit (diabeti) dhe agjërimi gjatë Ramazanit

Temat Javore
Diabeti dhe ecja – fuqia e ecjes për ta ulur sheqerin në gjak

Diabeti dhe ecja – fuqia e ecjes për ta ulur sheqerin në gjak

Temat Javore
Diabeti tek të rinjtë: Simptomat e hershme për të cilat duhet të jenë të vetëdijshëm

Diabeti tek të rinjtë: Simptomat e hershme për të cilat duhet të jenë të vetëdijshëm

Këshilla mjekësore
Simptomat dhe shenjat e diabetit të tipit 2 shfaqen madje 10 vjet para vendosjes së diagnozës, por pacienti nuk i vëren

Simptomat dhe shenjat e diabetit të tipit 2 shfaqen madje 10 vjet para vendosjes së diagnozës, por pacienti nuk i vëren

Temat Javore
Tetë arsye më pak të njohura të rritjes së sheqerit në gjak

Tetë arsye më pak të njohura të rritjes së sheqerit në gjak

Temat Javore
Rezistenca ndaj insulinës dhe ushqimi: Çfarë bën të hahet kur trupi arrin në një situatë të rrezikshme për shëndetin

Rezistenca ndaj insulinës dhe ushqimi: Çfarë bën të hahet kur trupi arrin në një situatë të rrezikshme për shëndetin

Këshilla mjekësore
Shkencëtarët theksojnë që kanë zbuluar që një perime ul nivelin e sheqerit në gjak për 50 për qind

Shkencëtarët theksojnë që kanë zbuluar që një perime ul nivelin e sheqerit në gjak për 50 për qind

Shëndetësi Lajme
Simptomat e diabetit: Si këmbët tuaja mund të tregojnë sheqer të lartë në gjak

Simptomat e diabetit: Si këmbët tuaja mund të tregojnë sheqer të lartë në gjak

Këshilla mjekësore
Diabeti është i qetë dhe tinëzar: Njihuni me shenjat e hershme

Diabeti është i qetë dhe tinëzar: Njihuni me shenjat e hershme

Këshilla mjekësore
Si ia doli Halle Berry të menaxhojë diabetin dhe të shmangte sheqerin nga dieta e saj

Si ia doli Halle Berry të menaxhojë diabetin dhe të shmangte sheqerin nga dieta e saj

Psikoprofil
Keni shpesh dhimbje koke pasi keni ngrënë? Një simptomë mund të tregojë një sëmundje të rëndë

Keni shpesh dhimbje koke pasi keni ngrënë? Një simptomë mund të tregojë një sëmundje të rëndë

Shëndetësi Lajme
Këta njerëz nuk duhet të hanë patate: Një organ mund ta rrezikojnë shumë

Këta njerëz nuk duhet të hanë patate: Një organ mund ta rrezikojnë shumë

Nutricion
Merrni këtë pije me mëngjes dhe ulni sheqerin! Zvogëloni rrezikun e sëmundjeve më të zakonshme

Merrni këtë pije me mëngjes dhe ulni sheqerin! Zvogëloni rrezikun e sëmundjeve më të zakonshme

Shëndetësi Lajme
Testi me një gotë ujë të thjeshtë zbulon një sëmundje të rëndë!

Testi me një gotë ujë të thjeshtë zbulon një sëmundje të rëndë!

Të tjera
Pija ‘e artë’ që ul nivelet e sheqerit në gjak

Pija ‘e artë’ që ul nivelet e sheqerit në gjak

Shëndetësi Lajme
Këto ushqime ndihmojnë në kontrollin e niveleve të sheqerit në gjak

Këto ushqime ndihmojnë në kontrollin e niveleve të sheqerit në gjak

Nutricion